- 2 Ağustos 2013
- 34.549
- 103.538
18.00Uyanınca 2 bardak su içtim
13.30
Menemen
Ekmek sayısını yazmayım az fazla
Çay
16.00
1 avuç yer fıstığı
1 tane tavuk but fırında
3 büyük küp patates
1 kase salata
3 yk arpa şehriye salatası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18.00Uyanınca 2 bardak su içtim
13.30
Menemen
Ekmek sayısını yazmayım az fazla
Çay
16.00
1 avuç yer fıstığı
O ne demek CemosTopigi satılığa cikarttim mune bizi satın aldı elinde kirbaciyla bizi zayıflatacak sizi yarın tasicam haberiniz olsun
Cemos yaa ahahahahTopigi satılığa cikarttim mune bizi satın aldı elinde kirbaciyla bizi zayıflatacak sizi yarın tasicam haberiniz olsun
Yeni bir diyet topigi düşünülüyor. Mune falan da var pek çok kişi varO ne demek Cemos
Aklın fikrin yemekte ve yedirmekteTaşınıyoruz bugün yiyin yarın yeniden başlicaz
Beyaz çiçeko bu aralar köftelerden gidiyorsun mercimek köfte sulu köfte oghggSabah güzel başlayan diyetim akşamı fena geçti bugünlük böyle olsun.
Öğlen çok bişey yemeyince tabi akşam üzerine doğru acıktım bir dilim ekmek yedim akşam yemeğine bizim evin adamları gecikince iyice acıktım
2 tabak sulu köfte yedim 1-2 dilim ekmek
1 kase cacık
Salata
Ve kızımdan kalan pirzolalardan yedim
2 lt su bitmek üzere.
Bugün çok yedim yarın baya dengelemem gerekecek
Yemek sonrası sadece çay, kahve.
Seni pek odaklanmış gördüm18.00
1 tane tavuk but fırında
3 büyük küp patates
1 kase salata
3 yk arpa şehriye salatası
Hahahahahha köfte severizzzBeyaz çiçeko bu aralar köftelerden gidiyorsun mercimek köfte sulu köfte oghgg
Ne demek gelmem senin saçını başını yolarim yarın hazır olNereyeeeeee ben gelmem uleeeen
Keşke tost ve simiti birleştirip simit tost yapsaydın beybiBende sabah tost yedim
Arada simit yedim
Aksam havuzlu patatesli Brokoli yanında yoğurt
Tartı öncesi çok iç açıcı olmadi ama erken yedim başladım oruca ordan yirtarsam belki
Denetleme başkanı mısın kızSeni pek odaklanmış gördüm
Cemoş alım yok ama arada gelsem olur muNe demek gelmem senin saçını başını yolarim yarın hazır ol
Gidiyoz biz istersen senin olsun bu topik agshshshshCemoş alım yok ama arada gelsem olur mu
Nereye be bitti mi diyetGidiyoz biz istersen senin olsun bu topik agshshshsh
Güzellikle ikna etme seviyem;Ne demek gelmem senin saçını başını yolarim yarın hazır ol
Gidiyoz biz istersen senin olsun bu topik agshshshsh