- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
benimkiler böyle.. yeni taşındım sayılır.Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav doluHergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?
ne yaptıysam olmadı hiç sevmem böyle şeyi bıktım vallabenimkiler böyle.. yeni taşındım sayılır.
ben çevre yordum en son. sürekli toz toprak.
ailemleyken hiç böyle değildi.
balkonu bir gün yıkasam toz toprak oluyor..
halıların yeni olunca üstünde birşeyler oluyor onlardan mı var? halı fırçası falan kullanın.
oluruna bırakırsam tımarhanelik olucamoluruna bırak : D
Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav doluHergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?
yıkatsam mı ki hakkaten işe yarar mı dersin?Halıların üstünde gezindikçe uçuşuyorlardır. Yeni halıları eve sermeden yıkamaya göndemek işe yarıyor
len ayıp ayıpHalida depüşüosanız belki ondan bulaşıyodur.üstünüze falan
Çünkü yeni halının öyle bi pisliği var. 3-4 yıkanmada anca arınıyolar canım
sephocum bu öyle toz değil işte hav gibi küçük tüyler var ya onlardanHalıları yıkamaya göndermeyi denedin mi?
Benim ev de çok tozlu ama yakında inşaat ve önümde çocuk parkı var ondan. Yazın toz almaktan gına geliyor.
bende kurutmada biraz toparlatıyorum ama bitmiyor işte malesef hele o yeni battaniyeler falan mahvetti ortalığıyeni halıda olur
sık sık süpürdün bitmezse yıkatacaksın
çamaşırların da vardır havı onlar da yeni ise çok tozlu olur mesela katladığın yerler vs
bende kurutma makinası var
kışın o topluyor havlarını ama yazın yine ortada havlar
ona çözüm yok
evinde hava akımı tozları gösteriyor olabilir
yoksa her yerde zaten toz var
aynen ya çok sinir bozucuMaalesef benim evimde öyle .Ne kadar temizlersem ertesi gün her yer toz.Yapacak bir şey yok.
bunu bir deneyeceğim inşallah işe yararHalılarınızı yıkatın
Yoksa başka türlü başedemezsiniz
kurutma kullanıyorum zaten tatlım ona rağmen böyleHalilari bilemem de
Camasirlar icin kurutma makinesi oneriyorum
Benim de oyleydi kurtuldum
İşe yarar emin olunbunu bir deneyeceğim inşallah işe yarar
kurutma kullanıyorum zaten tatlım ona rağmen böyle
Alla allabunu bir deneyeceğim inşallah işe yarar
kurutma kullanıyorum zaten tatlım ona rağmen böyle
len manyak yaaaHalida depüşüosanız belki ondan bulaşıyodur.üstünüze falan
Çünkü yeni halının öyle bi pisliği var. 3-4 yıkanmada anca arınıyolar canım
yıkatsam mı ki hakkaten işe yarar mı dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?