Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Çirkinlik şaka tabi belli bir yaş üzeri için vucuttaki yağda çok önemli tabi en önemlisi kas şoyle söylim ben 73 de M giyiyorum bu şekilde 62 ye düşsem 32 bedeb falan olurum heralde

Kizz 36 beden olunca görgüsüz gibi alışveriş yaptım.
Napim o kadar kıyafeti.
Çevremde de bu kilon iyi diyorlar. Zayifken hastalıklı gibi duruyorsun dediler. Ondan öncesi 86 ydim
Biliyorum çünkü cidden öyle duruyor insan kendimden biliyorum 68 e indiğimde annem ağlamaya baslamisti size atim su anki halimi kiloya çok takılmayın önemli olan o değil görünüş

Kızlarr bogazımı tutabıler mıyım kiiii.. Bnde suraya kıvrılaam. Kılo degılde gobek gıtse yetecek ama gobus cok yeaaa 4 aylık gıbım bısey
Beni geçen gün hamile zannettiler
Baya baya var yani yazın otobüste belimi tutunca hamile zannedip yer veren çok oluyodu agsgsgshhs

Beni geçen gün hamile zannettiler
Baya baya var yani yazın otobüste belimi tutunca hamile zannedip yer veren çok oluyodu agsgsgshhs
Sorma aynı haldetım. 165 boya 60 kılo ama gobek baslı basına bır hukumet kurdu. Secımlere aday olmaya dogru ılerlıyor

Sorma aynı haldetım. 165 boya 60 kılo ama gobek baslı basına bır hukumet kurdu. Secımlere aday olmaya dogru ılerlıyor
Bak hem benden uzun hem zayifsin ben daha kötü durumdayım o zaman ahshhdhdhd
Bacak kol basen hiç bişey yok sadece göbek o da çok zor gidiyo işte

Çirkinlik şaka tabi belli bir yaş üzeri için vucuttaki yağda çok önemli tabi en önemlisi kas şoyle söylim ben 73 de M giyiyorum bu şekilde 62 ye düşsem 32 bedeb falan olurum heralde
Hiç 73 göstermiyorsun Bibi.
Benim de tam olarak istediğim o. Zayıflamaktan çok sıkılaşmak şekillenmek istiyorum. Bana da aşırı zayıflık hiç yakışmıyor.

Hiç 73 göstermiyorsun Bibi.
Benim de tam olarak istediğim o. Zayıflamaktan çok sıkılaşmak şekillenmek istiyorum. Bana da aşırı zayıflık hiç yakışmıyor.
Farkindayım çünkü kime desem şaşıriyor canlı görsen çok daha zayıf göründüğümü anlarsın fotolardan insan daha tok duruyor.
Yani buda yağ kas oranı ile alakalı kas geliştikçe kilon artar ama görüntün güzelleşir

Benim boyum 1.65 bir keresinde 52'ye düşmüştüm. İnsanlar bana anoreksiya muamelesi yaptıydı adhshsh.

Benim boyum 1.65 bir keresinde 52'ye düşmüştüm. İnsanlar bana anoreksiya muamelesi yaptıydı adhshsh.
Ya bide kadınlara şeyide anlatamiyoruz 1.70 kadinla 1.50 kadin bir olabilir mi kemik yapısı o bu 1.50 kadın giyer tabi 32 beden rahatlikla çünkü zaten ufak tefektir ben simdi 32 beden giyecek kiloya ineyim nasıl görünürüm

Kesinlikle. 32 beden hoş bir görüntü de değil ayrıca herkese yakışmıyor.
Benim de kemik yapım iri zayıflamanın ayarını kaçırınca sırf kemik gibi görünüyorum.

Kızlar yarın diyet moduna girelim artık.
Günlük menülere dikkat edelim.
İlk sayfaya isimleri yazıp hazirlanalim.
Çarşamba kahvaltıdan önce tartilip fotosunu atalım başlangıç kilomuz belli olsun.
3 güne bı düzen oluşturup start verelim.
Çok fazla kalabalık olmasın diye baştan belirtmistik bu saate kadar gelen herkesle devam ederiz sonra yer açılırsa belki aramıza katılan olur.
Ben elime kırbacı aldım hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…