- 18 Mart 2021
- 11.604
- 64.022
Adapte olamaya basladik resmi diyete pazartesi gecicezBaşlamadık mı yaa kandırıldım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adapte olamaya basladik resmi diyete pazartesi gecicezBaşlamadık mı yaa kandırıldım mı
Ulen bi başlamayın var ya bibi gibi fit hallerimi atarım bakAdapte olamaya basladik resmi diyete pazartesi gecicez
Git accesin başına ekşi bana açtırdı burayı kendi toz olduUlen bi başlamayın var ya bibi gibi fit hallerimi atarım bak
Ahaha resmi diyetAdapte olamaya basladik resmi diyete pazartesi gecicez
Simdi yersen yarın 13.30 kadar bisey yemezsin yemezsen sabah 10 a kadar sen bilirsin gari. Erken uyucaksan yeme gec uyucaksan da ye gitsinŞimdi ciddi ciddi gülmeden soru soruyorum cevap verin
14.38 de ilk öğünü yaptım akşam 6 gibi yine yedim sonra uyudum.
Ama akşam yemegi yemedim biz şimdi yemek yesem olur mu ekmeksiz
Bu aralıklı oruç 8 saat diyollardi
Accesse gïvenende kabahat yaa her şeye son dakika gelen kadından bahsediyoruz onun ipiyle kuyuya inilir mi asgshshGit accesin başına ekşi bana açtırdı burayı kendi toz oldu
Ohhh hayata bak.Şimdi ben pazartesiden itibaren günlük bı tempoda devam etmeye çalışicam kendimi hazırlıyorum.
Genelde gece 3 den önce uyumuyorum mesela dün sabah de yattım.
O yüzden gece daha aktifim ben.
Öğlen uyanıyorum en erken 13.30 da kahvaltı yapıyorum.
Pazartesi hepsini yoluna koyucam ama saatleri ayarlama lazım
Bilenler bana el atsın.
Ohh hayata bak sabah erkenden kalkıp kıza kahvaltı hazırlayıp hiç bir yere yollayamıyorumOhhh hayata bak.
Sabah kalkıp oğluma kahvaltı hazırlayıp okula yolluyorum.
Bende aynıyım 6.30 da uyanıyorum çocukları uyandır yedir giydir götür 9 da kendi başıma kalabiliyorumOhhh hayata bak.
Sabah kalkıp oğluma kahvaltı hazırlayıp okula yolluyorum.
Senin kiz kaç yaşındaydı sweetOhh hayata bak sabah erkenden kalkıp kıza kahvaltı hazırlayıp hiç bir yere yollayamıyorum
Var ya o huzur hiçbir şeyde yok.Ohh hayata bak sabah erkenden kalkıp kıza kahvaltı hazırlayıp hiç bir yere yollayamıyorum
2.5Senin kiz kaç yaşındaydı sweet
Az kaldı inşallah 3 yaşta kreşe yollayacamVar ya o huzur hiçbir şeyde yok.
Herifle aynı anda çıkıyorlar.
Misss
Güneş görmüyondur ki doğru düzgün sen cemosŞimdi bennnnnn öğlene kadar uyuyorum diye linç mi edilcem
1 den 5 e kadar görüyorum işte yeterGüneş görmüyondur ki doğru düzgün sen cemos
Seneye rahat edersin ben bu sene bir tık rahatladım öğlene kadar gidiyor ya o vakit günümün en önemli bölümü