Kizz 36 beden olunca görgüsüz gibi alışveriş yaptım.Tekrar kot giyebilmek için çirkin görunmeye okeysin yani
Biliyorum çünkü cidden öyle duruyor insan kendimden biliyorum 68 e indiğimde annem ağlamaya baslamistiKizz 36 beden olunca görgüsüz gibi alışveriş yaptım.
Napim o kadar kıyafeti.
Çevremde de bu kilon iyi diyorlar. Zayifken hastalıklı gibi duruyorsun dediler. Ondan öncesi 86 ydim
Hoşgeldinnnn brommmHellooooo ben geldiiiimCemoos Berrfeelinda @accessdenied @sweetgirlcandy Tenceresiz kaldim anne unuttuğum yoktur inş ❤
Kızlarr bogazımı tutabıler mıyım kiiii.. Bnde suraya kıvrılaamBen de yarın öncesi ve sonrası yapayım ayyy su hobek gitsin artık
Beni geçen gün hamile zannettilerKızlarr bogazımı tutabıler mıyım kiiii.. Bnde suraya kıvrılaam. Kılo degılde gobek gıtse yetecek ama gobus cok yeaaa 4 aylık gıbım bısey
Beni geçen gün hamile zannettiler
Baya baya var yani yazın otobüste belimi tutunca hamile zannedip yer veren çok oluyodu agsgsgshhs
Bak hem benden uzun hem zayifsin ben daha kötü durumdayım o zaman ahshhdhdhdSorma aynı haldetım. 165 boya 60 kılo ama gobek baslı basına bır hukumet kurdu. Secımlere aday olmaya dogru ılerlıyor
Spor yap diyorlar ama oturdugum yerden yapacak spor bulamadımBak hem benden uzun hem zayifsin ben daha kötü durumdayım o zaman ahshhdhdhd
Bacak kol basen hiç bişey yok sadece göbek o da çok zor gidiyo işte
Hellooooo ben geldiiiimCemoos Berrfeelinda @accessdenied @sweetgirlcandy Tenceresiz kaldim anne unuttuğum yoktur inş ❤
Spor yap diyorlar ama oturdugum yerden yapacak spor bulamadım
Hiç 73 göstermiyorsun Bibi.Çirkinlik şaka tabi belli bir yaş üzeri için vucuttaki yağda çok önemli tabi en önemlisi kas şoyle söylim ben 73 de M giyiyorum bu şekilde 62 ye düşsem 32 bedeb falan olurum heralde
Farkindayım çünkü kime desem şaşıriyor canlı görsen çok daha zayıf göründüğümü anlarsın fotolardan insan daha tok duruyor.Hiç 73 göstermiyorsun Bibi.
Benim de tam olarak istediğim o. Zayıflamaktan çok sıkılaşmak şekillenmek istiyorum. Bana da aşırı zayıflık hiç yakışmıyor.
Benim boyum 1.65 bir keresinde 52'ye düşmüştüm. İnsanlar bana anoreksiya muamelesi yaptıydı adhshsh.Farkindayım çünkü kime desem şaşıriyor canlı görsen çok daha zayıf göründüğümü anlarsın fotolardan insan daha tok duruyor.
Yani buda yağ kas oranı ile alakalı kas geliştikçe kilon artar ama görüntün güzelleşir
Ya bide kadınlara şeyide anlatamiyoruz 1.70 kadinla 1.50 kadin bir olabilir mi kemik yapısı o bu 1.50 kadın giyer tabi 32 beden rahatlikla çünkü zaten ufak tefektir ben simdi 32 beden giyecek kiloya ineyim nasıl görünürümBenim boyum 1.65 bir keresinde 52'ye düşmüştüm. İnsanlar bana anoreksiya muamelesi yaptıydı adhshsh.
Kesinlikle. 32 beden hoş bir görüntü de değil ayrıca herkese yakışmıyor.Ya bide kadınlara şeyide anlatamiyoruz 1.70 kadinla 1.50 kadin bir olabilir mi kemik yapısı o bu 1.50 kadın giyer tabi 32 beden rahatlikla çünkü zaten ufak tefektir ben simdi 32 beden giyecek kiloya ineyim nasıl görünürüm