Bildiğiniz adet olup hamıleymısm

Rabbim saglicak kavusmayi nasp etsin hepimize kardesim. Hersey guzel olur insallah

Insallah canım guzel dıleklerın senın ıcınde gercek olsun. Ay hala şoktayım hala inanamıyorum ben nasıl hamıle kaldım dıye. Bu rabbımın mucızesı. Gercekten mucızelere ınanın
Rabbimin verdigi her gune her sn sukretmemek n mumkun ❣ Dualariniz jabul olmuş nasil sukrettiyseniz

Demekki adetken yumurtlamışsınız hiç pik olmamasıda göstergesi. Değerin 720 çıkmasıda bunu doğruluyor. Hamileyken adet olmadınız adetken hamile kaldınız kısaca. Çok var öyle kalan.

Demekki adetken yumurtlamışsınız hiç pik olmamasıda göstergesi. Değerin 720 çıkmasıda bunu doğruluyor. Hamileyken adet olmadınız adetken hamile kaldınız kısaca. Çok var öyle kalan.
Adetlıyken ılıskıye gıtmek mıyoo kesınlıkle oyle bısey olmadı. Evet erken yumurtlayıp ustune adet olmus olabılırım ama adetlıyken hamıle kalmadıgıma emınım

Adetlıyken ılıskıye gıtmek mıyoo kesınlıkle oyle bısey olmadı. Evet erken yumurtlayıp ustune adet olmus olabılırım ama adetlıyken hamıle kalmadıgıma emınım
Adet olmadan bir iki gün önce ilişkiye girmiş olmanız yeterli spermler günlerce canlı kalabiliyor

Adet olmadan bir iki gün önce ilişkiye girmiş olmanız yeterli spermler günlerce canlı kalabiliyor
Iyı de adetım durmuyodu kı 38gun hıc durmadan adet oldum oyuzden hap kullandım ve hapı kullanırken hamıle kaldım erken yumurtlama olabılır ama kesınlıkle adetten bır ıkı gun once ılıskı olmadı 38gun kanamam vardı cunku

Canım benim adetim 3 gün erken geldi 2 gündür sancı çekiyorum ama adetim tam olarak gelmiyor peçeteye sildikçe geliyor sence hamilelik ihtimalim var mı

Canım benim adetim 3 gün erken geldi 2 gündür sancı çekiyorum ama adetim tam olarak gelmiyor peçeteye sildikçe geliyor sence hamilelik ihtimalim var mı
Valla herşey olabilir test yaptın mı

Yok test aldım şimdi yoldayım eve gidince yapıcam inşallah vardır yoksa yarın aşılama tedavisine başlıyorum
Bak negatıf cıkarsada kesınlıkle kan testı yaptır beni biliyosun kaset testlere umut baglamamayı ogrettı hayat

C
Canm bnce sen ilk dr gittiğin zmn hani rahim kalınms ya o zmn hamileymişsin bnce daha yeni baslıyorms ondn kana karısmamıs. Allahtan bebeğine bişy olmams rabbim büyük işte. Hayırlı olsun :)

C

Canm bnce sen ilk dr gittiğin zmn hani rahim kalınms ya o zmn hamileymişsin bnce daha yeni baslıyorms ondn kana karısmamıs. Allahtan bebeğine bişy olmams rabbim büyük işte. Hayırlı olsun :)
Ama kalınlasma 1.5cmydı dr gıttıgımde sonra baska dr gıttım yanı sımdıkı ogrendıgım dr kalınlasma kalmamıs dedı adetımde durdu cok sukur. Dr tekrar baktı kalınlasma var dedı bıdaha test yaptı bunların arasında 1ay var yni. Ozaman olsa kesın cıkardı. Ben kanamam durdugu gıbı 38gunluk hasrete bi son verelim deyip akışına bıraktım bu sonradan cunku 4hafta 5gunluk suan

Cunku doktorlar aa adetlısın asla bebek olmaz lekelenme olur sız adet sanıyosunuz dıyolar ama ben 6gun adet gordum tıp bunu da acıklasın bakalım
Haklısın benim kız kardeşim normal adet gördü 3 gün şimdi çok tatlı bir yiğenim var :) 7haftalıkken öğrendik hamile olduğunu ailede de olduğuna göre bende de olabilir

Haklısın benim kız kardeşim normal adet gördü 3 gün şimdi çok tatlı bir yiğenim var :) 7haftalıkken öğrendik hamile olduğunu ailede de olduğuna göre bende de olabilir
Hemde hersey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…