Bıktıran mısafır

mazidenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
92
0
46
Biktiran misafir
Kizlar bundan 1 sene önce bir is yerinde kadinin biriyle tanistim arkadas olduk ablam sayilir 42 yasinda evli cocuklu bense 25 yasindayim. o dönem daha yeni evliydim simdi esimden ayrilali 6 ay oldu. Daha esimle evliykene bu kadin evime 3 defa eli bos geldi.
Esimden ayrildigimdan beri yani 6 aydir haftanin her Cuma gününü bende oturmaya geliyor. Özellikle Cuma gününü bende oturma günü ilan etmis neden Cuma günü, cünkü bu kadin Cumartesi Pazar izinli, eside Cumartesi Pazar izinli, sirf esiyle gezecek ya cumadan baska gün gelmiyor.
is stresini benim evimde atiyor ve birtanede 16 yasinda piskolojisi bozuk kizi var sirf o kizin piskolojisini düzelmte amacli bana geliyor sürekli kizinin sorunlarini benle paylasiyor beni piskolog niyetine kullaniyor benim derdim zaten bana yetiyor esimden ayrilmisim maddi durumum kötü calismiyorum param bana yetmiyor ailemden yardim aliyorum sirf o geliyor diye her hafta cerez alisverisi yapiyorum normalde almam.
Birde utanmadan diyorki bak böyle ne güzel oldu her Cuma günü böyle tekrarliyalim diyor piskologa para verecegime sana gelirim daha iyi diyor. Geldigindede gitme bilmiyor gecenin 2 sinde gidiyor. Esimden ayrilinca durumum dahada kötülesti hem maddi hemde piskolojik iyi degildim. Bu kadinsa her gelisinde evime bos geliyor.
Benim kocam yok onun evine gidemiyorum evde kocasi var. madem her hafta bana geliyor ayip digilmi hep bos geliyor benim maddi durumum kötüyken sirf o geliyor diye okadar zahmetlerde bulunuyorum. Insan utanir derki bu kizin kocasi yok diye benim evime gelemiyor her haftada bu kiza geliyorum bende biseyler yapip evine getireyim diye düsünmüyor. Ayip ya her hafta geliyosun okadar onun icin hazirlik yapiyorum insan bi günde bise yapar getirir.
Hem illa beni görmesi icin bana gelmesimi gerekiyor, madem benim kocam yok, ben ona oturmaya gidemiyorum, diye bilirki gel disarda birseyler icelim konusalim. Düsüne bilirki bu kiz hep beni evde agirliyor ve hizmet ediyor her hafta, bide ben götüreyim disarda restoranta bisiler iciriyim madem bana gelemiyor.
Kizindanda nefret ediyorum kizi piskolojik hasta benim sorunlarim bana yetiyor bide onu getiriyor pesine. Birkeresindede kizi benim ev telefonumdan yurt disini sevgilisini cebini ariyor tam 1 saat telefonda konustu not aldim hic annesi demiyorki kizim yeter 1 saat oldu diye kizini uyarmiyor telefon görüsmesi ancak kizinin seviglisinin sajri bitince sonlandirildi.
Tatile gidiyorudum onu bahane ederek gene bana geldi gitme bilmedi adettendir diye birsey getiremiymmi dedim sen bilirsin dedi 3 kizi ve kendisine hediyeler aldim. Sirf bu bu yüzden hanimefendi ilk defa evime cikolatayla geldi onuda ucuzluktan aldigini söyledi tarihine baktim bitmesine 1 ay varmis.
Benim ayrilik acim daha tazeyken daha ben evimde oturuyorum kadin benden mobilyalarla birlikte evimi istiyor kizi icin. Ben evimi ne heveslerle düzmüstüm benden istemesi cok zoruma gitti.
Her aramasinda müsait degilim dedim ama hic anlamiyor her hafta ariyor her haftada bana baska bahane bulmama firsat vermiyor. Bi kac defa aramasindada dedimki ona Cuma günü degil Cumartesi bulusalim dedim pek hosuna gitmedi hanfendinin kocasiyla izinliya. Tamam ben seni bida ararim dedi aramadi Cumartesi hosuna gitmedi birde ona telefonda dedimki sürekli evde oturmaktan ben biktim senin icin degisklik oluyor stres atiyorsun ama ben hic stres atamiyorum hep 24 saat evdeyim dedim. Disarda görüsmek istiyorum dedim ve bunu digincede pek hosuna gitmedi hanfendinin.
Neyse bunu böyle bi kac haftadir ektim gene aradi yüzssüz ya ama anladi eve istemedigimi bulusalim diyo dedim olur bulusalim bekliyoki diyimki buyurun gelin hic öyle birsey demedim bende ondan bekliyorum disarda bulusma teklif etsin diye. hic azini acip demiyorki gel su restoranta bulusalim bana diyokri havalarda pek kötü disarlardada bulusulmaz. Neyse gene ne etti Cumartesi evime gelmeye basardi. Bu sefer alisveris birsey yapmadim kuru cay koydum önlerine ama yinede icim el vermedi yemek pisirdim birlikte yemek yedik.
Iceri geldiklerinde kizi bir ALLAHIN selamini vermedi suratida bir karis sinirli sinirli bana bakiyor sanki anasi zorla bana gestirmi. Bende cok bayilordum ona. Ona soruyorumki nasilsin hic cevap vermiyor ceketini cikarsana diyorum hic cevap yok cay getirdim dokunmuyo icsene diyorum cevap yok ters ters bakiyor tam 2 saat boyunca kalin montuyla evde oturdu yemek yicez gelsene diyorum kalkmiyo yerinden oturdu neyse corbayi icmiyo yemiyo su dolduruyorum madem icmicen ne diye doldurtuyosun sofrayi topladigimizda annesinede diyoki tuzluydu yiyemedim insna bi eline saglik bise der. Allahdan aksama yengem bana geldide kurtuldum onlardan baskalari bana gelince hanfendi rahat edemiyor hemen gite istedi zaten o gelelide 5 saat olmustu yengem gelmese gene gece saat 2 lere kadar kalacakti. Evden gittiklerinde kizi benle görüsmüyor hic birsey demeden evimden cikiyor.
Anneside bana internetten mesaj atiyor diyorki sanki cok fazla konusamadik iyi dertlesemedik yani demek istiyorki yengen geldide konusamadik bida gelicem demek istedi bende cok sinirlendim.

Interdette basladi gene kizinin sorunlarini anlatmaya yok davranislarindan mahcup olmusta falanda filanda. kücük kizi evlendirmeye kalkiyor hemde ruh hali böyle bozuk olan bi kizi daha yasi 16 dedimki senin kizin piskolojik hasta senin kizinin kocaya degil bir doktora ihtiyaci var azinin payini verdim ama yinede güzel bir dille söyledim buseferde bana diyorki senden bunu beklemezdim sende diyerleri gibi oldun kizimi hemen evlendirmicem ya diyor. Bende dedimi madem hemen evlendirmiceksin ozaman neden benim evimi mobilyalarimi istiyosun benden hemde israrla. kadina bak hem suclu hem güclü. Benim derdim bana yetiyo zaten bide kadini hasta kizinin naziyla ugrasiyorum hanim efendiyle ugrasiyorum ya ben bu kadini bida kesinlikle görüsmek istemiyorum. Her defasinda ekiyorum müsait degilim diyorum anlamiyor evde görüsmiyelim diyorum gene anlamak istemiyor her gün ariyor evime gelmek icin daha uyduracak baska bahanede bulamiyorum icim cok doluydu burda paylasmak istedimmmm((((((((((( yorumlarinizi bekliyorummm

ayyy içim şişti yeminle ne yapışkan tipmiş!!
her aradığında kabul etme sürekli müsait değilim de anlar nasılsa bir gün
senin yüzünü yumuşak görüyordur bırak anlasın mesafe koyduğunu

yahu geldiğinde çarp suratına kapıyı oooo onla mı uğraşacaksın canım iyi niyetli değil birşey değil güzellikle söylesen laftan anlamaz anlamazlıktan gelir hayır yani psikolog musun? öyleyse saatlik ücretini versin de gelsin bu ne yaaa

ya da geldiğinde açma kapıyı açma yaa ararsa telide açma ya da aç evde değilim de kes ayağını yani...

1 anlamaz 2 anlamaz sonunda mecburen gelmez

aranızda sürmesi gereken bir ilişki mi var yani dilberayın deyimiyle zorunda mısın?

CANIM ÖYLE BIKTIMKI ONDAN illet etti beni her gün ariyo artik uyduracak bahanede bulamaz hale geldim daha telefonlarina cevap vermicem hatta okadar ileri gittiki türkiyeye temelli yerlesicem dedim, kadin benim yerlesicegim semt den ayni yerden ev bile bakti kocasiyla pess baska bisey degil

canım acma aradıgında kapıya gelırsede kapıyı acma ne bu boyle ayıp o yaptıgından utanmıyor ayıp demıyor ya senın yaptıgınmı ayıp olacak o yuzsuzse sen ondan daha yuzsuz ol duymadım telıde banyodaydım de her aradıgında veya kapıya geldıgınde acmak zorunda degılsın ya sana zarar verene hayat kalıtenı dusurene acıma bence boyle gıderse bu kadın ısı dahada ılerı goturur koyma onune bısey falan utanmaz elı bos gelsın dolu gelsın her hafta ne ısı var canım akrabamızla bıle o kadar gorusmuyoruz acıma gerekırse azarla tersle herseyın bır sınırı vardır ayıp dert kupumusun sen bır olur ıkı olur bu kadarda abartılmaz

yok pasta börek getırcek dıye beklersen çok beklersın
bu kadın bıraz yüzsüz gıbı geldı bana
araya mesafe koy
görüşmek ıstemedığını bellı et
bu ne böyle ıçım şıştı valla benımde

laftan anlamıyor eve ıstemıyorum bıle dedım düsünün yanı öyle yüzsüzkı anlamazlıktan gelıyor bu sefer gercekten daha cevap vermıcem acmıcam telefonları ıylıkle söyledım anlamıyor bu seferde böyle anlar herhalde

seninle görüşmek istemiyorum de. mecbur musun? kardeşin değil akraban değil.

kadın bulmuş başının etini yiyecek birini bırakır mı hiç

direkt belli et ozaman boşver

Son düzenleme:

zaten esımle zor günler gecıyıroyum bosanmanın esıyındeyım bırde onun sorunlarıyla ugrasıyorum ısyan edesım geldı ıcım öyle doldukı buraya yazasım geldı

ayyyy içim şişti okurken ne insanlar var ya benim bi yan komşum var yaşlı bir teyze gel gel der durur e gidiyorum oturuyoruz kahve yapıyor falan mahcup oluyorum zaten ne konuşayım muhabbet konularımız ayrı ben hatrını sorarım büyüğüm diye birgün halini sormaya kendim kapısına gittim şuan temizlik var ama istersen gel dedi gidermiyim hiç o gün bugündür kapıdan merhaba gülegüle.
senin anlattığında hiç yüz yok demekki ve kızıyla postu iyi sermişler ne olursa olsun kes muhabbetini bir kursa yazıldım de arkadaşla buluşcam de cumaları artık yengemle dışarı çıkıyoruz de at ya sıkıştığında buraya gir sor bize bahane buluruz sana bir de hizmet ediyorsun öyle mi ay nasıl üzüldüm
koyma hiçbirşey canım çay bile koyma. iyi niyeti suistimal edenlere hiç tahammülüm olmaz sinir oldum okurken. inatla geldi mi hah o zaman da şöyle yap onu hiç konuşturma hep kendi derdini anlat susma ama hatta o birşeyden bahsetti ya dinle sonra yorum yapmadan kendi derdini anlat konuşmasına imkan verme sıkılır o da netten falan da yazışma ne bu ya insanların hiç mi derdi yok anlamıyorum

zaten esımle zor günler gecıyıroyum bosanmanın esıyındeyım bırde onun sorunlarıyla ugrasıyorum ısyan edesım geldı ıcım öyle doldukı buraya yazasım geldı

bırde 6 aydırda esımlen ayrı yasıyoruz ya evı bos buldu onun kocası var ben gıdemıyorum ona benı dısarı davet ede bılır onuda yapmyıo hadı onu yapmıyo bıde bos gelıyo onun zaten bırseyınıde ıstemıyorum yakamdan düssün yeterkı

ayy bu ne yaa ben okurken sıkıldım sizi düşünemiyorum

telefonlarını açmayın,kapıya gelirse bi bahane bulun almayın içeri makul bi saatteyse bende şimdi çıkıyorum deyin

yoksa hayat geçmez böyle

aynen zaten yasıtımda degıl takılı kalmıs bende. Dert küpü oldum

allahdan aynı mahallede aynı bınada degılız arabaya atlıyorda gelıyor bana. Bırde aynı bınada olsak onu düsünemıyorum bıle

bi ihtimal kadın lezbiyen olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…