1 0 dan büyüktür hiç birşey yapmamaktansa birşeyler yapmak her zaman çok daha iyidir her zaman artıdasınHiç alişacak kadar devam edemedim ki. Biraz vücudumu alistirayim belki dusunurum. Simdilik yürüyüş ve basic hareketler
Benimki de kuru ama onun yağiyla asla duramam rahat edemem. Günes kremi çok iyi geliyor bak kuru cilde mutlaka düzenli kullan. Ben sabahları nemlendirici sürmüyorum güneş kremi yetiyor.Yağli temizleyici den sonr ayikamiyorum ben yüz ya zaten kuru cildim iyi geliyor diye ahshhdhdhd
Usengeclik seviyeme ben bile güldüm sizde Gül'ün
Bakayım o zaman teşekkür edıyorumLeke acici serumlara bir bak canım o zaman. Mia klinika markasini kullanıyorum ben son zamanlarda. C vitamini serumu aldım memnunum şimdilik. Günes kremini her sabah yüzünü yikayıp sonrasında sürmeyi aliskanlik haline getirirsen unutmazsın bir süre sonra.
Vücut icin pek bilgim yok doğum yapan hanimlar daha iyi bilir.
Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.Yarım saat spor yaptım geldim
15 dk egzersiz vs ile başla canım birden baslarsan karın kasların çok ağrır. Egzersiz karına da etki ediyor göbeğini içine çekerek yap.Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
Ben bi ara karın egsersizimi attım canım hızlı çekim atayım istersen ama yavaş yavaş başlaman lazım birden mekik yarın bütün karnın ağrır hatta 1 hafta ağrırBebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
Ay evet ağırıtır da nerden nasıl başlayacağım göbek içinBen bi ara karın egsersizimi attım canım hızlı çekim atayım istersen ama yavaş yavaş başlaman lazım birden mekik yarın bütün karnın ağrır hatta 1 hafta ağrırbu arada plank çok önemli bir hareket düzenli bunu yapmak bile çok şey farkettidir
Ya benımde ödem vardır illaki ama çoğunluk sarkık sezeryan göbeği15 dk egzersiz vs ile başla canım birden baslarsan karın kasların çok ağrır. Egzersiz karına da etki ediyor göbeğini içine çekerek yap.
Benim göbeğin bir kısmı ödemmiş sanırım 3 günde bile bir tık indi gibi hissediyorum.
30saniyeyle başlarsın sonra sonra uzar benim en son 13.dk 13 saniyeydiAy evet ağırıtır da nerden nasıl başlayacağım göbek içinplank benı aşşşşırı zorluyo ya
Hey maşallah30saniyeyle başlarsın sonra sonra uzar benim en son 13.dk 13 saniyeydi
Ya bende yapamiyordum ama herşeyin başı istirkrar 10 saniye oluyor 1 dk o oluyor 5 dk sonra işte Allah ne verdiyseHey maşallahben 13 saniye yapsam nefesım bı taraftan cıkıyo
İnşallah bende böyle derim bibi yaYa bende yapamiyordum ama herşeyin başı istirkrar 10 saniye oluyor 1 dk o oluyor 5 dk sonra işte Allah ne verdiyse
Ay hadi inşallah. Herkese başarılar dilerim. Umarım bu topikle istediğim görünüme kavuşurum. Salatamı hazırlayıp kenarı koyuyorum. Tatlı krizlerini nasıl yönetiyorsunuz fikirlerinizi bilmek isterim.
İnsallahAy hadi inşallah. Herkese başarılar dilerim. Umarım bu topikle istediğim görünüme kavuşurum. Salatamı hazırlayıp kenarı koyuyorum. Tatlı krizlerini nasıl yönetiyorsunuz fikirlerinizi bilmek isterim.
Ooo hoş geldin broooHellooooo ben geldiiiimCemoos Berrfeelinda accessdenied sweetgirlcandy Tenceresiz kaldim anne unuttuğum yoktur inş ❤