- Konu Sahibi minnakmimar
-
bende kurutmada biraz toparlatıyorum ama bitmiyor işte malesef hele o yeni battaniyeler falan mahvetti ortalığı
aynen ya çok sinir bozucu
len ayıp ayıp
sephocum bu öyle toz değil işte hav gibi küçük tüyler var ya onlardan
yeni evde hav olur. mobilyan halın eskidikce gecer.Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav doluHergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?
sıvı arap sabunu hiç denememiştim etkili midir hakkaten ?İşe yarar emin olun
Birde mobilyalarınızın tozunu sıvı arap sabunu koyduğunuz suyla alın
Mobilyalarınızda uzun süre toz tutmaz :)
işte topluyor da yetmiyor tatlım kaç posta hav topladı makina ama bitmiyorAlla alla
Benim kurutma makinasinin filtresinden bir tomar tuy cikar hep, makina olmasa iste o tuyler hep camasirlarin uzerinde olacakti
Ama sendeki durumu cozemedim
Kurutma makinanin icindeki filtresine hic baktin mi canim? Temizlenebiliyor mu?makinadan makinaya fark ediyordur muhtemelen de ondan soruyorum
deneyeceğim bakalım inşallah etkili olurlen manyak yaaa
Minnakım yıkatmaya gönder benimde ilk sene çok fenaydı. Bir kez yıkatmaya gönderdim. Cidden eğer mundar değilsen ben gibiciddi oranda azalıyor hav filan.
bende bir deneyeyim bakalımValla aylarca o havlarla boğuştuktan sonra yıkamaya gönderip kurtuldum canım
ben eskiyeceğim hakikatenoo battaniyeden falan bitmez onlar
biraz eskimen lazım onlardan kurtulmak içinnnn
tamam canım bi göndereyim bendeYıkamaya var halıları gitmez öbür türlü o havlar ne çektim onlardan yeni evliyim temizligimi yaparım mis bu misafir gelir gezindikce halinin üstünde tüy yumaklari etrafta uçuşan tozlar yerin dibine girerim yikattimda kurtuldum hali yikaman varsa onlada çıkar
aynen bir yıkatayım bakalım kurtulurum inşallahHalılar yıkamaya o zaman. Olmadı iki ay sonra tekrar yıkamaya.
Battaniyeleri de kuru temizlemeye ver, bende de vardı aynı sorun öyle hallettik.
Bi de koltuk minderlerin çıkıyorsa vakumlu hurca koy elektrikli süpürgeyle çek, iyice büzüşsünler. Toz, hav kalmaz içinde.
len ayıp ayıp
sephocum bu öyle toz değil işte hav gibi küçük tüyler var ya onlardan
Kuzenimin halilar oyleydisıvı arap sabunu hiç denememiştim etkili midir hakkaten ?
işte topluyor da yetmiyor tatlım kaç posta hav topladı makina ama bitmiyor
deneyeceğim bakalım inşallah etkili olur
bende bir deneyeyim bakalım
ben eskiyeceğim hakikaten
tamam canım bi göndereyim bende
aynen bir yıkatayım bakalım kurtulurum inşallah
çok merak ettim bir de arabalar için özel sabunlar varmış hem toz tutmuyor hem de parlak gösteriyormuş da hangi sabun onu bilemedim araştırıp duruyorum bari bunu deneyeyim
tamamdır şekerim teşekkür ettim
ama cidden öyle üstünde otur kalk dahada cok oluyor.
yıkamaya gönder kuzum
inşallah şekerimKuzenimin halilar oyleydi
Atti cope en sonunda
Haliyi alirken tuylerini cekip bakmak lazim diye biliyorum da
Yikamaya gonderince biter insallah
Karadenizli misin çok merak ettimHalida depüşüosanız belki ondan bulaşıyodur.üstünüze falan
Çünkü yeni halının öyle bi pisliği var. 3-4 yıkanmada anca arınıyolar canım
Bende yeni Evliyim canım. Halıları yıkamaya verene kadar meğer ne pis insanmışız diye söylene söylene temizlik yapıyodum. Öyle ya 2 kişinin yaşadığı evde hemen her gün yumaklar uçuşur mu! Yıkandılar da kurtuldum şükür.Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav doluHergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?
çok merak ettim bir de arabalar için özel sabunlar varmış hem toz tutmuyor hem de parlak gösteriyormuş da hangi sabun onu bilemedim araştırıp duruyorum bari bunu deneyeyim
tamamdır şekerim teşekkür ettim
inşallah şekerim
Çevrenizde inşaat alanı var mı?Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Ben yeni evliyim ilk başta eşyalar yeni diye halılardan oluyor tozlar sanmıştım ama evimin heryeri toz ve hav doluHergün süpürüp siliyorum yok anacım bana mısın demiyorlar çamaşırlarım da öyle ne kadar yıkarsam yıkayayım hep üstünde küçük küçük havlar var ben ne yapayım sevgili kk üyeleri ?
yoo degilim hacenKaradenizli misin çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?