Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarabbim çıldıracağım...
Gerzek adamın biri her sabah benimle birlikte cevizlibağdan tranvaya biniyor ve durakta başlıyarak Aksaraya kadar telefonunu kapamıyor..
sürekli abuk sabuk şeyler konuşuyor. yahu bir değil iki değil delireceğim..
Allahım ben onun o saçma konuşmasını dinlemek zorunda mıyım?
Mecburen dinlediğim için anladığım kadarı ile bir telefon arkadaşı edinmiş kendine ve onunla konuşuyor..
Konuştu konuştu , baya sohbet ettiler ve sonra adın neydi senin diye sorudu telefondaki kişiye..
Düşünün yani konuştuğu kişiyi tanımıyor...kafamçokkarıştı Artık bugün tak etti dayanamıyorum birde yanımda oturuyor. Fındıkzadeye kadar dayanabildim ve sonunda
"Beyefendi yeter artık hersabah Cevizlibağ - Aksaray arası sizin sohbetinizi dinlemek istemiyorum"dedim
Adamda hiç ses yok. İnmek için kalkarken telefonunu kapattı hiç birşey olmamış gibi bana dönerek kinayeli bir şekilde..
"rahatsız ettiğim için özür dilerim, bir daha binmeyin" dedi yaaaa..:mymeka:
Her sabah sizi dinlemek zorunda değilim inatla yanıma turuyorsunuz, bu kadar kişiyi rahatsız etmeye hakkınız yok dedim..
Eğer inmeseydik ağzının payını bir güzel verirdim ama işte...
Ya anlamadığım kimse birşey demiyor , benmi çok hassasım anlamadım..
İnsanlar kulaklıktan müzik dinliyorlar güya ses bangır bangır açık..
1 metre ileride ki kişinin kulaklığının sesi başımın içinde yankılanıyor ...
bu saygısızlık değil mi? özellikle toplu taşıma araçlarında böyle davranmaları normal mi?
Ben çok mu takıntılıyım? başım çatlıyor akşama kadar ve kimsenin bağrış çağrış sohbetini yada bangır bangır müzik sesini çekmek istemiyorum..
Rahatsızlığını dile getirdiğinde de şuçlu oluyorsun ne biçim iş bu anlamadım..
Cevap hazır "rahatsız oluyorsa in , taksiyele git"Çok üzgünüm çoook...
Yarabbim çıldıracağım...
Gerzek adamın biri her sabah benimle birlikte cevizlibağdan tranvaya biniyor ve durakta başlıyarak Aksaraya kadar telefonunu kapamıyor..
sürekli abuk sabuk şeyler konuşuyor. yahu bir değil iki değil delireceğim..
Allahım ben onun o saçma konuşmasını dinlemek zorunda mıyım?
Mecburen dinlediğim için anladığım kadarı ile bir telefon arkadaşı edinmiş kendine ve onunla konuşuyor..
Konuştu konuştu , baya sohbet ettiler ve sonra adın neydi senin diye sorudu telefondaki kişiye..
Düşünün yani konuştuğu kişiyi tanımıyor...kafamçokkarıştı Artık bugün tak etti dayanamıyorum birde yanımda oturuyor. Fındıkzadeye kadar dayanabildim ve sonunda
"Beyefendi yeter artık hersabah Cevizlibağ - Aksaray arası sizin sohbetinizi dinlemek istemiyorum"dedim
Adamda hiç ses yok. İnmek için kalkarken telefonunu kapattı hiç birşey olmamış gibi bana dönerek kinayeli bir şekilde..
"rahatsız ettiğim için özür dilerim, bir daha binmeyin" dedi yaaaa..:mymeka:
Her sabah sizi dinlemek zorunda değilim inatla yanıma turuyorsunuz, bu kadar kişiyi rahatsız etmeye hakkınız yok dedim..
Eğer inmeseydik ağzının payını bir güzel verirdim ama işte...
Ya anlamadığım kimse birşey demiyor , benmi çok hassasım anlamadım..
İnsanlar kulaklıktan müzik dinliyorlar güya ses bangır bangır açık..
1 metre ileride ki kişinin kulaklığının sesi başımın içinde yankılanıyor ...
bu saygısızlık değil mi? özellikle toplu taşıma araçlarında böyle davranmaları normal mi?
Ben çok mu takıntılıyım? başım çatlıyor akşama kadar ve kimsenin bağrış çağrış sohbetini yada bangır bangır müzik sesini çekmek istemiyorum..
Rahatsızlığını dile getirdiğinde de şuçlu oluyorsun ne biçim iş bu anlamadım..
Cevap hazır "rahatsız oluyorsa in , taksiyele git"Çok üzgünüm çoook...