Şekerim bende bugün cilt doktoruna gittim. Sebamed sabun, Clindoxyl (gündüz kullanılıyor), Eryacne (gece kullanılıyor) verdi. Bunları daha önceden de duymuştum. En yakın arkadaşımın da böyle bir sorunu vardı, annesinin bir doktor tanıdığı vardı ona bu ilaçları vermişti. Bana da isimlerini yazıp getirmişti işine yarar sende kullan diye ama ben üstünde durmadım. Sabun, evde yapılan doğal maskelerle filan halletmeye çalıştım ama olmadı. Bugün gittim ve doktor bana bu ilaçları verdi, kendi kendime dedim ben bu ilaçları hatırlıyor gibiyim, eve gelince kağıdı çıkardım bi baktım aynı ilaçlar. Bitene kadar kullanıcam canım.
Ama cilt tipimiz ne kadar benziyor bilmiyorum, önermek yanlış olur mu? Ben cildimi karma biliyordum fakat yağlı dedi doktor. Sivilce ve izlerim var onlar için kullanıcam, bunlar bitince tekrar gidicem duruma göre yeni kremler verecek. Sen nereye gittin doktora? Bu benim 3. doktorum, diğer 2sinden hiç haz almamıştım, ilgisizlerdi biraz, verdiği ilaçlar da işe yaramamıştı. Bu kadın benim hoşuma gitti ve Doçent. Nerede oturuyorsun,doktoru önerebilirim.