Bıktım bu miskinliğimden kendimden nefret ediyorum artık

Bende de çok aşırı baş ağrıları başladı depresyon sanırım bu aylardır depresyondayım sonunda ilerleyecek ve intihar edeceğim diye korkuyorum .

benimde aynı ama hamilelikten öncesi de böyleydi.

Bu bahsettiğiniz depresyon belirtisi. Bende yaşamıştım kafamı kaldıramıyordum yastıktan,sürekli baş ağrısı çekiyordum. Hiç birşey yapamıyordum birşeyden keyif alamıyordum. Bariz işte depresyon yani ben kendim fark edip dr a gittim sonra düzeldi.

Hiç halim olmuyor gerçekten mutlu olmuyorum
Muhtemelen depresyon aynısını yaşadığım için biliyorum hiç bir şey mutlu etmiyor. Bir şey yapmak istemiyor sun inşallah sporla cozersin yürüyüş iyi gelir sevdiğin bir arkadaşın la olursa hem dertlesirsin spor yapınca mutluluk hormon u salgilaniyor

Psikolojik bir sıkıntı mi bilemem ama kronik yorgunluğa spor çok iyi geliyor.

Haftanın 4 günü spora gidin. Ilk günler zorlanırsınız ama hem psikolojik hem de fizyolojik olarak cok iyi geliyor insana.

Maşallah Allah bir daha göstermesin ilaç tedavisimi gördünüz ne kadar süre de geçti benim ki kronik depresyon mus galiba ömür boyu sürecek

Psikolojik gibi geldi bana. Depresyon belirtisi bunlar

senin ki ne saglik sorunu ne de depresyon..tamamen miskinlik yani usengeclik. bunyen zaten agir kanli bide bos zamani bulunca yapicak acele isin de olmayinca sonuc boyle oluyor. ve usengeclik daha fazla usengecligi doguruyor sana bir kitap onerim var Mumin Sekman'in "kisisel ataleti yenmek" adli kitabi (atalet usenme-erteleme demek)..mutlaka okumalisin sana iyi gelicek inan ki.

Hıh işte bu kitaptı..
Çok haklısın aslında. Ben de öyleyim. Misafir falan telefon açsın yoldayız desin allahım bir enerji geliyor. O enerji her gün olsa hiç bir işimi ertelemem alayım ben kitabı inşallah ya. Çok merak ettim. Sesli kitabı olsaydı keşke

Bir site kaydetmisim telefonuma o mu acaba blog sanirim.mumin sekman kisisel ataleti yenmek.
Oku oku okuyabilirsin bence bana anlatirsin sonra

Evinizde gece üzeri açık şekilde yiyecek, içecek kalıyorsa onları tuketmeyin.Gece üzeri açık bırakılan şeyleri yemek,içmek insana miskinlik,sürekli uyku hali verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…