- 22 Aralık 2013
- 1.887
- 3.865
Hosbuldum switiiiimmm nasılsınOoo hoş geldin brooo
Bu Bromelain ne ise yarıyor tam olarak sweet bu ara çok görüyorum?Ben sabah kahvaltıdan sonra bromelain içiyorum. Bir de sabah akşam krom pikolinat içiyorum. Krom tatlı isteğini bastırıyor. Diyetisyenim önermişti
İyiyim brom aynı 1 sene de 4 5 kere diyete başladım bıraktım bakalım bu sefer niyetlendik yineHosbuldum switiiiimmm nasılsın
O nedir ?Ben sabah kahvaltıdan sonra bromelain içiyorum. Bir de sabah akşam krom pikolinat içiyorum. Krom tatlı isteğini bastırıyor. Diyetisyenim önermişti
Ödem atıyor cledyana. Ben mesela diyet yaparken kabızlık yaşarım ama bu onu da önlüyor. Bi eczacı var takip ettiğim o daha ayrıntılı yazmıştı da bulamadım ss lerin arasındanBu Bromelain ne ise yarıyor tam olarak sweet bu ara çok görüyorum?
Bir bakayim ben de. Korkuyorum her şeyi kullanmaya.Ödem atıyor cledyana. Ben mesela diyet yaparken kabızlık yaşarım ama bu onu da önlüyor. Bi eczacı var takip ettiğim o daha ayrıntılı yazmıştı da bulamadım ss lerin arasından
Vitamin gibi bir şey. Ben ocean kullanıyorum baya etkili bende.O nedir ?
Çok teşekkürler. Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ? 6 gibi düşündüm ama acıkırım diye korktumVitamin gibi bir şey. Ben ocean kullanıyorum baya etkili bende.
Benim kullandığım bu. Yağ yakımını da destekliyorBir bakayim ben de. Korkuyorum her şeyi kullanmaya.
Ben yarın başlıycam inşallahÇok teşekkürler. Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ? 6 gibi düşündüm ama acıkırım diye korktum7 iyi mi sanki.
Emzirenler kullanabilir mi acabaBenim kullandığım bu. Yağ yakımını da destekliyor
Collagen Life Bromelain 60 Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Collagen Life Bromelain 60 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mantıklı. Bende bugün başladım diyeyimBen yarın başlıycam inşallah7 diye düşünüyorum en geç. Bazı günler duruma göre 6-6.30 a çekerim diye düşündüm.
Tesekkur ederim bakacağımBenim kullandığım bu. Yağ yakımını da destekliyor
Collagen Life Bromelain 60 Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Collagen Life Bromelain 60 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bu saatlerde yiyorum. Sonra çay içiyorum şekersiz açik. Pek açlik hissetmedim.Çok teşekkürler. Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ? 6 gibi düşündüm ama acıkırım diye korktum7 iyi mi sanki.
Hoşgeldin brooo sakin bı yere kaybolma iş cikiso gel diyet yapalımHellooooo ben geldiiiimCemoos @Berrfeelinda @accessdenied sweetgirlcandy @Tenceresiz kaldim anne unuttuğum yoktur inş ❤
bende senin gibiyim canım al ver al ver derken hala bi adım yol alamamış gibiyimİyiyim brom aynı 1 sene de 4 5 kere diyete başladım bıraktım bakalım bu sefer niyetlendik yinesen nasılsın nasıl gidiyor yeni hayatın
Bende birazdan yiyeyim midem bulanıyorBen bu saatlerde yiyorum. Sonra çay içiyorum şekersiz açik. Pek açlik hissetmedim.
Ben kefir badem ve cevizle ara öğün yaptım güzel oldu açlık hissettirmedi.Bende birazdan yiyeyim midem bulanıyoraçlıktan. Artık ara öğünü arttırıcam. Acıkmamak için.