Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Yağli temizleyici den sonr ayikamiyorum ben yüz ya zaten kuru cildim iyi geliyor diye ahshhdhdhd
Usengeclik seviyeme ben bile güldüm sizde Gül'ün
Benimki de kuru ama onun yağiyla asla duramam rahat edemem. Günes kremi çok iyi geliyor bak kuru cilde mutlaka düzenli kullan. Ben sabahları nemlendirici sürmüyorum güneş kremi yetiyor.

Bakayım o zaman teşekkür edıyorum

Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
15 dk egzersiz vs ile başla canım birden baslarsan karın kasların çok ağrır. Egzersiz karına da etki ediyor göbeğini içine çekerek yap.
Benim göbeğin bir kısmı ödemmiş sanırım 3 günde bile bir tık indi gibi hissediyorum.

Bebekımı uyuyam bende mekik cekecem ya dırekt baslasam oluyomu öyle . Sezeryan göbeği erıtmem lazım.
Ben bi ara karın egsersizimi attım canım hızlı çekim atayım istersen ama yavaş yavaş başlaman lazım birden mekik yarın bütün karnın ağrır hatta 1 hafta ağrır bu arada plank çok önemli bir hareket düzenli bunu yapmak bile çok şey farkettidir

Ay evet ağırıtır da nerden nasıl başlayacağım göbek için plank benı aşşşşırı zorluyo ya

Ya benımde ödem vardır illaki ama çoğunluk sarkık sezeryan göbeği

B beyazcicek1997
Gel canım. Kizların bir kismı yarın azimle başlıyor. Çok yeniyiz daha. Halledicez
Ay hadi inşallah. Herkese başarılar dilerim. Umarım bu topikle istediğim görünüme kavuşurum. Salatamı hazırlayıp kenarı koyuyorum. Tatlı krizlerini nasıl yönetiyorsunuz fikirlerinizi bilmek isterim.

Ay hadi inşallah. Herkese başarılar dilerim. Umarım bu topikle istediğim görünüme kavuşurum. Salatamı hazırlayıp kenarı koyuyorum. Tatlı krizlerini nasıl yönetiyorsunuz fikirlerinizi bilmek isterim.
İnsallah Ben çok aşırı tatlıcı değilim ama Bibinin bir konuya yazdığını gördüm geçen. Muzlu tahinli fistik ezmeli bir tarifi var o hoşuma gitti onu yapmayı dusunuyorum çok istersem Bibibella Tarifin nasıldı canım? Bize de yazar misin bu grubun çok ihtiyacı var görüyorsun şeker gömenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…