BIKTIRDILAR !

Sevgiliniz annesinin yaptığı tribe kadar niye anlatıyor ki? Ikinizi birbirinize düşürmeye niyetli galiba. Ilk defa gördüm boyle bi erkek. Sevgilisiyle annesinin dedikodusunu yapiyor
Konumuz bu mu arkadasim ? Konuyu nasil okuyorsun merak ettim. Bununla alakali bir problemim yok. Sevdigimin karakterini de adamligini da biliyorum. Ben sormadan anlatmaz, ben alistirdim dertlesiriyoruz paylasiyoruz konusuyoruz ne alaka birbirimize düşürmek. Ayrica bununla alakali mi bir sorun yazmışım oku bakalim bbenim bununla alakali bir sikayetim var mi? Yok. Benim konumla alakali yorum yaparsan sevinirim. Konumla alakali yorum yapmayacaksan da konumu iyi oku anla. Soyledin seylerle alakali En Ufak Bir Sorunum yok bilmem anlatabildim mi? Sonra kocasıyla bir seyi ppaylasamiyorlar edemiyorlar burda bir sürü konu aciliyor böylesi daha iyi benim icin. Biz böyleyiz. Bir problemim de yok. Sorunum da bu degil. Sorunumu yazdim. Sorunum olmayan şeyle alakali konuşacaksaniz iyi gunler size. Gereksiz olur benim icin. Cunku ben bu halimizden memnunum. Okey. İyi gunler.

Aslinda sana bu kadar anlatmamali, yarin kadin iyi bile davransa unutmazsin cunku.
Bayiliyorum su ailelerin mobilyaya, evlenmemize yardim etme zorunlulugu yok lafina. Ozaman dogurup dogurup salsinlar ortaliga. Anne babalik dogurunca bitiyo mu?
Yeni neslin erkek aileleri cikardi bunu da. Evlilik yasina kadar yiyolar ogullarini, sonra cocuk asik olup evlencem deyince hemen küsecek olay yaratiyolar sirf ceplerinden az para ciksin diye.
Ceyizin acilip kullanildigi nerde gorulmus terbiyesizler.

Canim sana bi tavsiye cok ii niyetlisin ama sonradan cok pisman olucaksin evlenmeden once ben sirf ii olalim dye hep guleryuzlu ii davrandim kusura bakma ama smdi yapmadiklarini birakmadilar kaynanam tam bir kurnaz cikti her aldigima karisti fiyatini sordu kendince yonetmeye calisti simdi ne mi yapiyorm mesafe inan bana fazla samimiyet tez ayrilik getiriyor hediye felan alma daha evlenmeden ne ayip ya tv yi biz kullanalim ceyiz hic kullanilirmi bosver o arayana kdr arama ble

Altlarındaki evi de eerkek arkadasim odemis düğünü yapacaklar diye eyvallah yapmadılar bir de karisiyorlar yüzsüz yuzsuz bir de kullanmak istediler televizyonu. Sanki kendileri almis gb bir de blender setini kizzz tarafiiii alir demisler dengesizler. Ben de ailemden böyle gormedim ama yapmiyorlar bir de piskinlik yapıyorlar ne demekse biz kullanalim ceyiz acilir mi? Derin dondurucuya ne gerek vvar benim evdekini dolduramiyom ben demis sana ne! Ben doldurcam demek ki. Ben kullancam biz aliyoruz. Esyalar pahali diye magazada tartışıp disari cikiyor ki esyalari vestelden aldik cok ama cok uyguna aldik indirimdeydi yeni acilan bir yerdi bu kadar kaliteli urunu bu fiyata cok iyi aldik. Tovbe Yarabbim ya

Aramayacagim canim ben de dişli bir tipimdir onlara bu yarar. Ben ailemden böyle gördüğüm icin herkese karşı böyleyim ama ceyimizi kullanmak istediler bittiler ggozumde aramam etmem terbiyesizler. Karistirmam da bir seyime gerekirse cevaplarini alirlar otururlar kimse kusura bakmasinlar. Dengesizler ya cok sinirliyim var ya

Canim o konuda bende de hata var bana iiyi davransinlar hemen unuturum cok nadir cok uç konularda kin tutarim. Ama bundan snra akillanacagim

Okibye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…