- 9 Ağustos 2011
- 92
- 0
- 46
- Konu Sahibi mazidenbiri
-
benim de kayınvalidemin bi komşusu var..gün içinde 3-4 kere gelir illa..her geldiğinde oflar puflar şişirirdi bizi.. seninki gibi meymenetsiz değil allahtan ama insan sıkılıyor. kayınvalideme yazık, tüm negatif enerjiyi alıyo kadın..
Arkadaşım sende ne sabır varmış vallahi okurken nefesim kesildi ben panik atak hastasıyım atağım geldi offfff okudumki yorum yazayım
arkadaşım sen hayır demeyi biran evvel öğrenmelisin sonra benim gibi panikatak hastası olur atak geçirirsin bir kendine gelirsin bir bakarsınki o dertelerini dinlediğin o hanımefendilerden bir tanesi bile yanında yok
bende hiç kimseye hayır diyemeyen bir insandım biraz aştım ama halende kendimle mücadele veriyorum
benimde bunun kadar manyak olmasada bir arkadaşım vardı geldimi gece 2 lerde kalkıyordu ben evliyim bide oğlum var düşün neyse
o kadar yüzsüzdüki yaptığım yemekleri bile şikayet ederdi ben onda gidince uyduruk çay kurabiye koyar önüme ama o bana gelse maşallah kalkmak bilmediği için yemek çay kahve tatlı tekrar yemek tekrar kahve ... sabah 10 dan gece 2 ye kadar kalırdı bide küçük çocuğu var devamlı evi dağıtır dururdu neyse katlandım en sonunda oğlumuda tersleyince ben buna bir akşam basbasbağırıken kendimi buldum kriz geçirdim resmen ondan sonra hatasını anladı şimdi aramız iyi ama eskisi gibi bana her kafasını estiğinde gelmiyor inanki ona kızdıktan sonra hayır dedikten sonra bana daha iyi davranmaya başladı önceden habire terslemeye başlamıştı
şımartmıştım tepeme çıkmıştı
ben bunu sana anlatıyorumki sen kendini benim durumumu düşürme
o kadındanda çekinme korkma aradığı zamanda canım sıkkın kimseyi çekemem de o sana anlatmadan sen ona dertlerini anlat depresyondayım de üstüne gelirse telini açma kesinlikle kararlı ol inanki kadın senin psikolojini bozmuş senin o kadar sorununvarken bunları çekmek zorundamısın yaşınız uymaz kişiliğiniz uymaz neden çekiyorsun
aklıma geldi bide kızınıda bahane et
bi arkadaş yazmış ya sürekli borç iste diye aynı fikirdeyim düşman bile olur sana denemelisin :))
ya yeterki benim yakami bikaksinda ben bu kadindan borc istesem buseferde borc verdi diye yüzzüslesir beni arar durur bahane eder ona muhtacmisim hisseder iyce tepeme biner bu kadin benim:))))))))))))
Merhaba, :80:
Sanırım Eşinizle Ayrıldığınız Dönemler Bu Kadın Size İlaç Gibi Geldi..
Her Derdinizi Sıkıntınızı Bu Kadınla Paylaştınız..
Sizi Bir Nevi Rahatlattı..
Baktınız ki; İşin Rengi Değişti, Soğudunuz..
Her Geldiğinde İstemediğiniz Halde Önüne Sofra Kuruyorsunuz, Çayını Demliyorsunuz, Yedirip İçiriyorsunuz..
Kadın Orayı Mesken Tutmuş, Kendi Evi Gibi Artık..
Elinin Boş Gelmesi Bu Sebepten..
Sanmayın ki; Yemek Hazırlamayın Diyorum..
Bizlerde Misafiri Yedirmesini İçirmesini Seven İnsanlarız Ama Böyle Değil..
Bu Kadın Sizi Kullanıyor..
İnsanların Rahatlığı Sizi Rahatsız Ediyorsa; Bundan Sonra Varsın Sizin Rahatlığınız Onları Rahatsız Etsin..
Sevgiler..
aynen arkadasim. bende farkindayim kullandigini. bi kac teselli verdi diye evimi mesken etti kendine onu birak evimde gözü var evimi benden almaya kalkiyor. ben misafir severim düsmanim bile gelse iyi davranirim bugüne kadar hizmet ettim ona artik benimde bi sinirim var sabrim buraya kadarmis
CANIM ÖYLE BIKTIMKI ONDAN illet etti beni her gün ariyo artik uyduracak bahanede bulamaz hale geldim daha telefonlarina cevap vermicem hatta okadar ileri gittiki türkiyeye temelli yerlesicem dedim, kadin benim yerlesicegim semt den ayni yerden ev bile bakti kocasiyla pess baska bisey degil
acaba seni gerçekten derdini paylaştığı arkadaşı olarak görüyor mu bir de o var?yoksa sadece beleş ev ve eşya muhabbetine senle çıkar ilişkisi mi kurmaya çalışıyor?
köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı da yapabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?