Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
Küçük bir il olduğu için gelen olur zannedıyordum,bulusma günü falan yapardık daha kolay olurdu :)))

ewt yazanlar var tabi ama genelde hep bilecikli olupta gurbette olanlar akıllarına eserse yazıyolar..buluşmada yaparsınız ne güzel keşke bende olsaydım orda bende gelirdim..

Insallah bır gun olurda herkes gelır... Buradan olanlar bır kac kere yazıp cıkmıslar.. Sevdim burayı..küçük, trafik problemi yok,temiz havalı ve sogukkkkkkkk

geliyolarda işte arada canları isterse... Sevdim burayı..küçük, trafik problemi yok,temiz havalı ve sogukkkkkkkk.......aynen öyle canımkaydirigubbakcemile3

BUrsa Eskişehırde 1 saat..İzmit 2 saat..Her ile yakın..Sıkıldın mı atla git gezmeye..Aslında kıymetını bilmek lazım..

İyi kşamlar
Eşim Bilecik söğütte asker.yakın bir zamanda yemin töreni var.Söğüte gelecem.Ordada kalacağım güvenilir bir otel veya misafirhane varmı acaba?acil cevap bekliyorum lütfen yardım edinnnnnnn.

ewt yazanlar var tabi ama genelde hep bilecikli olupta gurbette olanlar akıllarına eserse yazıyolar..buluşmada yaparsınız ne güzel keşke bende olsaydım orda bende gelirdim..

iyi akşamlar melodi cim bak aklıma esti yine buradayım canım benim yerimsenibenbu taşlar istanbula kadar geldibenneyaptımkineyse boşver nabersin BU ARADA YENİ GELENLER HOŞGELDİNİZ :teytey:ÖPTÜM CANLARkaydirigubbakcemile3

İyi kşamlar
Eşim Bilecik söğütte asker.yakın bir zamanda yemin töreni var.Söğüte gelecem.Ordada kalacağım güvenilir bir otel veya misafirhane varmı acaba?acil cevap bekliyorum lütfen yardım edinnnnnnn.

Bilen yok mu ya......lütfen.....cevap bekliyorum.....

ılgilendiğin için teşekkür ederim ozebus....Anlaşılan söğüt pek bilinen bi yer değil.....Zaten çok küçükmüş....Biaraz gelişmemiş bi ilçe galiba.....Ama bildiğim kadarıyla hep şenlikler oluyor orda....Nasıl gelişmemişse ........hey....bilecik söğüt kimse yok mu ya.........

Söğütlü var burda ama girmemiş kımse ne yazıkkı ama yemın törenı 27 sınde oldugunu bılıyorum ve eşinde ordan sordurtabılır bılenlere aslında otel pansıyon falan ama sureklı tören oldugu ıcın 3 ayda bir mutlaka aıleler ıcın uygun yerler vardır canım

Söğütlü var burda ama girmemiş kımse ne yazıkkı ama yemın törenı 27 sınde oldugunu bılıyorum ve eşinde ordan sordurtabılır bılenlere aslında otel pansıyon falan ama sureklı tören oldugu ıcın 3 ayda bir mutlaka aıleler ıcın uygun yerler vardır canım

bende öyle düşünüyorum...mutlaka otel vardır...eşimde daha bişey öğrenememiş....bide gidipte ortada kalmak var.....ah......ah......içime fenalıklar geldi......sevgili söğütlüler......duyun artık beni ya........

bende öyle düşünüyorum...mutlaka otel vardır...eşimde daha bişey öğrenememiş....bide gidipte ortada kalmak var.....ah......ah......içime fenalıklar geldi......sevgili söğütlüler......duyun artık beni ya........

ortada kalmazsın canım sımdıden düşünüp canını sıkma..Eşinde öğrenir bu süre zarfında..

neyse en iyisi ben yarın devam edeyimmm..........kimseyi bulamazsam koca sitede, Söğütlüler misafir sevmiyor diye düşünecem artık......

neyse en iyisi ben yarın devam edeyimmm..........kimseyi bulamazsam koca sitede, Söğütlüler misafir sevmiyor diye düşünecem artık......

önceki sayfayı pek okuyamadım ben söğütlüyüm ama hiç kalmadım söğütte..hoşgeldin simsekcim aramıza.

X