- 18 Mart 2021
- 11.708
- 64.638
İstediğini yap tepe tepe kullan hayrını görTek başıma günlük gibi kullanayım mı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğini yap tepe tepe kullan hayrını görTek başıma günlük gibi kullanayım mı yani
Bir şeyler olmuş yine anam yetişemiyoruzİstediğini yap tepe tepe kullan hayrını gör
Yeni topik aciyoz 50-100 kişi oluriz heralde başımızda mune o neresine zayiflicaksa gagshshshBir şeyler olmuş yine anam yetişemiyoruz
Mune ablanın beli bileğimden ince derdi ne ya neyse ban yemiyim hayırlı olsun cemoşYeni topik aciyoz 50-100 kişi oluriz heralde başımızda mune o neresine zayiflicaksa gagshshsh
Yarın acicak acces
Allahın hakkı 3tür diye mi çiçekoBu arada ben 3 kare çikolata yedim
Sağol canım sende gel orayaMune ablanın beli bileğimden ince derdi ne ya neyse ban yemiyim hayırlı olsun cemoş
Yetişirsem gelcem ya belki benim içinde dönüm noktası olur gaza gelirim evde değilim ama denerimSağol canım sende gel oraya
Odağımı bozdularSeni pek odaklanmış gördüm
1 haftada verdik hepsiniNereye be bitti mi diyet
Bakarım duruma göreNe demek gelmem senin saçını başını yolarim yarın hazır ol
Tamam bir daha ki simit partisini tosta cevircem teşekkürler tarif için beybiKeşke tost ve simiti birleştirip simit tost yapsaydın beybi
Tarif:
Simit peynir domates
Köy arasına bas tost makinesine afiyetler
Harika bol eksilerin olsunGecen hafta 98.7
Aradaki fark 2.200 gr
(Geçen hafta regl olduğum için şiştim)
Ben sonuçtan memnun kaldım Allah bereket versin
Kilolarımız aynı aşkom helal olsun be!!!!!!! HelallllllllGecen hafta 98.7
Aradaki fark 2.200 gr
(Geçen hafta regl olduğum için şiştim)
Ben sonuçtan memnun kaldım Allah bereket versin
10/10 helal olsun kızlar-1.100
Yetmişli sayıdan düştüğüm için mutluyum
Sağol şekerim darısı hepimize birer Vs meleği neden olmayalım10/10 helal olsun kızlar
O kadar da kara kuru olmasak mı ya çok zayıflarSağol şekerim darısı hepimize birer Vs meleği neden olmayalım