Bildiğiniz adet olup hamıleymısm

Öyle Tabı cok sukur halımıze ınsallah saglıklı bır gebelık ve dogumda gecırebılırım
Bence en kısa zamanda tekrar hamıle kalıp saglıkla doguracaksın. Fakat bır kere bebek kaybedenlerde o yıne kaybederım korkusu asla gecmıyor. Ben 9ay korkumdan dogru duzgun uyumadım. Ya kaybedersem ya kanamam olursa yıne ya bıdahakı kontrole gıttıgımde kalbı atmıyor derse dıye. Hep aglamaklı gectı hamılelıgım. Sımdı de hem korkuyorum hem ya bırınden bırıne bırsey olursa dıye endıse duyuyorum. Daha bırının bır kalbı oldugu bıle kesın degıl ona bıle uzuluyorum. Annelık duyguları daha rahme dustugu an baslıyor. Ilkınde de hep doguracagımı hayal ederek 1bavul esya aldım 3ayda.fakat kaybettık. Sımdı o esyalarını kardesıne gıydırınce hem sukredıuyorum allahım ıcını dolduracak bır evlat verdın dıye hemde allahım keske o da gıyebılseydı yasasaydı dıye kendımı kahredıyorum

Evet dedıgın gıbı korku var daha karnıma bıle düşmeden ınsallah sende ıkızlerını sagsaglım kucagına alırsın sen bır ıstedın rabbım uc verdı ne guzel Allah yavrularına uzun ömür saglıklı ömür versın ınsallah

Rabbım sana da verecek gonlunu ferah tut. Dua edıyorum

Peki canım bişey sormak istiyorum bende gittim bügün doktora çocuk için rahimin kalın dedi adet mı olacaksın dedi bende 3 gün önce bitti dedim hamile olabilir miyim

Peki canım bişey sormak istiyorum bende gittim bügün doktora çocuk için rahimin kalın dedi adet mı olacaksın dedi bende 3 gün önce bitti dedim hamile olabilir miyim
Bunu bilemeyiz. Rahim kalınlaşmasında ya adet olursunuz ya da gebesinizdir. Gününüz geçerse test yapın. Yada kan verin en garantisi kan

Bende böyle oldu şuan adeliyim adet gunu idrarda kan testı yaptim çok hafif çizgi çıktı kan verdim 1.20 çıktı yok yani şuan adet oluyor gibi ama umudum yok yani inşallah bendede vardır

Bunu bilemeyiz. Rahim kalınlaşmasında ya adet olursunuz ya da gebesinizdir. Gününüz geçerse test yapın. Yada kan verin en garantisi kan
Canım adetim 3 gün önce bitti dediğim gibi artı hamile olsam doktor büügn keseyi görmez miydi

Canım adetim 3 gün önce bitti dediğim gibi artı hamile olsam doktor büügn keseyi görmez miydi
Kese olayı döllenme tarihine göre değişir. Gwç döllenmelerde kese de geç gözüküyor

Geç döllenme olması için adetin düzensiz olması gerekiyor diye biliyorum canım ama benim ki düzenli
O zaman gebe değilsiniz malesef. Zaten çok ekstrem bir durum adet olup gebe olmak. Ben ıkıncı gebelıgımı yasıyorum suan adet gormedım mesela. Baska aylarda nasip olur umarım

O zaman gebe değilsiniz malesef. Zaten çok ekstrem bir durum adet olup gebe olmak. Ben ıkıncı gebelıgımı yasıyorum suan adet gormedım mesela. Baska aylarda nasip olur umarım
Zayıflama çayı içiyorum canım ama korkuyorum da tabi hamile olurum bebeğe bişey olur diye

JOYzJOYz hesabı doğrulanmış üye. , eski ama super mucize

Her ay , Herkes icin gecerli o korku bal bòcegim benim
Ben çok zorda kalırsam adet olduktan yumurtlamaya kadar içiyorum ilaç bir daha içmiyorum ama burda adet oldum sanıyosun kuzu düşünsene ayyy
İlerdeki bebeme sesleniyorum annen süprizlerden hoşlanmıyo yavrum geleceksen dümdük gel

Hayiyy Anneee , kindey supyizle gelceemmleylegin bacaklarinda hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…