Bıktıran mısafır

hiç canını sıkma. senin derdin başından aşkın. gayet açık bir şekilde seninle görüşmek istemiyorum de. kararlı ol ve bitir.

açık açık soyle psikolojım el vermiyor de acık acık detaylıca anlat
hatta salla delirdim ben her an herşeyi yapabilirim de

valla canım okurken buhran geçirdim ya..ne yılışık utanmaz bi kadınmış..ben okurken dayanamadım, sen iyi dayanıyosun..

insanları kırmamaya çalışırız, ama böylesine de katlanılmaz.

bi kere bu kadın tüm negatif enerjisini sana yüklüyo, kendisi rahatlayıp gidiyo, olan sana oluyo.

bi insanın negatif enerjisini taşımak hiç de kolay değildir, hele ki senin başka sorunların varken..

eşyanı istemiş bir de utanmadan..ne o, yalnız yaşıyorun diye eşyasız mı oturman gerekiyor..böyle tipler allem eder kallem eder almaya çalışır, ama asla oralı olma..

utanmaz, zaten yüzlü bi tip olsaydı eli boş gelmezdi.

bi insan ilk seferinde bireyler alıp götürür adettendir..

sen de ona hizmet ediyorsun enayi gibi...

böylelerine iyi davranmaya gelmez, senin başın ağrır.

görüşmek istemiyorum falan desen bu seferde yaygara çıkartır..

sen en iyisi işim var de, kabul etme. ne işin var falan derse de seni ilgilendirmeyen bir şey de. ağzının payını ver yavaştan yavaştan.

hiç üzülme böyle davrandığın için de..o ne yaptığının farkında. bazıları bile bile farkında olmamış gibi davranır ama her şeyin bal gibi de farkındadır.

evine alma, yakında uğursuzluk getirir..hani bi laf vardır ya çok gezen ayağında b.. getirir diye..bu senin için değil, komşun için ama dikkat et onunkileri sana sıçratmasın canım.

aman dikkatli ol, baktın çatkapı geldi o gidince hemen felak nas suresi falan oku üfle evine..

hakkında hayırlısı olsun ama ağırlığını da koymaktan çekinme.

bi de kızını getiriyomuş..meymenetsiz, birinin evine gittiğinde insan surat asmaz..ayrıca bi çocuk ailesinden gördüğü davranışları yapar, demek ki bunlar böyle.

uzak dur aman aman..

ayyyy vallahi okurken gina geldi o kadini bana gonder bu aralar stresimi atacak birilierini ariyorum vallahi....

tatlim anladigim kadariyla uyarmissin soylemissin essek olsa anlar pes diyorum
bukadarinada....demekki guzellikle anlasamayacaksin gelmeyin bnm derdim
basimdan askin maddi ve manevi sikintilardayim diyeceksin kisacasi istemiyorum
diye soyle acik aciga yoksa boyleleri hep gelir bunlarin perdeleri yirtilmis

ınan ıcımı okudum yorumarınız cok ıyı geldı bana. Zaten kadının gözü hep benım evımdeydı ben daha ayrılmadan ben fark etmıstım. Yurt dısında yasıyorum yurt dısında güzel mobılyalar yok mobılyalarımı özel bursadan sıparıs etmıstım perdelerımı türkıyeden dıktırdım swarowskı ev süslerınıvtakımlarımı türkıyeden getırdım koltuklarımı halılarımı herseyımı özel geıtrttırdım. ınan her aramasındada süreklı mobılyalarımı ıstedı durdu benden. Yıne onu kırmayarak ben kımseye mobılya falan vermıyorum evden cıkma nıyetımde yok dedım aslında tam terslemenın zamanıydı yıne yapmadım. Aklı sıra hazır kurulmus eve konacak üstelıkte esımle sadece 8 ay yasadım yep yenı eve bedavaya konmaya calısıyor.

en iyisi telefonlarını açmamak...

kapıya gelirse de çıkmam lazım, kusura bakma demek...

çok iyi sabretmişsin vallahi bravo..kim olsa çoktan kovardı kadını da o uyuz kızını da...

canım ya durumuna çok üzüldüm ya nasıl bir kadın onun sana destek olması lazım onun senin dertlerine çare araması lazım
en güzeli telefon numaranı değiştir direk kestitip at yeter artık çok bile dayanmışsın telefonunu değiştir evine de gelince açma kapıyı gelsede direk söyle benim derdim sıkıntım bana yeter artık kafam kaldırmıyor kusura bakmayın de benim işim var dışardade giy montunu hadi çıkıyorum de
ondan sana ne dost olur ne arkadaş ancak kullanırda kullanır seni sen ona mecburmusun ya? at gitsin başından inan onsuz hayatın daha rahat olur ona çerez parası dökeceğine her hafta oturur sen yersin
başkada aklıma bişey gelmedi ben resmen böle yaprdım beni bu kadar bıktırsa ve böyle patavatsızlıklar yapsa
sana kolay gelsin Allah sabır versin

bide şöyle bi durum var..diyelim ki verdin bi kaç eşyanı..böyleleri parasını da vermez seni süründürür peşinde..

ağırlığını koymanın vakti çoktan gelmiş geçiyor bile..kendini yıpratmaya değer mi allah aşkına..

galiba sen turkiyede degilsin onunda cevresi yok ondan sana geliyor :26:

her aradığında bahane bulma
açık açık söyle keyfim yok oturmak istemiyorum diye..
arada telefonlara çıkma mümkünse sessize al..
duymadım de ki gerçekten duyma yalanda olmaz:)
yada baktın hala geliyor
o geldiği gün temizliğe başa..
gelincede sen iş yaparken rahat edemez..
olmadı alsın bi bez yardım etsin..
böyle böyle anlayacaktır heralde

canim benim sen ondan hergeldiginde borc istesene bak nasil duser yakandan,mesela marketten biseyler siparis et abl bozuk yok sen versene falan de,o gelmeden karnini doyur hic bisey ikram etme ,cumalari evde durma,sana birsey anlatirken sozunu kes alakasiz biseyden bahset,cep telefonunu kurcala onunla ilgilenme vs vs

bırdaha acmıcam telefonlarını buseferde yazarsada müsaıt degılım dıyıcem kabul etmıcem bu seferde ters bırsey verırse cevabını verıcem. Annem bıle durumun cıddıyetını anladı yengemı yolladı eve kurtar kızı o delılerın elınden dıye. Neymıs hanfendı dertlesememıs bıdaha gelecekmıs ben zaten bu son dıye onu kabul ettım kadın hala evıme gelme pesınde. Bu kadın bıtek kızının derdını degıl komsusuyla olan derdınıde bana anlatıyor kesın komsusu kadın cagızda bıkmıstır ondan kadın baska yerden ev arıyomus onun yüzünden

gece ıkılere kadar oturdugunda koltukta zaten ıster ıstemez dalıyoyrdum uyuyordum resmen bunu göre göre oturuyordu. Zaten canım bıda gelemesıne ızın vermıcem

benim de kayınvalidemin bi komşusu var..gün içinde 3-4 kere gelir illa..her geldiğinde oflar puflar şişirirdi bizi.. seninki gibi meymenetsiz değil allahtan ama insan sıkılıyor. kayınvalideme yazık, tüm negatif enerjiyi alıyo kadın..

offf valla şiştim haa..okurken fenalık geldi birde yaşayan ben olsam delirirdim herhalde....canım kusura bakma ama sende nekadar sabırlıymışsın...seni resmen kullanan birine bu kadar hoşgörü nedemek yahu.... dost gerçekten belli eder dostluğunu...bu resmen seni yolgeçen hanı gibi kullanıyor....yani kardeşim sende hiç yöntem nedir bilmezmisin...açma telefonlarını...kapıya gelincede çıkmayıver bundan kolay nevar....zorla kapıyı kıracak değil ya çalar çalar gider....zaten pek arkadaş olunacak yaş aralığı değil zaten... aranızda ana kız gibi fark var....kaldı ki evine öyle veya böyle geldi...durumun da kötü, o zaman yapma ikram falan...ne diye o gelecek diye hazırlık yapıyorsun çerezler falan alıyorsun...o yüzsüzlüğe vuruyorsa sende vur...koyma önüne bişey.... sen öyle ikramda kusur etmeyip paşalar gibi beslersen oda oturur tabi gece 2 lere kadar...işini biliceksin uyanık olucaksın....yazık valla ben bile sinir oldum ha....kızınında tavrına bak...sanki lutfediyor evine gelerek....birde çay iç yemek ye sofraya gel diye davet ediyormuşsun...gelmezse gelmesin...çokda fifi... sen yüz veriyorsun bunlara...böyle devam edersen daha çok derman ararsın buralardan haberin olsun....

galiba sen turkiyede degilsin onunda cevresi yok ondan sana geliyor :26:

aslında cevre edınecek ınsan var aılesıde baya genıs ama kımse ondan hoslanmıyor. Kadında sosıal fobı var kızındada aynı sorun var. Mesela kadın hıc dügünlere derneklere kınagecelerıne gıtmıyor. Kızını bıkeresınde kına gecesıne götürmüstüm dıyorkı ben ılk defa kına gecesıne geldım annemde hıc gıtmedı bız hıc dügüne bıle gıtmedık dedı bana. Tas devrınde yasıyorlar sankı. Ben ıyı davranınca kolumu kaptırdım. Aslında herzaman müsaıt degılım dıyorum bır ton bahane uyduruyorum telefonlarını bazen acmadıgım günler oldu hatta gerı bıle aramıyorum ama kadın yıne anlamıyor yada anlamamazlıktan gelıyor

Arkadaşım sende ne sabır varmış vallahi okurken nefesim kesildi ben panik atak hastasıyım atağım geldi offfff okudumki yorum yazayım
arkadaşım sen hayır demeyi biran evvel öğrenmelisin sonra benim gibi panikatak hastası olur atak geçirirsin bir kendine gelirsin bir bakarsınki o dertelerini dinlediğin o hanımefendilerden bir tanesi bile yanında yok
bende hiç kimseye hayır diyemeyen bir insandım biraz aştım ama halende kendimle mücadele veriyorum
benimde bunun kadar manyak olmasada bir arkadaşım vardı geldimi gece 2 lerde kalkıyordu ben evliyim bide oğlum var düşün neyse
o kadar yüzsüzdüki yaptığım yemekleri bile şikayet ederdi ben onda gidince uyduruk çay kurabiye koyar önüme ama o bana gelse maşallah kalkmak bilmediği için yemek çay kahve tatlı tekrar yemek tekrar kahve ... sabah 10 dan gece 2 ye kadar kalırdı bide küçük çocuğu var devamlı evi dağıtır dururdu neyse katlandım en sonunda oğlumuda tersleyince ben buna bir akşam basbasbağırıken kendimi buldum kriz geçirdim resmen ondan sonra hatasını anladı şimdi aramız iyi ama eskisi gibi bana her kafasını estiğinde gelmiyor inanki ona kızdıktan sonra hayır dedikten sonra bana daha iyi davranmaya başladı önceden habire terslemeye başlamıştı
şımartmıştım tepeme çıkmıştı
ben bunu sana anlatıyorumki sen kendini benim durumumu düşürme
o kadındanda çekinme korkma aradığı zamanda canım sıkkın kimseyi çekemem de o sana anlatmadan sen ona dertlerini anlat depresyondayım de üstüne gelirse telini açma kesinlikle kararlı ol inanki kadın senin psikolojini bozmuş senin o kadar sorununvarken bunları çekmek zorundamısın yaşınız uymaz kişiliğiniz uymaz neden çekiyorsun
aklıma geldi bide kızınıda bahane et

çok merak ettim niye bağırıştınız :) o kadar iflah mı getirdi..

haklısın bu bırazda benım yetıstırılmemle alakalı evet bende cok sabır var hayatım boyunca hep basklarını kırmamaya asırı özen gösterdım. Ama bu kadın gıbıde kımse bukadar tepeme cıkmadı. Ben bekar kızken bızde mısafırler el üstünde tutulurdu ne varsa annem babam döktürürdü. Eve gelen mısafıre en ıyı sekılde sunum hızmet yapıyordum tabı böyle yüzsüz bırıyle hıc karsılasmamıstım. Babamın evınde durum hep ıydı. Ama kendım yokluk görünce mısafırle yanı bu kadınla nasıl bas edecegımı bılemedım kadında benım ıyınıyetımden ıyı faydalandı, kullandı durdu bende artık sıkıldım ondan mısafırde haddını bılecek bı yere kadar valla daha cekemez oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…