Insallah kk teyzelerı allah sızede tez vakıtte versınde surda bı topık acalımHayırlısı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini canım
Bosuna dememisler Allah dan umut kesilmez diye aslinds herseyi zamana bırakmak lazım birseyi ne kadar ister ve yogunlasirsan onunla sinanirsin bu hayatta rabbim ol diyor ve oluveriyor. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah. Darısı diğer tüm isteyen anne adaylarına insallah.Kızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı
İnşallah canımInsallah kk teyzelerı allah sızede tez vakıtte versınde surda bı topık acalım
Bebegım ek gıdaya gectı ne yedırmelıyım dıye
Ayyyy en sevdıgım bolumler
canım hayırlı olsun.Sağlıklı bir gebelikle bebişini kucağına alırsın inşallah. Darısı bize olsun inşallah.Kızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı
Amin canım inşallahcanım hayırlı olsun.Sağlıklı bir gebelikle bebişini kucağına alırsın inşallah. Darısı bize olsun inşallah.
Hım adetin bittikten hemen snra öğrendin sansm benAma kalınlasma 1.5cmydı dr gıttıgımde sonra baska dr gıttım yanı sımdıkı ogrendıgım dr kalınlasma kalmamıs dedı adetımde durdu cok sukur. Dr tekrar baktı kalınlasma var dedı bıdaha test yaptı bunların arasında 1ay var yni. Ozaman olsa kesın cıkardı. Ben kanamam durdugu gıbı 38gunluk hasrete bi son verelim deyip akışına bıraktım bu sonradan cunku 4hafta 5gunluk suan
Merhaaba bu mezajiniz bana umut oldu. Salı günü brn de kan testi yaptirmistim gebelik belirtilerim oldugu icin cokta emindim hissediyorum diyodumama aksaminda test sonucunu alamadan kanamam oldugunu farkettim hemde pıhtılasma seklinde ve cok sanciliydi ertrsi gun kan testi sonucumdada doktor gebelik yok diyince hayat küstüm diyebilirim. Kanamamin 4.günu ama yogun sekilde migde bulantim var mesajini okuduktan sonraa acabalar soru isaretleri umutlar derken kafam cok karistiKızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı
Canım hayatta hersey olabılıyor. Ben 1.5yıl olsun dıye mucadele ettım esımle cok kavgalar ettık neden olmuyo dıye dr gıttık ıkımızdede bısey cıkmadı sonra bı aksam esımle bı karar aldık ya allah hıc nasıp etmezse ne yapalım dedık artık bu konu hıc acmayıp bu yuzden kavga etmeyıp yolumuza bakcaz dıye soz verdık ve gercekten umursamadık. Bırbırımıze hadı bebek hadı bebek demedık o ay hamıle kalmıstım ama 3.ayda dusuk yaptım. Sonra bu rahım kalınlasması bıde 5.5cm kıst cıktı kıstı ılacla erıttık kalınlık duruyodu baska bı ılac kullandım dr dedı kı artık bu kalınlık ılaclada gecmezse kurtajla ordakı dokuyu kazıyacagız. Ilacta yumurtlamayı bastırıyomus zaten hıc ıhtımal vermemıstım bu kadar sorunsuzken olmayan bu ılacla asla olmazdı dıye saldım gıttı ozaman tek hedefım bır aydan fazladır devam eden kanamamım durmasıydı allaha sukur ılac durdurdu kanamayı. Ilac bıttı ıkı gun sonra tam 6gun yogun devam eden adet oldu parcalı gelıyodu kanamam oh dedım artık bıtmıstır. Dr gıttım ve sonuc bu. Demem o kı kafanızdan (ne kadar zor oldugunu kendımden bılıyorum) bebek fıkrını atın rahat rahat gecırın evlılık hayatınızı sonra allah en guzel zamanda yasatıyor hıc ummadıgınız anda verıyor. Stres buyuk dusman herseyı oluruna bırakın ve adet bıtımı ıllakı bı test yaptırın tedbır amaclıMerhaaba bu mezajiniz bana umut oldu. Salı günü brn de kan testi yaptirmistim gebelik belirtilerim oldugu icin cokta emindim hissediyorum diyodumama aksaminda test sonucunu alamadan kanamam oldugunu farkettim hemde pıhtılasma seklinde ve cok sanciliydi ertrsi gun kan testi sonucumdada doktor gebelik yok diyince hayat küstüm diyebilirim. Kanamamin 4.günu ama yogun sekilde migde bulantim var mesajini okuduktan sonraa acabalar soru isaretleri umutlar derken kafam cok karisti
Canım hayatta hersey olabılıyor. Ben 1.5yıl olsun dıye mucadele ettım esımle cok kavgalar ettık neden olmuyo dıye dr gıttık ıkımızdede bısey cıkmadı sonra bı aksam esımle bı karar aldık ya allah hıc nasıp etmezse ne yapalım dedık artık bu konu hıc acmayıp bu yuzden kavga etmeyıp yolumuza bakcaz dıye soz verdık ve gercekten umursamadık. Bırbırımıze hadı bebek hadı bebek demedık o ay hamıle kalmıstım ama 3.ayda dusuk yaptım. Sonra bu rahım kalınlasması bıde 5.5cm kıst cıktı kıstı ılacla erıttık kalınlık duruyodu baska bı ılac kullandım dr dedı kı artık bu kalınlık ılaclada gecmezse kurtajla ordakı dokuyu kazıyacagız. Ilacta yumurtlamayı bastırıyomus zaten hıc ıhtımal vermemıstım bu kadar sorunsuzken olmayan bu ılacla asla olmazdı dıye saldım gıttı ozaman tek hedefım bır aydan fazladır devam eden kanamamım durmasıydı allaha sukur ılac durdurdu kanamayı. Ilac bıttı ıkı gun sonra tam 6gun yogun devam eden adet oldu parcalı gelıyodu kanamam oh dedım artık bıtmıstır. Dr gıttım ve sonuc bu. Demem o kı kafanızdan (ne kadar zor oldugunu kendımden bılıyorum) bebek fıkrını atın rahat rahat gecırın evlılık hayatınızı sonra allah en guzel zamanda yasatıyor hıc ummadıgınız anda verıyor. Stres buyuk dusman herseyı oluruna bırakın ve adet bıtımı ıllakı bı test yaptırın tedbır amaclı[/QUOTE
Insallah canım o ovulasyon testlerı herkeste ıse yaramıyor ogrenmıs olduk. Ben hiç pik görmedim ya sabah aksam aynı saatlerde yaptım yok yok yok. Bide dünya para verip 60lı falan almıstım sonradan acıdım paraya pik göstermiyo insan kandırıyolar dıyesımdı eve geldık otekı bebegım ıcın aldıgım esyalara bakıyorum aglıyorum bırazını bebek deterjanıyla makıneye attım aglıyorum bugun sıgarayı bıraktım aglıyorum e bebege gıdeyım mı dıye aglıyorum kaybedermıyım tekrar dıye aglıyorum sızler ıcın bıle aglıyorum allah kanlı bıcaklı olduguma bıle evlat hasretı yasatmasın evladıyla sınamasın cok zor cokk
Ne güzelllKızlar kafayı yememek işten değil. Bu ay resmen ovulasyon testı yapmaktan ıyıce bunalmıstım. Ve dr adet duzenleyıcı olarak once ıkı kutu prımolut ve progynova kullandım zaten hıc umıdım yoktu bu kadar ılac yumurtlamayı bastırıyor hıc sorun yokken hamıle kalamadım bu kadar seyle asla hamıle kalamam dedım ve dr da bu ılacları kullanırken korunun falan demedı. Ama progynova kullanırken dr gıttım rahım kalınlasmasından dolayı adetım durmuyodu. Dr dedı kı oradakı hucrelerın canlı olup olmadıgını kesın bılmem gerekıyo bı beta hcg bakalım dedı baktı ve kocaman bı 1.20 negatıf. Neyse dedım ılacı kullanayım saglıgıma kavusayım. Ilac bıttı 2gun sonra şakır şakır (bildiğiniz adet kanaması leke falan degıl parcalar gelıyor o derece) adet oldum. Ve adet bıttıgınde dr gel demıstı. Gıttım bugun rahım kalınlasması ne durumda ılac ıyı gelmıs mı dıye. Dr dedı kı aa daha da kalınlasmıs kanaman varmı dedı burda keseye benzeyen bır yapı var dedı yok dedım bende damla bıle yok. Sonra bı beta daha bakalım olmaz ama emın olalım dedı ve ben şoktayım allahım değerim 720 cıktı ben ınanamıyorum aglıyorum doktor şoka girdi. Bunu hepınıze umut olsun dıye yazıyorum kızlar. Allah hıc ummadıgın anda verıyor bır saat aglamaktan araba kullanamadım kımseyı arayamadım ahdım vardı ılk burda yazıcam dıye ılk sız ogrenın ıstedım. Bu ay yaptıgım ovulasyon ve gebelık testının haddı hesabı yok allah ısteyen herkese nasıp etsın. Ben bırını kaybettıkten sonra otekıne boyle kavusacagımı asla tahmın etmezdım. O ovulasyon testlerı de asla pik göstermedı bu ay. Ayy resmen soktayım hepınıze duacıyım allah herkesın kucagını gonlunu doldursun. Sızde bana dua edın saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım evladımı
Saol canım guzel dıleklerın ıcın ınsallah tez vakıtte sıze de nasıp olsunYa ne kadar samimi bir anlatımınız var sanki çok yakın arkadasim hamilelik haberini vermiş gibi sevindim . Allah hakkımızda hayırlısı ni nasip etsi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız insallah
Bence yaptır dr adet oldugunu soyleme ozaman yapmıyolar. Bide çemkiriyolarYarın doktora da randevu aldım bakalım ama adetim gelirse de kan testi yaptırayım mı sence
:)) ben gittim doktora canım hamile değilmişim aralıkta tüp bebek yaptırcam böyle olmuyor malesefBence yaptır dr adet oldugunu soyleme ozaman yapmıyolar. Bide çemkiriyolar
'allah askına hanımefendı yerlesme kanamasıyla adet sıklusunuzu karıstırmayın hamıleyken asla ve asla adet görmezsiniz bla bla bla'
İstisnai durumlar oluyo işte. Ben profesörede gittim adet kadar yogun olmaz dedı uzmana da gıttım yogun olmazsınız dedı
Insanı kendınden şüphe ettiriyolar illa kullanılmış pet mi getirelim kardeşim sizi inandırcaz diye hastanede mi yatıp kalkalım bildiğin adet yoğunluğu. Parçalı geldi diyorum olamaz diyor benim şeyimi benden iyi bilecek
Yaaa inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kendim öğrenmiş kadar sevindim ve benzer bir hikayemiz olmasınada içim burkuldu arada bende ilk heycanla aldığım cicilerine bakıyorum kokusunu içime çekiyorum onu görüp pıt pıt atan kalbini duyduktan sonra çok zor malesef benimde martta 12 haftalık bir kaybım oldu ve ardından haziranda rahimde perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar gebelik planlıyoruz banada nasip olsunBence yaptır dr adet oldugunu soyleme ozaman yapmıyolar. Bide çemkiriyolar
'allah askına hanımefendı yerlesme kanamasıyla adet sıklusunuzu karıstırmayın hamıleyken asla ve asla adet görmezsiniz bla bla bla'
İstisnai durumlar oluyo işte. Ben profesörede gittim adet kadar yogun olmaz dedı uzmana da gıttım yogun olmazsınız dedı
Insanı kendınden şüphe ettiriyolar illa kullanılmış pet mi getirelim kardeşim sizi inandırcaz diye hastanede mi yatıp kalkalım bildiğin adet yoğunluğu. Parçalı geldi diyorum olamaz diyor benim şeyimi benden iyi bilecek
Canım benımkıde 12haftalıktı allah kımseye yaşatmasın gerçekten o kadar zor ki biz birbirimizi çok iyi anlarız. Allah onun yerını dolduracak sevıncler yasatsın sag salım alalım kucagımıza evlatlarımızı ınsallahYaaa inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kendim öğrenmiş kadar sevindim ve benzer bir hikayemiz olmasınada içim burkuldu arada bende ilk heycanla aldığım cicilerine bakıyorum kokusunu içime çekiyorum onu görüp pıt pıt atan kalbini duyduktan sonra çok zor malesef benimde martta 12 haftalık bir kaybım oldu ve ardından haziranda rahimde perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar gebelik planlıyoruz banada nasip olsun
Bence yaptır dr adet oldugunu soyleme ozaman yapmıyolar. Bide çemkiriyolar
Bende muhtemelen öğrenmeyecektim zaten rutin kontrolde çıktı. Ama ılla da adet olamazsın dıye savunuyorlar. Artık benım karnımda tuhaflıklar olunca gidip daha bi şoka girerdim herhalde. Oğlunuz/kızınız gayet iyi deseydi. Şimdi 5.haftanın içindeyim bakalım 18ekim bat günüm olacaktı eğer adet olursam tekrar yazıcam buralaraDoktorlarda bazen sapıtıyorlar..
Benim annem ve teyzelerim 3 ay adet görmüşler.
Teyzeme sordum normal adetti dedi yoğunmuş. O yüzden hamileliklerini hep geç öğrenmişler..
Amın canım ınsallah tez vakıtte hamıle kalıp saglıkla kucagınıza alırsınızNe güzelll
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet Etsin ve bizlere de nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?