Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sıkma canını ek dedin bu olsun... bakılır bi çaresine öncelikle hiç doktora gittinmi???
Bence cok fazla takiyorsun kafana.. Biz bayanlar cogu zaman Negativ bakariz... Zaten sorunda burda basliyor...
Kız yarımelma klinige git bende kızımla gideceğin önümüzdeki ay 1500tl epilasyon yaptıracağım bence sen şu doktorlar programını kanal d"de ara kıllı kadın gelmişti derdine çare buldu
Hee birde ilan edeyim kendimi tv de
sen Laser epilasyon mu yaptiracan kizina?
Kac tane doktora gittim dediler sorun yok hormonlarda..
canim öyle böyle degil.:84::84::84::84::84::84::84: yemin ederim biktim Allahim ne bu yaaa birsey yapamiyorum..abartmiyorum ya baksana yasli kadinlar bile aldiriyorlar utaniyorlar..
evet lazer olacak ama güzellik merkezine gitmem doktor değil onlar pahalı ama yapacak birşey yok senin tv'ye çıkman gerekmez doktor ismini alır tedaviye başlarsın
---------
ege kafanda lazeli epilasyon varsa bembeyaz tenın ve sımsıyah kılların vasa gıt ve mutlaka ve mutlaka plastık ceraha gıt. ama hiç ama hiç avsite etmiyorum yuz bolgesi için lazeri... benimde dudak üstü favoilerde ve cenemde sarıdan biraz koyu uzun tüyle vardı kendım iple dikkatlice aldım ve bioder kullnadım tam üç ay ve cok düzenli hem serumunu hem kremini ve şükürler olsun yoklar artık. krem yüzüme cok ii geldigi için bakımını ii yaptıgı için ki hiç krem kulllanma alışkanlıgım olmasın die ne olur ne olmaz die bir aydırda kremini yine düzenli kullnıayorum ve devam edecegim. ama su var bioderden hiç sonuç alamayanlar var denedınmı acaba bioderi???
kuzucum hiç kullanmadıysan ben şiddetle tavsiye edeim .çok çok faydası var ik ay sıkarsan dişini ve düzenli kullanırsan sonuc alacagını umuyoum. yut dısına kago cıkaan sıteler var vaya kendı sıtesıne bı baksan. yada burdan alıp sana yollayacak biri yokmu...
Canim var alip yolayacak kisi ama benim ki öyle 5-10 tane tüy degil killar var Cenede yanakta faullar komple boyun
canım sen bı dene bak benim hormonal bozuklugum var ve göbek kısmım erkek gibi 3 haftadırda tum vicuduma kullnıyoum vucut için olanını cok cok fark etti. bu tür seyler bünyeyle alakalı denemeden asla bilemezsın. mesela benim kardeşimde ben yüzüne kullnıken vicuduna kullandı hıc etkı gormedı karınca yumurtası kullnadı cok memenun. sen benı dinle bi dene cok pahalı degil hele yut dısında yasıyosan sana cok uygun gelir