- 6 Eylül 2012
- 550
- 137
- 103
- Konu Sahibi Guller ve laleler
-
benimde aynı ama hamilelikten öncesi de böyleydi.Haftanın 5 günü çalışıyorum. Sadece hsonları evdeyim o 2 günde bile miskinlikte zirve yapıyorum. Ki evde beni bekleyen bir sürü iş oluyor. Çalıştığım için şükrediyorum evde olsam kesinlikle hiç bir şey için totomu kaldırmazdım. Yarın miskinlik günübirden neşelendim.
Araştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.
Muhtemelen depresyon aynısını yaşadığım için biliyorum hiç bir şey mutlu etmiyor. Bir şey yapmak istemiyor sun inşallah sporla cozersin yürüyüş iyi gelir sevdiğin bir arkadaşın la olursa hem dertlesirsin spor yapınca mutluluk hormon u salgilaniyorHiç halim olmuyor gerçekten mutlu olmuyorum
Balık Burcu musunuzOoo seninki daha iyi ama bana da birkaç hayal yazıp göndersene
Maşallah Allah bir daha göstermesin ilaç tedavisimi gördünüz ne kadar süre de geçti benim ki kronik depresyon mus galiba ömür boyu sürecekBu bahsettiğiniz depresyon belirtisi. Bende yaşamıştım kafamı kaldıramıyordum yastıktan,sürekli baş ağrısı çekiyordum. Hiç birşey yapamıyordum birşeyden keyif alamıyordum. Bariz işte depresyon yani ben kendim fark edip dr a gittim sonra düzeldi.
Hayir :) hatta kitabin ismini bile unuttum desemPabucumunNicki kitabı okudun mu canım.
Araştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.
Ha ha ha konuya yazmışsın eski sayfalarda ataleti yenmek ti sanırım. Ben de unuttum. Ben de mi alsam diyorum ama uzerimdeki ataletten okumam diye korkuyorumHayir :) hatta kitabin ismini bile unuttum desem
Hıh işte bu kitaptı..senin ki ne saglik sorunu ne de depresyon..tamamen miskinlik yani usengeclik. bunyen zaten agir kanli bide bos zamani bulunca yapicak acele isin de olmayinca sonuc boyle oluyor. ve usengeclik daha fazla usengecligi doguruyor sana bir kitap onerim var Mumin Sekman'in "kisisel ataleti yenmek" adli kitabi (atalet usenme-erteleme demek)..mutlaka okumalisin sana iyi gelicek inan ki.
Bir site kaydetmisim telefonuma o mu acaba blog sanirim.mumin sekman kisisel ataleti yenmek.Ha ha ha konuya yazmışsın eski sayfalarda ataleti yenmek ti sanırım. Ben de unuttum. Ben de mi alsam diyorum ama uzerimdeki ataletten okumam diye korkuyorumo kadar çok hevesle alıp kapağını açmadığım kitap var ki.
Evinizde gece üzeri açık şekilde yiyecek, içecek kalıyorsa onları tuketmeyin.Gece üzeri açık bırakılan şeyleri yemek,içmek insana miskinlik,sürekli uyku hali verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?