bıktım tozlardan...

Mobilyalar için antistatik temizleme spreyleri ve bezleri var. Bayağı iş görüyor. Halıları da yıkamaya gönderin. Kadife halıysa şayet 3-4 yıkamadan önce o hav bitmiyor. Hepa filtreli bi' süpürge tavsiye ederim. Çamaşırlar içinse en iyi çözüm kurutma makinesi şahane hav topluyor.

Malesef benim evde öyle.. birde salonum güneş içinde tozlar ben burdayım diyor. Eşyalarımda hep siyah ve beyaz ağırlıklı
süpürüp silsem de arkamdan tekrar o siyah masamın üstü, siyah sehpalar hep tozu üstüne çekiyor mıknatıs gibiler...
Ben çare bulamadım. evim ana yol üzerinde sanırım ondan kaynaklı ve halılarımın kılları tükenmedi gitti...
Valla biri bazen aniden gelince utanıyorum toz oluyor kapıların arkası masanın üstü..
Annemim evde tozdan eser yoktur. ben şunlara bağlıyorum
1- elektrik süpürgesi çok iyidir.
2- çamaşırlarında zerre toz yoktur. Çünkü hep kurutma makinası kullanır
3- evi ana yol üzeri yada tozlu dumanlı bir mevkide değil.
4- halıları kılsız, yılların halısı tabi..

Normal bugün evi süpürüp silsen yarın toz oluyor hergün yapamam valla bide inşaat var balkonumu bir görsen hergün balkonu süpürüyorum her gün yıkanmıyor malum çok takmamaya bak

hepinize çok teşekkürler kızlar çamaşır makinem kurutmalı süpürgem de çok iyi ama oluyor işte yıkama önerinizi kullanıcam bakalım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…