Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
iii geceler kızlar topiğimiz yine boş kalmışsenağlama

Iyi uykularrrrrrrrrrr

yeni bi haftaya başladık ama kimse yok topikte gene gerilerde kalmış

selam kızlar ewt canım topiğimiz yine boş ibenneyaptımkinşallah bi gün bizde diğer topikler gibi oluruz...

:enbuyukkk:HERKESE İYİ GÜNLER HANIMLAR BU ARALAR PEK UĞRAYAMADIM BİLİYORUM :çok üzgünüm:BENİM BİŞEYLERE CANIM SIKILDIMI KENDİMİ HERŞEYDEN UZAKLAŞTIRIYORUM HUYUM KURUSUNDÜŞÜN DÜŞÜN................. İŞİN:uhm:HERŞEYİ OLURUNA BIRAKIYORUM HAYIRLISI ALLAH DAN. NEYSE YA SİZLERDEN NABER CÜMLETEN NASILSINIZ HEMŞOLAR:1hug:

selam esencim...önemli bi sorun yoktur inşallah.bizde iyi işte sen olmayınca topiğimiz boş kaldı..:1no2:..

iyi geceler kızlarrrkaydirigubbakcemile5

selam esencim...önemli bi sorun yoktur inşallah.bizde iyi işte sen olmayınca topiğimiz boş kaldı..:1no2:..

merhaba melodicim sorun kızımın dershanesiyle ilgili çok uzun hikaye canım ya . adam lar dershaneyi kapatıp kaçtı biz gibi bi çok aile mağdur oldu tabiki haklarında dava açtık inşallah hayırlısı olur dua edin ne olur onun için çok moralim bozuk bu aralar :çok üzgünüm:NEYSE YA SİZDEN NABER:1hug:

üzüldüm canım ya nolacak bu memleketin hali heryer dolandırıcı doldu.inşallah hayırlısı olurda bulunur o adiler...iyi bizde işte bildiğin gibi deişen bişi yok öptüm seni canım.

GÜNAYDINNNNNNNNN

CÜMLETEN CUMA nız MÜBAREK OLSUN.HERKESE HAYIRLI GÜNLER kaydirigubbakcemile3

Günaydınn hemşerilerimmmmm

cumanız mübarek olsun kızlar iyi güner diliyorum hepinize...

Herkese ıyı haftasonları diliyorum kızlar...
Bende Bilecik merkezdenim....Gelin geldim buraya...
Artık sürekli ugrayacagım bır topıc daha oldu..
.

hoşgeldin canım aramıza ama burası pek yoğun olmuyo öteki topikler gibi gelen bidaha ugramıyo malesef..

selammm canım...Evet bastan sona okudum hepsını..Müdavimlerinden biri sensin :))

ewt boş kalmasın die ben hep yazıyorum:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…