• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim

Vaalla insan begenilmek , arzulanmak istiyor ya butun gun evde sac topuz kocaman bir gobekle dolasiyorum. Acaba kocam birilerinin fizigine bakip " of be fizige bak " diyomudur diye kafayi bozdum 🙄

Ahhh pink ahhh hep bu hormonlardan...
Rahat ol arkadaşım melegine odaklan...
Şurda bikac haftan kalmış heyecan yapsana kız... hele bi minnoş doğsun gerisini sonra düşünürsün kuzum...
Ben zannetmiyorum enişte o düşünceler de olacağını.. oda çok bekledi sonuçta bebeği...
Eminim oda şuan yavrusuna odaklanmış durumda... acısını sonra çıkarırsınız.. ön planda şuan minik kuzu var hiç kusura bakma...

Ahhh pink ahhh hep bu hormonlardan...
Rahat ol arkadaşım melegine odaklan...
Şurda bikac haftan kalmış heyecan yapsana kız... hele bi minnoş doğsun gerisini sonra düşünürsün kuzum...
Ben zannetmiyorum enişte o düşünceler de olacağını.. oda çok bekledi sonuçta bebeği...
Eminim oda şuan yavrusuna odaklanmış durumda... acısını sonra çıkarırsınız.. ön planda şuan minik kuzu var hiç kusura bakma...

Normalde alınganlık yapmak pek huyum degildir ama işte hormonlar tavan... 😂 allahin izniyle allah sana da bir bebiş nasip edecek o zaman anlarsin ❤😘

Evet birazda ben ayni sekilde düsünüyorum
Birde hamilelikte zaten kendini iyi ve cekici hissetmedigin icin illaki karsi taraftan bekliyoruz 🙄 en azindan ben oyle yapiyorum
Hamilelikte kendini niçin Çekici hissetmiyordum, göğüsler büyüyor,ben daha sexi hissediyorum böyle,göbek gözüme görünmüyor bile 🙂

Iyi geceler kizlar. Hamilelikle birlikte 15 kilo almış bulunuyorum. Ilk 3 ay hormonlardanmidir nedir kendimi güzel hissediyordum. Ama sonra birseyler oldu. Kendimi hiç cekici guzel sekssi hissetmiyorum. Cilve bile yapamiyorum 🤭

Cinsellikte aylardir orgazm olamiyorum. Eşimde karnımdan ve bebek hareketlendigi icin yanaşmiyo artik zaten
Ama bu bizi ve evliligimizi etkiliyor. Ikimizde sinirli oluyoruz...

Daha iki gun once esim cok guzel olmuşsun derken
Bugun duba gibi oldun pink dedi
Sinirlerim zipladi.

Disari ciktigimda bile nasil giyinirsem giyinim kendimi iyi hissedemiyorum.

Dar mı giydigim zaman kendimi iyi hissediyorum ama asiri bunaliyorum icinde

Bol giydigimde paspal gibi hissediyorum 🤭😂

Kendimi eskisi gibi kadinsi ne zaman hissederim ? Şu esimin gözünde kutsal anne adayi pozisyonundan nasil cikarim. ?

Cinsellik hayatimi nasil duzene sokarim ?

Çünkü boyle oldukca esim beni aldatiyormu diye kuruntulara basliyorum. Gece ruyalarima falan giriyor. 🤷🏻‍♀️

Sizler nasil atlattiniz bu durumu ?

Yoksa herseyi bosverip akisina mi birakayim kendimi annelige hazirlayip esimi yokmu saymaliyim ?

Ilk 3 ay degil cinsellik c harfini bile duymak istemiyordum. Askine esim cok istekliydi. Birkez gozleri doldu sen beni istemiyorsun cirkinmiyim bakimsizmiyim flaan diye ay yerim ne guzel gunlermis onlar 🤦🏻‍♀️
Şimdi eşim isteksiz ve ayni seyleri ben soyluyorum kafamda kuruyorum.

Yadirgabilirsiniz soylediklerimi. Ama anneligimin kadinligimin ve eş olmamin onune gecmesini istemiyorum...
erkeklerin bahaneleri hic bitmiyor canim.hamileyken bi ara yasakken bizimki de kuduruyordu.yasak geçince ama bebek var utaniyorum.doğum oldu cart curt derken bizimki iyice unuttu ben hatirlattim.çocuk hayatimiza girince cinsellik epey sarsılıyor.en azından benim öyle oldu

erkeklerin bahaneleri hic bitmiyor canim.hamileyken bi ara yasakken bizimki de kuduruyordu.yasak geçince ama bebek var utaniyorum.doğum oldu cart curt derken bizimki iyice unuttu ben hatirlattim.çocuk hayatimiza girince cinsellik epey sarsılıyor.en azından benim öyle oldu

Yani bende şimdi oyle düsunüyorum. Dogumdan sonra iyice kötü olur diye düsünüyorum 🙄🤔

Back