• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kilolardan

Motive olacalsan ilk hamiliğine 35 kilo alip 94 kilo oldum 🤷‍♀️ düşün halimi sonra 54 kiloya düştüm imksniz degil ikindi hamilelikte 80 den 60 a düştüm yeterki iste herşey oluyor inan kendine...
Ayyy gercekten mi? Harikasiniz, tebrik ederim. Yarin baslayacagim bende buraya basardim diye konu acarim belki bir gun

Sevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?
Lütfen beni yanlış anlamayın derdiniz yok dert mi aradınız da bunu buldunuz. Gençsiniz metabolizmanın en canlı olduğu zaman. O kadarcık kiloyu vermekte ne var, biz burada 30 kg larla uğraşıyoruz. Bir karar alıp uygulamaya bakar. Eşinizin az yemesi de işi kolaylaştırır zaten. Tabakta kalanlar da günah olmaz kedi köpeğin kuşun rızkıdır onlar. Çöpe değil bir kapla dışarıya bırakın kış günü sevaptır. Bu arada eşinize kilonuzdan ve beğenmediğiniz özelliklerinizden sıkça bahsetmeyin. Erkeklerin gözüne biz sokuyoruz çoğunlukla o konuları

Ben tabakta asla yarim bir sey birakamiyorum. Universitede yurtta kalirken arkadaslarimin tabagindakileride yerdim bu huyumdan nasil vazgecmeliyim bilmiyorum
Size zarar veriyor ama bu huyunuz. 25 yaşında gencecik halinizle bu kilodaysanız üç beş sene sonra metabolizma yavaşlayınca, çocuk doğurunca ne olacak? Gerçi siz çocuğun yemediklerini de yersiniz bu gidişle. Yapmayın bedeninize yazık.

Evet kilolarimdan dolayi uzuldukce esim de bu konu hakkinda cok yorum yapmaya basladi iyice kafaya takar oldum
Eşin çok kaba
Ne olursa olsun öyle şeyler denir mi ya yok iradesizsin yok göbeğini gizliyorsun falan
Ben göbeğimden önce nasıl kırıcı biriyle evlendim diye üzülürdüm
Bu bile seni yemeye iter işte
2 laf söyleyemedin mi? Kilodur alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin gibi.

Lütfen beni yanlış anlamayın derdiniz yok dert mi aradınız da bunu buldunuz. Gençsiniz metabolizmanın en canlı olduğu zaman. O kadarcık kiloyu vermekte ne var, biz burada 30 kg larla uğraşıyoruz. Bir karar alıp uygulamaya bakar. Eşinizin az yemesi de işi kolaylaştırır zaten. Tabakta kalanlar da günah olmaz kedi köpeğin kuşun rızkıdır onlar. Çöpe değil bir kapla dışarıya bırakın kış günü sevaptır. Bu arada eşinize kilonuzdan ve beğenmediğiniz özelliklerinizden sıkça bahsetmeyin. Erkeklerin gözüne biz sokuyoruz çoğunlukla o konuları
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Esime cok sıkbahsettigim icin hata ettim evet malesef

Az yemek pişirin, 2 kişiye yetecek kadar. Eve abur cubur almayın. Akşam yemeğinden sonra dükkanı kapatın ağzınıza hiçbir şey almayın. Güzel bir kahvaltı ve sağlıklı sebze yemekleri yiyin. Her gün neler yediğinizi yazın. Çok acıkınca sabah yapacağınız kahvaltıyı düşünün sabredin. Ben geceleri hep kahvaltı aşkıyla uyuyorum. Kilonuzu 55-56'da sabit tutmaya çalışın. Eşinizle yürüyüş yapın. Alkol, kola vs tüketmeyin bir süre. Benim eşim hiç kilo almaz çünkü adam kızartma ve hamur işinden nefret eder. Ben de malesef bayılırım. Abartınca da göbüş bağımsızlığını ilan ediyor. Ama 20 gündür diyetteyim 2,5 kilo verdim. İradeli olmadan olmuyor. İçine giremediğimiz kıyafetler en güzel motivasyon kaynağı aslında.

Eşin çok kaba
Ne olursa olsun öyle şeyler denir mi ya yok iradesizsin yok göbeğini gizliyorsun falan
Ben göbeğimden önce nasıl kırıcı biriyle evlendim diye üzülürdüm
Bu bile seni yemeye iter işte
2 laf söyleyemedin mi? Kilodur alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin gibi.
Hayir soyleyemedim cok istahli yiyorsun her seyi sapir supur rahatsiz oldum karsimda yiyince dedi

Az yemek pişirin, 2 kişiye yetecek kadar. Eve abur cubur almayın. Akşam yemeğinden sonra dükkanı kapatın ağzınıza hiçbir şey almayın. Güzel bir kahvaltı ve sağlıklı sebze yemekleri yiyin. Her gün neler yediğinizi yazın. Çok acıkınca sabah yapacağınız kahvaltıyı düşünün sabredin. Ben geceleri hep kahvaltı aşkıyla uyuyorum. Kilonuzu 55-56'da sabit tutmaya çalışın. Eşinizle yürüyüş yapın. Alkol, kola vs tüketmeyin bir süre. Benim eşim hiç kilo almaz çünkü adam kızartma ve hamur işinden nefret eder. Ben de malesef bayılırım. Abartınca da göbüş bağımsızlığını ilan ediyor. Ama 20 gündür diyetteyim 2,5 kilo verdim. İradeli olmadan olmuyor. İçine giremediğimiz kıyafetler en güzel motivasyon kaynağı aslında.
Evet o kadar guzel kiyafetlerim ziyan oldu dolapta duruyor oyle her seferinde kilo verip giyecegim diyorum ama yapamadim bir turlu. Yorumunuz beni motive etti yarin kendime bir plan yapacagim ve kendim icin söz verecegim 🥰

Esim gobegini saklamaya mi calisiyorsun bir de dedi belli etmedim ama kendimi cok kotu hissettim belkide gercekten iradesizimdir. Evet hep esimin tabagindakileride ben yedim gunahtir cope gitmesin yaptim o kadar kafasindaydim😔
Ben de evlendiğim ilk yıllar böyle yaparak kg aldm. Şimdi yaptğm yemek miktarını baya azalttım ve bir yemek bitmeden başka yemek yapmıyorum ola ki fazla oldu dondurucuya atılacaksa atıyorum yoksa pişer pişmez komşuya gönderiyorum 1 tabak hiç ziyan olmuyor böyle

Benim de yarım kalanlarımı eşim yer ben de ona çöpçü balığı diyorum 😂

Diyet yapmayın dengeli düzenli ve sağlıklı beslenin. Porsiyonlarınızı küçültün ve bunu belli bir süre yapmayın yaşam biçimi haline getirin. Ben doyduysam tek lokma koymam ağzıma mesela.
Bende doyduysam asla yemem. Ve bellı bır saatı gecınce agzıma sudan baska bırsey goturmem :KK70: keske bende boyle olsam:deli:

Sevgili Kadinlar Kulübü ailesi 1 bucuk yildir evliyim ve evlenmeden önce 48 kiloydum boyumda 1.58 gayet guzel bir fizigim vardi kendim de guzeldim ama simdi 62 kilo oldum her seferinde diyet yapicam yapicam diyorum olmuyor yapiyorum 55 kiloya dusuyorum sonra bunaliyorum geri kilo aliyorum esim istahli bir insan degil bende yemek yapmayi asiri severim o da tabaginda bir seyleri yarim birakinca onunkileride yedim sonra boyle oldum o kadar bunaldim ki napicam bilmiyorum biraz oncede yine bir seyler yedim gece vakti esimde gozume cok iradesiz gelmeye basladin artik dedi ve bana yazik sana der gibi baktigini hissettim ben bir seyler yerken. Kendimi cok kotu hissettim ve yedigim seyde kursagimda kaldi. Yemek yemeyi asiri seven bir insanim surekli zayif hallerime özlem duyuyorum motive olamiyorum kilo vermek icin her gun uzuluyorum. Uzulup bir de utanmadan hala yiyiyorum bir fikriniz var mi benim icin?

Esiniz yemeyecegi kadarini tabagina almamayi ögrensin.
Onun artiklarini yemeniz bence hic hos degil. Ne dusunuyorsunuz bunu yaparken? Ziyan olmamasini mi? Eger oyleyse doymaniza ragmen yemeniz de ziyan, hem de sagliksiz.

Eşinin kalan yemeklerini yemek yani bilemedim.
Bizde de hep eşim yer ama böyle bir iki kaşık falan kalır.
Ben az yemek yaparım, tabaklara da az koyarım ki doymayan kalksın tekrar alsın diye.
Porsiyonlarını küçült, akşamları ekmek yeme, tatlıya ara ver, doymazsan da üzerini suyla tamamla çok işe yarıyor.

Ve hareket et lütfen o zaman yersen de sorun olmaz.

Hayir soyleyemedim cok istahli yiyorsun her seyi sapir supur rahatsiz oldum karsimda yiyince dedi
Kusura bakmayın kırmak istemiyorum ama bu olay beni de çok rahatsız eder. Toplum içinde de hiç hoş görünmüyor. Üniversitedeyken de arkadaşlarımın tabaklarında kalanları yerdim demişsiniz, ikram edilir vs tamam ama diğer türlü her kalanı ben yerim mantığı bana çirkin geldi.
Eşlerin de biribirini bu kadar uyarmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Bazen eşim de aşırı hızlı , sanki önünden kaçırıyorlarmış gibi yer, ben tıkanırım . Kibarca da uyarırım. Keza kızım da büyük lokmalarla hızlı yemek yiyor, ona da sık sık bu görüntünün hoş olmadığını anlatırım. Kıtlıktan çıkmadık sonuçta.
Siz yemeyi sevebilirsiniz ama herkes bunu hoş karşılayacak diye bir şey yok.
Bu tabakta bir şey bırakamam huyunuzdan vazgeçerseniz sorunlarınız çözülür gibi. Kilonuz fazla ama verilmeyecek kadar değil.

Kusura bakmayın kırmak istemiyorum ama bu olay beni de çok rahatsız eder. Toplum içinde de hiç hoş görünmüyor. Üniversitedeyken de arkadaşlarımın tabaklarında kalanları yerdim demişsiniz, ikram edilir vs tamam ama diğer türlü her kalanı ben yerim mantığı bana çirkin geldi.
Eşlerin de biribirini bu kadar uyarmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Bazen eşim de aşırı hızlı , sanki önünden kaçırıyorlarmış gibi yer, ben tıkanırım . Kibarca da uyarırım. Keza kızım da büyük lokmalarla hızlı yemek yiyor, ona da sık sık bu görüntünün hoş olmadığını anlatırım. Kıtlıktan çıkmadık sonuçta.
Siz yemeyi sevebilirsiniz ama herkes bunu hoş karşılayacak diye bir şey yok.
Bu tabakta bir şey bırakamam huyunuzdan vazgeçerseniz sorunlarınız çözülür gibi. Kilonuz fazla ama verilmeyecek kadar değil.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Yanlis anlasilmak istemem tabiki gorgu kurallarina uygun yerim dikkat ederim agzimi kapatarak yerim. Esimin rahatsiz oldugunu anlamadim bile sonradan soyledigi icin. Evet kotu bir huy edinmisim yarim birakan tabaktakileride yiyerek bugunden itibaren kendime plan yapip uygulamaya calisacagim🥰

Back