- 2 Ağustos 2013
- 34.558
- 103.598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinBen de katılmak istiyorum lütfen diyetisyene gidiyorum yine de motive olamıyorum
Hoşbuldummm Kilo boy mu söyliciiğimmm :) doğum kilolarımla şampiyon belli ikinci kimHoşgeldin
Cemoos sizinle ilgilenirHoşbuldummm Kilo boy mu söyliciiğimmm :) doğum kilolarımla şampiyon belli ikinci kim
Çok teşekkür ederimCemoos sizinle ilgilenir
İyi geceler grup alıma kapali zaten 5-10 arkadaş olarak kısıtlı bir grup oluşturduk.Ben de katılmak istiyorum lütfen diyetisyene gidiyorum yine de motive olamıyorum
Teşekkürler bilgi için Herkese istediği kiloya gelmesi dileğiyleİyi geceler grup alıma kapali zaten 5-10 arkadaş olarak kısıtlı bir grup oluşturduk.
Diğer diyet gruplarına bir bakın hem daha çok motive olabilirsiniz biz çok aktif değiliz.
Bende korkuyorum çünkü biraz önce 1 tane simit yedim tereyağli ama panik olmuycam pişman da olmuycam yoksa yarın 2 simit daha yerimTünaydın kizlar
Yarın tartı var korkuyorum
MaşallahGüno canlar ben beğeni yapamıyorum yaaa yorumlarınıza ne sorun olabilir acaba.
dün gece sözümü tuttum ve eliptiğe başladım. gece yatmadan önce
15 dk yağ yakıcı egzersizler
30 dk eliptik yaptım.
veee hafta sonu aldığım tüm kalorileri yakmış oldum yarın sabaha bomba gibi hazırım. hatta regl haftam olmasına ragmen
korkunun ecele faydası yok o tartı fotoları buraya gelicekTünaydın kizlar
Yarın tartı var korkuyorum