• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildirim iptali

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
Merhaba, nasil olduysa bir kac haftadir her mesaj yazdigim konuyu izliyor oluyorum, gozluk işareti cikiyor ve tek tek konuyu takip iptal seçeneğini tiklayip kurtulabiliyorum. Bildirim seçeneklerini kurcaladim iptal etmeye calistim ama hala hicbir alinti ya da begenme olmasa da sirf o konuya yorum yaptim diye bildirim alıyorum. Nasil kurtulabilirim?

Bende e postayla bildirim gelmesini iptal edemiorum doldu tasti gelen kutum bu konudan cok rahatsizim ...

Bende e postayla bildirim gelmesini iptal edemiorum doldu tasti gelen kutum bu konudan cok rahatsizim ...

Yok degil.. mail de geliyor. 1500 okunmamis mail var kutumda :KK70:

Sağ yukarda nicklerinize tıklayın bildirim seçenekleri var ona tık yapın oradan e.mail kutucuğuna tıkı kaldırıp değişikliği kaydedin deyin..E.mail gelmez artık.

Bildirim Seçenekleri...
  • İzlediğim konuya mesaj yazıldığında beni uyar.

İzlediğiniz konuya bir cevap yazıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• İzlenilen konuya eklenti ekler
    Görüntülediğiniz konuya birisi yanıt veriyor ve dosya iliştiriyor

• Mesajımdan Alıntı Yapıldığında Uyar.
    Mesajınızdan alıntı yapıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• Mesajında seni etiketledi
    Birisi seni mesajında etiketledi

• Mesajım beğenildiğinde beni uyar.
    Mesajınız beğenildiğinde bilgilendirilmek ister misiniz ?
Albümler
Bildirim Seçenekleri
  • Albüm Beğenildiğinde
    Birisi albümünüzü, etiketlendiğiniz bir albümü veya yorum yaptığınız bir albümü beğendiğinde

• Albüme yorum yapıldığında
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme yorum yazdığında
    • E-posta bildirimi de almak istiyorum.
  • Albüme fotoğraf eklendiğinde
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme fotoğraf eklediğinde
  • Albüme video eklendiğinde
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme video eklediğinde
  • Albümde etiketlendiğinizde
    Birisi bir albümde sizi etiketlediğinde
  • Fotoğraf Beğenildiğinde
    Birisi fotoğrafınızı, etiketlendiğiniz bir fotoğrafı veya yorum yaptığınız bir fotoğrafı beğendiğinde

• Fotoğrafa Yorum Yapıldığında
    Birisi fotoğrafınıza, etiketlendiğiniz bir fotoğrafa veya yorum yaptığınız bir fotoğrafa yorum yaptığında
  • Bir Fotoğrafta etiketlendiğinizde
    Birisi sizi bir fotoğrafta etiketlediğinde
  • Video Beğenildiğinde
    Birisi videonuzu, etiketlendiğiniz bir videoyu veya yorum yaptığınız bir videoyu beğendiğinde

• Videoya Yorum Yapıldığında
    Birisi videonuza, etiketlendiğiniz bir videoya veya yorum yaptığınız bir videoya yorum yaptığında
  • Bir videoda etiketlendiğinizde
    Birisi sizi bir videoda etiketlediğinde
  • Yorumunuz Beğenildiğinde
    Birisi sizin yorumunuzu beğendiğinde.

Sağ yukarda nicklerinize tıklayın bildirim seçenekleri var ona tık yapın oradan e.mail kutucuğuna tıkı kaldırıp değişikliği kaydedin deyin..E.mail gelmez artık.

Bildirim Seçenekleri...
  • İzlediğim konuya mesaj yazıldığında beni uyar.

İzlediğiniz konuya bir cevap yazıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• İzlenilen konuya eklenti ekler
    Görüntülediğiniz konuya birisi yanıt veriyor ve dosya iliştiriyor

• Mesajımdan Alıntı Yapıldığında Uyar.
    Mesajınızdan alıntı yapıldığında bilgilendirilmek ister misiniz ?

• Mesajında seni etiketledi
    Birisi seni mesajında etiketledi

• Mesajım beğenildiğinde beni uyar.
    Mesajınız beğenildiğinde bilgilendirilmek ister misiniz ?
Albümler
Bildirim Seçenekleri
  • Albüm Beğenildiğinde
    Birisi albümünüzü, etiketlendiğiniz bir albümü veya yorum yaptığınız bir albümü beğendiğinde

• Albüme yorum yapıldığında
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme yorum yazdığında
  • Albüme fotoğraf eklendiğinde
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme fotoğraf eklediğinde
  • Albüme video eklendiğinde
    Birisi albümünüze, etiketlendiğiniz bir albüme veya yorum yaptığınız bir albüme video eklediğinde
  • Albümde etiketlendiğinizde
    Birisi bir albümde sizi etiketlediğinde
  • Fotoğraf Beğenildiğinde
    Birisi fotoğrafınızı, etiketlendiğiniz bir fotoğrafı veya yorum yaptığınız bir fotoğrafı beğendiğinde

• Fotoğrafa Yorum Yapıldığında
    Birisi fotoğrafınıza, etiketlendiğiniz bir fotoğrafa veya yorum yaptığınız bir fotoğrafa yorum yaptığında
  • Bir Fotoğrafta etiketlendiğinizde
    Birisi sizi bir fotoğrafta etiketlediğinde
  • Video Beğenildiğinde
    Birisi videonuzu, etiketlendiğiniz bir videoyu veya yorum yaptığınız bir videoyu beğendiğinde

• Videoya Yorum Yapıldığında
    Birisi videonuza, etiketlendiğiniz bir videoya veya yorum yaptığınız bir videoya yorum yaptığında
  • Bir videoda etiketlendiğinizde
    Birisi sizi bir videoda etiketlediğinde
  • Yorumunuz Beğenildiğinde
    Birisi sizin yorumunuzu beğendiğinde.

Abla ben burdan ayarladim yine olmadi. Ama terar bakacam sag ol yardimin icin :*

Evet ayni sorun bende de var.

Herhangi bir konuyu açıp takibe alın , çıkan ekranda sadece uyarı almak istiyorum seçeneğini işaretlerseniz artık mail gelmez . Benim ki böyle düzeldi .
Cevap yazdığım konunun otomatik takibe alınması konusunu ben de çözemedim ama bu benim icin sorun degil çünkü daha sonra istedigimde konuyu daha rahat buluyorum böylelikle .

Herhangi bir konuyu açıp takibe alın , çıkan ekranda sadece uyarı almak istiyorum seçeneğini işaretlerseniz artık mail gelmez . Benim ki böyle düzeldi .
Cevap yazdığım konunun otomatik takibe alınması konusunu ben de çözemedim ama bu benim icin sorun degil çünkü daha sonra istedigimde konuyu daha rahat buluyorum böylelikle .
Tesekkürler :)

Back
X