Canım aradabir olsa tamam , ama ben her sabah işe gitmek için ve her akşamda evime dönemk için binmek durumundayım..Ben tranvayala aradabir yolculuk yaptigimda, camdan bakar etrafi seryreder dalar giderim.
Etrafimda olanlari bitenleri hicde takmam
Sende rahat ol, duymamaya calis, hatta sende sevdigin müzikleri dinle olmazmi:icecream:
Yok canım tamamen haklısın keşke herkes böyle hassas olsa...
ya zaten dediğim gibi saçma sapan şeyler konuşuyor ve hersabah konuşuyor ayrıca ilk defa karşılaşsak, yinede gereksiz konuşsa umursamayabilirim ama hersabah laf olsun torba dolsun diye carcar konuşunca dayanmak güç..Belki acil durumlar , özel durumlar olabilir ama her sabah her sabah çok ayıp
Size söylediği de terbiyesizlikten başka bir şey değil, pişkinlik bu olsa gerek ..:1closedeyes:
yok ona anlayış gösteriyorum gerçekten çok zor oluyor toplu taşıma yolculuğu heleki sabah iş başı ve mesai bitişlerindeböyle insanlar yüzünden toplu taşıma araçlarına binmek istemiyorum
sadece kendini düşünen,topluma saygısı sıfır olan,bir tek kendi varmış gibi hareket eden insanlara bende çok sinir oluyorum..
geçen trende benimde başıma geldi tren tıklım tıkış,ayda yılda bir binerim zaten,ayaktayız kadın koluma yaslanmış tutucak yerde yokki çekim kolumu ordan gidiyoruz öyle,
en sonunda hanımefendi ben sizi taşımak zorundamıyım dedim,
başka yeriş tut ozaman napim ben burdayım,yav cevaba bak,
sinir oldum çekti tabi kendini çekmese napardım o sinirle bilmem...
artık böyle kurallarda olmalı demek toplum kurallarını bu denli unutmuş insanlara,
rahatsız veren kişilre:1closedeyes:
Yer vermek sorun değil..her durakta bakınırım yaşlı yada çocuklu , hamile var mı?Aynen burdada boyle napacaksin bilmiyorum ama gercekleri soyluyorsun saygi yok artik malesef,
bende hamileydim oglumla besigile gidiyordum otobusun icinde bi kadin geldi koca besigile bende 7 mi 8 mi aylik hamileydim kadin bagirmaz mi millet geciyor oturmak icin biri dedi suraya koysaniz diye orda ben oturuyorum hamile oldugum icin zaten agirlasmistim, sonra bagirmaz mi su kadin oturuyor nasil oraya koyam besigi diye bende hic kipirdamadim napim hamileyim agirlastim gobegim var, insan bi sorar guzellikle belki verirdim ama okuz gibi bagiri evet okuz gibi o zaman bende vermedim nedim
ama otobuslerde asla oyle muzik sesli konusmayi sevmiyorum, kiziyorum bende oyle seylere kac kez denk geldim, yasli biri gelince verdim hamileyken hala da veriyorum hic sevmem oyle seyleri
Cevizlibağ ilk durak değil.. Tranvayda ilk durak Zeytinburnundan başlıyor..Cevizlibağ zaten ilk durak, bence adamdan sonra binip başka yere oturun. Yada yanı boş olmayan bir koltuğa oturun ki sizin yanınıza oturamasın.Ama volkmanden gelen seslerden rahatsız olmak falan bence biraz abartılı geldi. Siz nasıl ki iş-okul gidişlerinde sessizlik istiyorsanız bazıları da o zamanı müzik dinleyerek yada telefonla konuşarak geçirmek isteyebilir. Adamın konuşmasından niçin rahatsız olduğunuzu anlayamadım. Sizi rahatsız etmediği sürece ne yaptığı sizi çok ilgilendrmez bence... Ama rahatsz oluyorsanız da o adamın yanına oturmamaya özen gösterin.
Ben liseye giderken bi adam her sabah aynı trende aynı dakikada yerini alırdı...
işte ben bunu anlamıyorum nedne etrafın rahatsızlık duyabileceğini düşünmüyorlarIstasyonda beklerken, boğazını iğrenç sesler çıkararak temizlerdi...
Bende senin gibi 1-2-3 derken artık dayanamadım ve adama bir bağırdımki anlatamam ve adam bi daha aynı trene binmedi...
Bu adam artık illallah ettirmişti, herkes aynı şekilde mide bulantısı çekiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?