- 21 Temmuz 2021
- 651
- 2.507
- 27
Kefir iyidir. Severim. Bende alayım. Gücüm yeterse gece 30 dk eliptik yapayım.Ben kefir badem ve cevizle ara öğün yaptım güzel oldu açlık hissettirmedi.
Oşgeldib bebeyimHosbuldum switiiiimmm nasılsın
Onu bilmiyorum ama soru cevapta doktorunuza danışın yazmışlarEmzirenler kullanabilir mi acaba
Benim 7den sonra yedilerim:Ben 7 den sonra sadece çiğdem citlerim.
Yarın itibariyle onu da birakiyorum
Bende aynı al ver al verbende senin gibiyim canım al ver al ver derken hala bi adım yol alamamış gibiyimbende aynı koşturmaca iş ev koşturmaca
Çarşamba günü tartı günü yapıcaz bu arada. Başlangıç kilomuzu yazarız hepimiz.Benim 7den sonra yedilerim:️ ️ ️
Tabi artık değil
TamamdırÇarşamba günü tartı günü yapıcaz bu arada. Başlangıç kilomuzu yazarız hepimiz.
Bende genelde çiğ fındık,ceviz falan alıyorum artık.Ben çay kahve yanında veya ara öğün olarak neleri kullanıyorum onlarıda atayım alternatif olsun beybililer muz ceviz ve şu aşağı eklediklerim geneldeben salonda zamanımı baya gecirdiğim için yanıma birşeyler aliyorum muhakkak kahve yanında kemiriyorum akşam çay yanında da
Hedefim sensinnnnnHaydi bismillah
Başlıyorum ben
Boy:170
Kilo:72
Hedef:65
Öncesi sonrası için bu da
Eki Görüntüle 3509296
İnşallah veririz artık bu doğum kilolarını 3 yıl olduBende aynı al ver al ver
Oşbuldum bebikimOşgeldib bebeyim
Gayet iyi görünüyorsun 68 den sonra bidaha düşün aynı boydayız 68 olunca baya zayıf oluyorum 73 civarıyımHaydi bismillah
Başlıyorum ben
Boy:170
Kilo:72
Hedef:65
Öncesi sonrası için bu da
Eki Görüntüle 3509296
Geçen yıl 62 ye kadar indim.Gayet iyi görünüyorsun 68 den sonra bidaha düşün aynı boydayız 68 olunca baya zayıf oluyorum 73 civarıyım
62 baya az belli bir yaştan sonra o gençken ki kilolara inince insan güzel görünmüyor benim 62 kilo olduğum zamanlar var 20li yaşlarda daha kilolu gorunuyorum simdi 73 daha zayıfGeçen yıl 62 ye kadar indim.
3 ayda epeyce kilo aldım ben.
Kotlarim hep 36 beden sığmıyorum simdi.
Ya kotlara dünya para verdim.62 baya az belli bir yaştan sonra o gençken ki kilolara inince insan güzel görünmüyor benim 62 kilo olduğum zamanlar var 20li yaşlarda daha kilolu gorunuyorum simdi 73 daha zayıf
Tekrar kot giyebilmek için çirkin görunmeye okeysin yaniYa kotlara dünya para verdim.
Tekrar giyebilmek için