- 7 Haziran 2016
- 60
- 34
- 38
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
AhahhaaAlma alma. Ben feracemi sattım kaynanama. :) o kdar aldım yedirdim giydirdim. Agzıma tükürdü. O yzden smdi satıyom :)
Vallahi kız. Hiç demem bile gerek yok falan diye. Şak diye aldım. Banane be. Benden bi limonun parasını istedi bi milyona aldım deyipAhahhaaaynen böyle olmak yarıyor canim
Vallahi kız. Hiç demem bile gerek yok falan diye. Şak diye aldım. Banane be. Benden bi limonun parasını istedi bi milyona aldım deyip
Aminn canim keske öyle olsaydi annem gb gelseydi gitseydi gezseydik. Cok isterdim inan ki ailemden böyle gordum. KKismet degilmis. Haketmiyorlar ben ne yapayim hayallerimi de yıktılar bu konuda. Cok isterdim annem gb olsun diye inan abartısiz diyorum hayal kurardim. Su an bizim gelinimiz annemle ana kiz gb, benimle gorumce gb degil nereye gitsek kardes saniyorlar. Bir sey ister ben yaparim o bana yapar. Siz nasil gelin ggorumcesiniz derler kardes sandik derler. Aksama kadar arar telefonu kapatirim bazen yeter daa kapat diye tekrar ararMüstakbel eşin senden yana! Bence bu Mutlu olman ıcın super bır gelişme evlilik öncesi sen hatalısın senn suçlusun sen bunu yaptın aramadın vs vs vs. Dememiş,
Kayınvalide hususuna gelince bu anlattığın tarzda kayınvalide lerde tanıyorum gördüklerime arkadaşlarımın anlattıklarına bınayen söylüyorum değişmesini bekleme değişmez! Nasıksa oyle kalıyorlar!
Benım kayınvalıdemse tam bir melrk kırılmayım alınmayım diye hep özenle seçer sözlerini, Allahım herkese hayırlı yuvalar ve Anne(kayınvalide) nasip etsin
Ne demek siz evlenene kadar biz kullanalım.. O ne demekmiş ya..? Öyle şey mi olurmuş? Allah'tan nişanlınız akıllılık etmiş de evlenene kadar eşyaları depoda bırakalım demiş.. Kayınvalidenize gelince hiiiiiç üstlemeyin hiç aramayın niye arıyorsunuz kendinizi ağırdan satın sürekli onu pohpohlayamazsınız.. Şimdi nişanlısınız evlenince hiç çekilmez bir hal alır yüz vermeyin.. Bir teşekkürü fazla gören bir insan için üzülmeye değmez.. Saygısızlık yapmadan mesafenizi koyun.. O size gelsin..Herkese merhabalar arkadaşlar.
Becerebilirsem kısa anlatmaya çalışacağım.
Erkek arkadaşımin annesinin doğum günüymüş. Geçenlerde. Ben her yıl kutlarım, hediye alırım (önemli değil ama konuyu ayrıntılamak adına
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Becerebilirsem kısa anlatmaya çalışacağım.
Erkek arkadaşımin annesinin doğum günüymüş. Geçenlerde. Ben her yıl kutlarım, hediye alırım (önemli değil ama konuyu ayrıntılamak adına ekliyorum genelde marka kiyafetler vs.)
O kadın bana uyduruktan 2 tane kazak aldi şimdiye kadar dert etmedim tekini giydim tekini ihtiyaç sahibi birine verdim. Üstünde hiç gormuyorum dedi, oysa ki tarzim olmadığıni biliyor. Digerini de sirfkkirilmasin diye giydim. O benim aldiklarima bayildi, surekli ustunde goruyorum surekli zevkin cok iyi surekli erkek arkadaşıma Queen le bana bir sey alin falan diyordu. Ama bana doğum günümde herhangi bir hediye almisligi yok. Geçen sene kutlamadi da. Bu sene de unuttum, erkek arkadasim da unutmus. Aksam dedi ki bugun annemin doğum günüymüş ben de tüh dedim nasil unuttun, git hemen bi pasta al kadina dedim. Yok babam almis dedi. O aksam mesaj attim, doğum günü icin unuttum zaten bilmiyordum hatirlatan da olmadi ne olur kusuruma bakma cok üzüldüm diye uzun bir kutlama mesaji. Gördü ama cevap vermedi. Bugun de erkek arkadasimla görüştük annene parfum alacagim haberin olsun dedim. Ordan beyaz eşyalara bakmaya gittik ben bir kaç ürüne bayıldım. Derin dondurucu meselesini acmistim konu olarak, onu da seçtik ürünleri. Ama annesi, babasi, abisi ne gerek var su bu bir suru laf etmislee. Piyasayi arastiriyoruz dedik. Ordan çıktık. Baktigimiz yer yeni açıldığı icin ki cok iyi bir yerli markanin ürünleri cidden cok ucuzdu. Hafta sonu bitecek dedi adam kampanyadan icin. İnternetten baska yerlerden baktık cidden o markaya gore cok iyiydi urunlerin fiyati. Akilli buz dolabi, tv 124 ekran 3d, smart, full hd, 6 kapili derin dondurucu, mikro dalga hediye olarak da blender seti 150 tl lik bir ürün ortalama. Toplamda 6 milyara denk geliyordu. Aksam ben biraz uyudum, uyandiginda erkek arkadasim sana bir surprizim var dedi bugun heyecanla begendigin esyalari aldim dedi. Annem, babamla gittim dedi. Orda annesi tutturmus derin dondurucuya ne gerek var, babasi fiyat cok pahali alma diye. Urunlerin kalitesini anlatmis, videolarini izletmis. Babasi sinirlenip magazadan çıkmış. Erkek arkadasim da sinirlenip hepsini pat diye almis onlara inada. Sonra annesini magazaya götürmüş hediye secsin diye trip atip durmus da secememis. Falan neyse, ben de tekrar mesaj attim iste x teyze ne yaptini, esyalari begendin mi diye yine cevap vermedi gördüğü halde. Cok zoruma gitti. Hediye alsam mi? Bende ona mi cevap vermesem. İyi olmaya calistikca beni sogutuyorlar. Erkek arkadasim sen de cevap verme annemin huyundan nefret ediyorum dedi. Ne yapsam bilemedim. Hevesimi öldüruyorlar, biktiriyorlar.
Not: Esyalari tamamen erkek arkadaşım kendi maasindan ödedi. Ailesinn 1 tl bile katkısı yok.
Eklemeyi unutmuşum ; eşyaları pahali diye laf etmisler sonra da eşyalar onlarin eve gidecekti düğüne kadar ambalajini acmayin dedilerdi bize biz gelip acariz ggarantiden cikar demislerdi. Babasi demis ki siz evlenene kadar biz kullanalim Televizyonu. Erkek arkadaşım da çeyiz açılır mi demiş. Annesi de hediye verilem blender setini demis ki kiz evi alir. Erkek arkadasim da anne zaten hediye verdiler ha kiz ha erkek evi. Sanki erkek evinin alacaklarini kendileri aliyor Tovbe Yarabbim. İyice sinirlendim. Erkek arkadaşım aradi az önce sabah adamlari arayacagim ben işte olacağım erkenden git bugün eve götürmesinler esyalari. Düğüne kadar magazanin deposunda muhafaza etsinler dedi. Aksam ben is cikisi gider kagitlari ayarlarim dedi.
ekliyorum genelde marka kiyafetler vs.)
O kadın bana uyduruktan 2 tane kazak aldi şimdiye kadar dert etmedim tekini giydim tekini ihtiyaç sahibi birine verdim. Üstünde hiç gormuyorum dedi, oysa ki tarzim olmadığıni biliyor. Digerini de sirfkkirilmasin diye giydim. O benim aldiklarima bayildi, surekli ustunde goruyorum surekli zevkin cok iyi surekli erkek arkadaşıma Queen le bana bir sey alin falan diyordu. Ama bana doğum günümde herhangi bir hediye almisligi yok. Geçen sene kutlamadi da. Bu sene de unuttum, erkek arkadasim da unutmus. Aksam dedi ki bugun annemin doğum günüymüş ben de tüh dedim nasil unuttun, git hemen bi pasta al kadina dedim. Yok babam almis dedi. O aksam mesaj attim, doğum günü icin unuttum zaten bilmiyordum hatirlatan da olmadi ne olur kusuruma bakma cok üzüldüm diye uzun bir kutlama mesaji. Gördü ama cevap vermedi. Bugun de erkek arkadasimla görüştük annene parfum alacagim haberin olsun dedim. Ordan beyaz eşyalara bakmaya gittik ben bir kaç ürüne bayıldım. Derin dondurucu meselesini acmistim konu olarak, onu da seçtik ürünleri. Ama annesi, babasi, abisi ne gerek var su bu bir suru laf etmislee. Piyasayi arastiriyoruz dedik. Ordan çıktık. Baktigimiz yer yeni açıldığı icin ki cok iyi bir yerli markanin ürünleri cidden cok ucuzdu. Hafta sonu bitecek dedi adam kampanyadan icin. İnternetten baska yerlerden baktık cidden o markaya gore cok iyiydi urunlerin fiyati. Akilli buz dolabi, tv 124 ekran 3d, smart, full hd, 6 kapili derin dondurucu, mikro dalga hediye olarak da blender seti 150 tl lik bir ürün ortalama. Toplamda 6 milyara denk geliyordu. Aksam ben biraz uyudum, uyandiginda erkek arkadasim sana bir surprizim var dedi bugun heyecanla begendigin esyalari aldim dedi. Annem, babamla gittim dedi. Orda annesi tutturmus derin dondurucuya ne gerek var, babasi fiyat cok pahali alma diye. Urunlerin kalitesini anlatmis, videolarini izletmis. Babasi sinirlenip magazadan çıkmış. Erkek arkadasim da sinirlenip hepsini pat diye almis onlara inada. Sonra annesini magazaya götürmüş hediye secsin diye trip atip durmus da secememis. Falan neyse, ben de tekrar mesaj attim iste x teyze ne yaptini, esyalari begendin mi diye yine cevap vermedi gördüğü halde. Cok zoruma gitti. Hediye alsam mi? Bende ona mi cevap vermesem. İyi olmaya calistikca beni sogutuyorlar. Erkek arkadasim sen de cevap verme annemin huyundan nefret ediyorum dedi. Ne yapsam bilemedim. Hevesimi öldüruyorlar, biktiriyorlar.
Not: Esyalari tamamen erkek arkadaşım kendi maasindan ödedi. Ailesinn 1 tl bile katkısı yok.
Eklemeyi unutmuşum ; eşyaları pahali diye laf etmisler sonra da eşyalar onlarin eve gidecekti düğüne kadar ambalajini acmayin dedilerdi bize biz gelip acariz ggarantiden cikar demislerdi. Babasi demis ki siz evlenene kadar biz kullanalim Televizyonu. Erkek arkadaşım da çeyiz açılır mi demiş. Annesi de hediye verilem blender setini demis ki kiz evi alir. Erkek arkadasim da anne zaten hediye verdiler ha kiz ha erkek evi. Sanki erkek evinin alacaklarini kendileri aliyor Tovbe Yarabbim. İyice sinirlendim. Erkek arkadaşım aradi az önce sabah adamlari arayacagim ben işte olacağım erkenden git bugün eve götürmesinler esyalari. Düğüne kadar magazanin deposunda muhafaza etsinler dedi. Aksam ben is cikisi gider kagitlari ayarlarim dedi.
Canim derin dondurucu olayinda annesi babasi falan ne gerek var deyince bizi neden uzak tutuyon danismiyon diye bizimki sizlik bir durum yok ben odeyecegim Queen begenir ben alirim demis. Bize gerekli demis. Yanlarinda goturmesinin sebebi de anne baba olarak yaninda durup destek olsunlar sevinsinler diye hevesleniypr boyle annesi babasi ilgilenenlere ama malesef pisman etmislee. Babasi almain diye pahali su bu bizimki kaliteli urunler indirimde yeni acildi burasi deyince sinirlenip magazadan cikiyor. Kv adayı blender kiz tarafi alir diyor falan. Tv yi biz kullanalim evlenene kadar hala etkisindeyim valla ya. Şoka girdim resmen. Esyalari eve goturmekten de vazgectik anlaştık magazanin deposunda duracak. Benimki de tek başına olmaktan yapmaktan bunaliyor destek ariyor maddi olmasa bile manevi ama onu da bulamiyor. Cidden tiksindim bundan sonrada mesafeli olcam.Senin eş ailesi hiç iyi falan değil , bu bir. (İyiler aslında diyordun ya ) İkincisi erkek arkadaşın sana bunları yansıtmamalı , dengeyi kuramıyor çok pişman olacak ilerde.
Bence sen hiç yorum yapma , hiç. Kendisi halletmiş zaten "tamam canım " de kapat konuyu.
Tam kafa gitmiş ailesinin. Yahu erkek tarafı dediğin nedir adam kendisi alıyor zaten , 5 kuruş para koymayıp bir de evinize aldığınız eşyaların üstüne çökmeye kalkıyorlar. Erkek arkadaşın ne diye götürmüş ki ailesini yanında? Zaten kendi verecek parayı. Sokmasın bu işlere ana babasını artık , huzurunuz fena kaçacak...
Aynen canim mesafeli olcam.Alma hediye yazma da cok fazla. Iyice tepene cikar böyle bu ne iyilikten guzellikten anlamaz insanlar.
Hep arardim da musait degildim misafir vardi canim ben de ssevdigimi ccokseviyorum RABBİM e şükür insaALLAH boyle devam eder. Ailem de cok seviyor annem kardeşlerim dorr dortluk diyorlar. İnsaALLAH hep boyle olur RABBİM gonlumuze gore versin. Ona guveniyorum bu konuda. Yuvasina sahip cikacagina cunku annesi ve babasinin kavgalarindan, daginiklik duzenlerinden, sıkı bir ailesi bagli bir ailesi olmamasindan dolayi cok mutsuz olmus. Onu da anliyorum böyle olsun istemezdi ama şükür farkinda herseyin. Objektif bir insandir genelde umarim boyle devam eder.Allah razı olsun canım benım, yanlış anlama ama daha evlilik aşamasında bu sıkıntılar yaşanıyorsa sonrasında nasıl olurlar düşünmeden edemiyorum. İlla evlencem diyorsan Allah yardımcın olsun. İşin zor. Cok haklısın maşallah annene sana ve gelininize! Kötülükten hiiiiiç birşey çıkmaz o benım annem kocamı cok ama cok seviyorum onun ile ilgili hersey benımde canım! Tabıııı bu da bi bakıl açısı... Boyle de bakıp rahat karabilirsin içini.
Bence bi de tavsiyedir nacizane affına sığınarak yazıyorum bu aradı aramadı yok gordu yazmadı olayınaaaaa hiiiiç takılma. Mesaj atmayın arkadaşlar arayın iletişime geçin sesını duyuun o sızın pişmanlıgınızı mutluluğunuzu sevginizi hissetsin! Mesaj kadar ortalık karıştıran bişe yok! Canım
Aynen canim aramayacagim o arayinca da saygisizlik yapmadan mesafeli olacagim. Esya konusunu hala yediremiyorum kendime.Ne demek siz evlenene kadar biz kullanalım.. O ne demekmiş ya..? Öyle şey mi olurmuş? Allah'tan nişanlınız akıllılık etmiş de evlenene kadar eşyaları depoda bırakalım demiş.. Kayınvalidenize gelince hiiiiiç üstlemeyin hiç aramayın niye arıyorsunuz kendinizi ağırdan satın sürekli onu pohpohlayamazsınız.. Şimdi nişanlısınız evlenince hiç çekilmez bir hal alır yüz vermeyin.. Bir teşekkürü fazla gören bir insan için üzülmeye değmez.. Saygısızlık yapmadan mesafenizi koyun.. O size gelsin..
Hicbir sey almayacagim canim artik degmezlBence alıcaksanız da marka bişey almayın. Şımarmış
AAminnnn canim insaALLAH RABBİMZ herkese nasip eder. Ben de ailemden böyle gördüm. Cok nadir cok uc noktalarda kin tutabilen bir insanim. Duzelirlerse ben de iyi olurum. Yoksa mesafemi koruyacagim hakettikleri gibi. Cok sag ol güzel yorumlarin ve dualarin icin :-*İnşaallah canım aminnnnn! Maşallah Ki sana daha evlenmemişken bile sahip çıkıyorsun bu kadar. Rabbim mutluluğunu daim eylesin, herseyi cokta takmaaa raaaaahhhaaat!
Herkes kendı yaptığından ve vicdanından mesuldür! Boyle dusun... İyiliklerin yuce Allah tarafından görülüyor gerisi teferruat! Kayınvaliden bir geliyorsa on git. Bişe kaybetmeyiz. Aile kolay olunmuyor sahip çıkalım. Toplumun en önemli yapı taşına....!
Evlatlarımız hayırlı ahlaklı edepli sorumluluk sahibi insanlar olsun. . Aileler guzel saygılı sevgi dolu olsun ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?