- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi Guller ve laleler
-
Evet su dahil ,kabuklu yiyecekler dahil değil.buna mandalina gibi kabuklu yiyecekler ve su da dahil mii
Valla uzun zamandır buraya pek bakamadım o kadar konu birikmiş ki bazı sorunlar ıldu hiç fırsat bulamadım. Evet aynen dediğin gibi oluyor düşünüyorum o kadar düşünüyorum ki mesela şimdi buraya yazarken az sonra ne yapacağımı çok fazla düşünme kaygısı mükemmellik çokmtakıntılı bir durum bende. Atlatamadım sen atlatabildin miMerhaba, bende de bahsettiğiniz miskinlik var. Aynı şekilde ben de kendimden bıktım. Çok fazla düşünüp işleri gözümde büyütüyorum diye düşünüyorum bazen. Mükemmellliyetcilik denen bi illet var. Ya tam yapacaksın ya da hiç yapmayacaksin diye dusundurur insana. Sizin de öyle bir durumunuz olabilir mi? Çok düşünmeden harekete geçmek bazen işe yariyor bende. Çünkü düşüne düşüne kafam yoruluyor. Bazen sıkıntılı olduğumda ya da depresif olduğumda miskinlik olur. Hiçbir şey yapmak istemem. Hatta yemek yapmaya daha da ilerisi yemeye bile usenirim. Üstelik evliyim. Bazen de hersey çok rutin gelir, ondan sıkılırım. Yani gördüğün gibi bi sebep bulma konusunda iyiyim Bu konuda uzun zamandır yazmamissin. Merak ettim. Atlatabildin mi bu durumu? Atlatabildiysen bunu nasıl başardın? Paylaşırsan çok sevinirim.
Aslında uyumak değil kendimi daha çok yormak diyelimsanki beni tarif etmişsin saatlerce uyusam yine de uyanmak gelmiyor içimden
Bak bu doğru belki miskinliğe zaman bulamamak gerekIlk evlendigim zamanlarda benim de vardi sanirim hamile oldugum icin. Suan inanin miskinlenmeye zamanim yok evn isi cocuk isi kendi isin. Sonra misafir yada gezmeler. Aksam olsada biraz dinlensem diyorum. Isiniz ne kadar fazla olursa o kdar aktif ve pozitif olursunuz..
Nasıl başardınvalla yatmak yatmayı getiriyor. 1 hafta önce bende sen gibiyidim çalışıyorum bebeğim var üstelik düşün böyle kılımı kıpırdatmadan yatasın vardı 1 ay falan sürdü sanırım küçük bi depresyon yaşadım ama 2 gün öncesi itibari ile eski halime geldim
Yok artık sen bi doktora görün bence biraz ruh halin değişmiş olabilirBende de çok aşırı baş ağrıları başladı depresyon sanırım bu aylardır depresyondayım sonunda ilerleyecek ve intihar edeceğim diye korkuyorum .
Yok zaten günlük işlere zor zaman ayırıyorum ama indirdim bir iki sayfa okuyup bıraktımPabucumunNicki kitabı okudun mu canım.
Hayır yay canımBalık Burcu musunuz
Mümin sekman kişisel ataleti yenmek pardon az önce bana sordunuz sandım ve ben cevapladımHayir :) hatta kitabin ismini bile unuttum desem
Peki neden öyleymiş merak ettim deEvinizde gece üzeri açık şekilde yiyecek, içecek kalıyorsa onları tuketmeyin.Gece üzeri açık bırakılan şeyleri yemek,içmek insana miskinlik,sürekli uyku hali verir...
Mümin sekman kişisel ataleti yenmek pardon az önce bana sordunuz sandım ve ben cevapladım
Peki neden öyleymiş merak ettim de[/QUOTEbununla ilgili hadisler var. ..
[/Q bununla ilgili hadisler var....
ben bakımı çok severim. burda bi bakım topiği buldum kendime yeni bi kaç krem makyaj malzemesi flan aldım öyle başladım canımNasıl başardın
Ah biz kadınlarben bakımı çok severim. burda bi bakım topiği buldum kendime yeni bi kaç krem makyaj malzemesi flan aldım öyle başladım canım
kesinlikle :) mutlu olucak çok sebebiimiz var :)Ah biz kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?