bıktım tozlardan...

minnakmimar

Real eyes,Realise, Real lies..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
14.815
13.543
298
Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav dolu Hergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?

benimkiler böyle.. yeni taşındım sayılır.
ben çevre yordum en son. sürekli toz toprak.
ailemleyken hiç böyle değildi.
balkonu bir gün yıkasam toz toprak oluyor..

halıların yeni olunca üstünde birşeyler oluyor onlardan mı var? halı fırçası falan kullanın.

ne yaptıysam olmadı hiç sevmem böyle şeyi bıktım valla sorun halılarda da değil sanırım çünkü çamaşırlarım da öyle sürekli bakıyorum tüy olmuş üstleri

Halıları yıkamaya göndermeyi denedin mi?
Benim ev de çok tozlu ama yakında inşaat ve önümde çocuk parkı var ondan. Yazın toz almaktan gına geliyor.

yeni halıda olur

sık sık süpürdün bitmezse yıkatacaksın

çamaşırların da vardır havı onlar da yeni ise çok tozlu olur mesela katladığın yerler vs

bende kurutma makinası var

kışın o topluyor havlarını ama yazın yine ortada havlar

ona çözüm yok

evinde hava akımı tozları gösteriyor olabilir

yoksa her yerde zaten toz var

Maalesef benim evimde öyle .Ne kadar temizlersem ertesi gün her yer toz.Yapacak bir şey yok.

Halida depüşüosanız belki ondan bulaşıyodur.üstünüze falan
Çünkü yeni halının öyle bi pisliği var. 3-4 yıkanmada anca arınıyolar canım
len ayıp ayıp

Halıları yıkamaya göndermeyi denedin mi?
Benim ev de çok tozlu ama yakında inşaat ve önümde çocuk parkı var ondan. Yazın toz almaktan gına geliyor.
sephocum bu öyle toz değil işte hav gibi küçük tüyler var ya onlardan

Halilari bilemem de
Camasirlar icin kurutma makinesi oneriyorum
Benim de oyleydi kurtuldum

bende kurutmada biraz toparlatıyorum ama bitmiyor işte malesef hele o yeni battaniyeler falan mahvetti ortalığı

Maalesef benim evimde öyle .Ne kadar temizlersem ertesi gün her yer toz.Yapacak bir şey yok.
aynen ya çok sinir bozucu

bunu bir deneyeceğim inşallah işe yarar

kurutma kullanıyorum zaten tatlım ona rağmen böyle
Alla alla
Benim kurutma makinasinin filtresinden bir tomar tuy cikar hep, makina olmasa iste o tuyler hep camasirlarin uzerinde olacakti
Ama sendeki durumu cozemedim
Kurutma makinanin icindeki filtresine hic baktin mi canim? Temizlenebiliyor mu?makinadan makinaya fark ediyordur muhtemelen de ondan soruyorum

Halida depüşüosanız belki ondan bulaşıyodur.üstünüze falan
Çünkü yeni halının öyle bi pisliği var. 3-4 yıkanmada anca arınıyolar canım
len manyak yaaa

Minnakım yıkatmaya gönder benimde ilk sene çok fenaydı. Bir kez yıkatmaya gönderdim. Cidden eğer mundar değilsen ben gibi ciddi oranda azalıyor hav filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…