Bıktıran mısafır

çok merak ettim niye bağırıştınız :) o kadar iflah mı getirdi..

sadece ben bağırdım kadın habire oğlumu tersledi artık kendimi kaybetmişim ilk oğluma bağırdım sonrada o hatasını farketti bana bağırma dedi bende onada bağırdım yeter be ne istiyorsun oğlumdan benden dedim yaptığın ayıp dedim özür diledi baya kötü oldu sonrada benden oğluma kızdığı için çok özür diledi
aslında ben çok asabırlı bir insanım acayipte anlayışlıyımdır ama aylarca biriktirdim ayıp olmasın kırılmasın diye tepkimi vermedim sonrada tepkiler büyük bir şeklide patladı
artık kimse için oğlumu kendimi üzmemeye çalışıyorum
konu sahibinede bunu kendine bir ders olsun diye yazdım

kesinlikle kararlı olan kabul etme canım sıkkın de neden falan derse özel anlatamam de illa gelmek isterse ters ters konuş
olduda evine geldiler demi kapıyı geç aç uyduruktan hoşgeldin de kızına sakın deme çay bile demleme o anlatmadan sen başla söylenmeye
o konuştuğunda yorum bile yapma mümkünse araya başka laflar sok
bir arkadaşda demişdi ekonomik durumum kötü de borç aldım veremiyor de ondan borç para iste
bunları yaptıktan sonra kadın sana gelmeye devam ederse bize yerini adresini ver kk olark steresinimizi atalım
arkadaşım bu kadınla uğraşacağına daha genceciksin hayatını yaşa zamanını boşa harcama

Böylesine ima mima karetmez arkadaşım.

Direk yüzüne söyleyeceksin artık görüşmek istemediğini.

Kar zarar cetvelini hazırla; al eline bir kağıt kalem, bu kendini bilmezle görüşmeyi kestiğinde kazanacaklarını ve kaybedeceklerini yazıver. Kaybedilecekler kısmı boş kalacak emin ol.

Defet gitsin yahu çekilecek şey değil.

Görüşmek istemiyorum artık de açık açık söyle bence yoksa imalardan falan anlamaz o artık yüzsüzlüğe vurmuş iyice

sirf cay koymussun önlerine sonra dayanamamissin yemek yapmissin birde onlara

Tutumunu degistirmedigin sürece bu böyle devam eder..msn de face görünmez ol yazsada cevap verme bilgisayar basinda degilmissin gibi yap
telefonlarina cevap verme kontörüm bitti duymadim v.s.a diye cevap ver geri arama aradiginda ise cok isim var yogunum vaktim yok v.s.a sebebler söyleyip konuyu kapatip beraberinde telefonuda kapat soguk ve mesafeli ol

ben de hıc hoslanmam ev zıyaretlerıne elı bos gıdılmesınden .
hele kı hergun hergun gıdılıyor ıse elı bos gıtmek cok ayıp gercekten
nezaketen ufak bırseyler alınır goturulur .
ben mesela arkadasıma gıdecek ısem ,
yol da onu ararım ,"marketten alınacak bırsey var mı"diye sorarım .
cunku dusunurum belkı yemegı yok belkı ıkram edecek hıc bırseyı yok .
cekınıp mahcup olabılır.yada ıs cıkısı arkadasıma ugrayacak ısem
bana yemek hazırlamasıyla ugrasmasını ıstemem .
fast food tarzı bırseyler alırım ,bırlıkte yerız .
bızım aramız da hıc boyle seyler sorun olmamıstır .
ayırca bır huyumu cok sevıyorum ,o da şu;
mısafır kabul edecek gun de degılsem bunu acık acık hıc cekınmeden
rahatca soylerım
gecenler de arkadasım benı aradı bıze gelmek ıcın ,ben de hıc mısafır agırlayacak kafa da degıldım .
dırek arkadasıma "sekerım bugun gelme cekemem senı "dedım espırılı bır uslubla.
bızım aramız da hıc boyle seyler sorun olmaz .anlarız halımızden cunku .
ben gelme dedım dıye de kırılmaz bana arkadasım .gelmesını ıstememısımdır cunku,o gun gercekten
ıyı olmadıgımı bılır .

Son düzenleme:
açma telefonlarını, seni pek düşünmeyen bir tip baksana insan üzülür eşyalarını istiyormuş bir de kendi derdi var senin yok gibi davranıyor belli ,çekmek zorunda değilsin açma telini duymamışım dersin müsait değildim dersin boşver gitsin çıkarcı biri

Benimde icim sisti. Bir arkadasim var daha dogrusu arkadasimin arkadasiydi ama Isvicreden Türkiye ye kesin dönüs yaparken esim ve benle tanistirmisti kadini yalniz kalmasin diye. Cünkü kadin esinden bosanmis zamaninda siddet görmüs ve piskolojik sorunlari olan biriydi. Öyle cok tanimiyordum ramazanda iftara davet etti bir gün, esimle gittik vakitlice kalkip geldik.

Kafa yapisi olarak hic uyusmuyorduk, sürekli ayni seylerden bahsediyor ve sürekli gülüyordu. Muhabbeti de bana göre degildi ama katlanmaya calisiyordum. Gay barlarda takilan birisiymis oralarda cok arkadasi varmis falan bunlardan bahsederdi. Derken sanirim biz ona sadece 2 defa gittik bir defasinda es dost arkadas disarda yemek yemistik dönerken onu evine biraktik gelin bi kahve icin dedi kahvelerimizi ictik kalktik, biri de iftara gittik esimle o kadar.

Derken bu kadin sürekli aramaya basladi uzun uzun konusuyor gerekli gereksiz espiriler yapip gülüyor falan. Bulasik yikamaya calisiyorum oturup keyfime bakip yaticam ama saatlerce telefonda konusmak zorunda kaliyorum onunla falan. Derken bunaldim acmadim bir defasinda aradiginda ben acmayinca esimi aramaya basladi esimle hos bes edip beni istiyor telefona, neyse dedim yalniz kadin sabir buna da dayan biraz. Yine ramazan ayiydi bu bize de gelmeye basladi. Oturduk konusuyoruz yiyoruz iciyoruz saat oldu 12 gitmiyor oldu 1 hala gitmiyor 2-3-4 derken artik esim sahurunu yapti sabahin körü oldu biz sizdik sizicaz zar zor ben gideyim artik dedi. Bir de esim birakiyor evine. Bu böyle bir kac kere geldi gitmek bilmedi burda kal desek yok diyor kalsa en azindan yatariz rahatlariz yani. En sonunda dayanamadim ne esim acti telefonlarini ne de ben actim. Sanirim Türkiye ye dönen arkadasimla da konustular sonra o da aramaya basladi onunla da konusmadim acmadim telefonlarini ve görüsmeyi kestim.

Bu hikayede üzüldügüm tek nokta kadinin piskolojik sorunlari olmasiydi. Normal biri olsaydi belki yaptigimdan dolayi kendimi kötü hissetmez suclamazdim. Ama calisiyordum isten arta kalan zamanimda zaten evle ilgileniyorum yemekti bulasikti tatlisiydi osuydu busuydu derken kalani da kendime ayirmak istiyorum ama olmuyordu. Hala aklima geldikce üzülüyorum ama sinir küpü olacaktim devam ettirseydim o görüsmeleri. Direk söyleseydim nasil olurdu onu da bilmiyorum

Son düzenleme:
Ay okurken bu aldım resmen, sen yaşarken ne yapıyorsun Allah bilir arkadasım. Bence her gelmek istediğinde ay programım var, anneme gideceğim, yengeme gideceğim, vs. de. Veya da akşamları kursa falan yazıldığını söyleyebilirsin, eninde sonunda pes eder...

Senin de yüzün tutmuyor herhalde biraz. Azcık sert ol olmaz dedin mi olmasın yani. Ayrıca kocası mocası olsun evde amann napcak sanki git sen de onun evine c.tesi pazar o senden kurtulmaya çalışsın :))

Laftan anlamıyorsa sizde onun anladıgı dilden konuşun,
aramayın sormayın. telefonlarına cvp vermeyın, geldıgınde kapıyı acmayın,
kapı deliğinden gorunmuyor mu gelenler?
onun gelecegı zamanları artık hemen hemen bılır olmuşsunuzdur, ona gore
tedbırınızı alın, hatta kapıya geldıgınde sız acmazsanız telden arayabılırde,
cep telınızı sessız moda alın kı evde olmadıgınız düşünsün.

Arkadas var; arkadaş var. sızın dertlerınıze ortak olmak veya sıze bu zor zamanlarınızda yardımcı olmak nıyetıyle
sık sık zıyarete gelen bır arkadasınız olarak gorebılseydınız amenna başınızın ustunde yerı olurdu.
ama sırf kendı cıkarları ıcın zırt pırt yol gecen hanı gibi gelıp gıdıp kullanması hıc hoş degıl.
BOYLE İNSANLARA ANLAYACAKLARI DILDEN KONUSMADIGINIZ TAKDIRDE HIC BISEY DEGISMEZ. TAVRINIZI BELLI EDIN

sende gıt,o utanmıyosa sen nıye utanıyosun,kocası varsa var,hıc takma gıt bı sure sonra kendısıde bıksın..valla ıyı bılırım bu tıplerı az başıma gelmedı

ya zaten en yakın arkadaşın bıle bı ışin varmı buluşalım yada sana gelıcem der,ama bu yenı tanıdıgın dangalaklar senın yıllardır tanıdıgın ınsandan daha rahattır ne bu ya kardeşim..zaten o tarz arkadaşlarla ınsan hergun görüşse bıkmıyor
kadın boşanmş bıde bı suru derdı var
ya beynı ıncelense bu ınsanların cok merak edıyorum beyınlerınden ne gecıyor

açma kapıyı bir gelir iki gelir bakar kapı duvar oda anlar heralde bidahada gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…