• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu killardan!!!

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Biktim biktim biktim artik bu yüzümdeki killardan!!!

hic özgürce bir günüm yok:43::43::43::43:

hep hersey planli olmali:43::43:

cok anormal birsey:43:

ne olur dertlesmeye ihtiyacim var!!

canım sıkma canını ek dedin bu olsun... bakılır bi çaresine öncelikle hiç doktora gittinmi???

Kac tane doktora gittim dediler sorun yok hormonlarda..

canim öyle böyle degil.:84::84::84::84::84::84::84: yemin ederim biktim Allahim ne bu yaaa birsey yapamiyorum..abartmiyorum ya baksana yasli kadinlar bile aldiriyorlar utaniyorlar..:43:

Bence cok fazla takiyorsun kafana.. Biz bayanlar cogu zaman Negativ bakariz... Zaten sorunda burda basliyor...

IPL tedavisi yaptiriyorum ama diyorlar iyi degilmis...yani biraz gitti ama sanki bir süre sonra o köklerden yine geliyor..

söyledim yaptirdigim yerde ama diyorlar mesafeleri acma fazla..

Kız yarımelma klinige git bende kızımla gideceğin önümüzdeki ay 1500tl epilasyon yaptıracağım bence sen şu doktorlar programını kanal d"de ara kıllı kadın gelmişti derdine çare buldu

Kız yarımelma klinige git bende kızımla gideceğin önümüzdeki ay 1500tl epilasyon yaptıracağım bence sen şu doktorlar programını kanal d"de ara kıllı kadın gelmişti derdine çare buldu

Hee birde ilan edeyim kendimi tv de:52:

sen Laser epilasyon mu yaptiracan kizina?

Allaha bin sükür biz beyaz tenliyiz yani ailece ve genelde vucudumuz tüylü yani pek birsey görünmüyor ama malesef ergenlik caginda bikini bölgemizi tras etdik cok af edersiniz ve galiba bunun geri dönüsü olmuyor hicbirzaman :) Annem komsuya uyup kollarindaki tüyleri yakmisti bir keresinde :) onlarda hafif kararmis malesef... Lazer yaptiramazmisin ? Hatta keske hic elini sürmeseydin bastan beri...

Hee birde ilan edeyim kendimi tv de:52:

sen Laser epilasyon mu yaptiracan kizina?

evet lazer olacak ama güzellik merkezine gitmem doktor değil onlar pahalı ama yapacak birşey yok senin tv'ye çıkman gerekmez doktor ismini alır tedaviye başlarsın

Kac tane doktora gittim dediler sorun yok hormonlarda..

canim öyle böyle degil.:84::84::84::84::84::84::84: yemin ederim biktim Allahim ne bu yaaa birsey yapamiyorum..abartmiyorum ya baksana yasli kadinlar bile aldiriyorlar utaniyorlar..:43:

---------
ege kafanda lazeli epilasyon varsa bembeyaz tenın ve sımsıyah kılların vasa gıt ve mutlaka ve mutlaka plastık ceraha gıt. ama hiç ama hiç avsite etmiyorum yuz bolgesi için lazeri... benimde dudak üstü favoilerde ve cenemde sarıdan biraz koyu uzun tüyle vardı kendım iple dikkatlice aldım ve bioder kullnadım tam üç ay ve cok düzenli hem serumunu hem kremini ve şükürler olsun yoklar artık. krem yüzüme cok ii geldigi için bakımını ii yaptıgı için ki hiç krem kulllanma alışkanlıgım olmasın die ne olur ne olmaz die bir aydırda kremini yine düzenli kullnıayorum ve devam edecegim. ama su var bioderden hiç sonuç alamayanlar var denedınmı acaba bioderi???

evet lazer olacak ama güzellik merkezine gitmem doktor değil onlar pahalı ama yapacak birşey yok senin tv'ye çıkman gerekmez doktor ismini alır tedaviye başlarsın

ben ama yurtdisindayim..yani diyorum bende mi acaba Lasere gecsem:26: Ipl den?

Ya gercekten cok feci sekilde!!!

---------
ege kafanda lazeli epilasyon varsa bembeyaz tenın ve sımsıyah kılların vasa gıt ve mutlaka ve mutlaka plastık ceraha gıt. ama hiç ama hiç avsite etmiyorum yuz bolgesi için lazeri... benimde dudak üstü favoilerde ve cenemde sarıdan biraz koyu uzun tüyle vardı kendım iple dikkatlice aldım ve bioder kullnadım tam üç ay ve cok düzenli hem serumunu hem kremini ve şükürler olsun yoklar artık. krem yüzüme cok ii geldigi için bakımını ii yaptıgı için ki hiç krem kulllanma alışkanlıgım olmasın die ne olur ne olmaz die bir aydırda kremini yine düzenli kullnıayorum ve devam edecegim. ama su var bioderden hiç sonuç alamayanlar var denedınmı acaba bioderi???

Canim bioder galiba sadece türkiyede var?

ben ama yurtdisindayim..

kuzucum hiç kullanmadıysan ben şiddetle tavsiye edeim .çok çok faydası var ik ay sıkarsan dişini ve düzenli kullanırsan sonuc alacagını umuyoum. yut dısına kago cıkaan sıteler var vaya kendı sıtesıne bı baksan. yada burdan alıp sana yollayacak biri yokmu...

kuzucum hiç kullanmadıysan ben şiddetle tavsiye edeim .çok çok faydası var ik ay sıkarsan dişini ve düzenli kullanırsan sonuc alacagını umuyoum. yut dısına kago cıkaan sıteler var vaya kendı sıtesıne bı baksan. yada burdan alıp sana yollayacak biri yokmu...

Canim var alip yolayacak kisi ama benim ki öyle 5-10 tane tüy degil killar var Cenede yanakta faullar komple boyun

Hem laser tedavisi yapinca onu kullanabilirmi insan???

Son düzenleme:
Canim var alip yolayacak kisi ama benim ki öyle 5-10 tane tüy degil killar var Cenede yanakta faullar komple boyun

canım sen bı dene bak benim hormonal bozuklugum var ve göbek kısmım erkek gibi 3 haftadırda tum vicuduma kullnıyoum vucut için olanını cok cok fark etti. bu tür seyler bünyeyle alakalı denemeden asla bilemezsın. mesela benim kardeşimde ben yüzüne kullnıken vicuduna kullandı hıc etkı gormedı karınca yumurtası kullnadı cok memenun. sen benı dinle bi dene cok pahalı degil hele yut dısında yasıyosan sana cok uygun gelir

canım sen bı dene bak benim hormonal bozuklugum var ve göbek kısmım erkek gibi 3 haftadırda tum vicuduma kullnıyoum vucut için olanını cok cok fark etti. bu tür seyler bünyeyle alakalı denemeden asla bilemezsın. mesela benim kardeşimde ben yüzüne kullnıken vicuduna kullandı hıc etkı gormedı karınca yumurtası kullnadı cok memenun. sen benı dinle bi dene cok pahalı degil hele yut dısında yasıyosan sana cok uygun gelir

hmm keske direkt siparis verebilsem:26:

ama bak simdi ümitlendirdin beni..karinca yumurtasini duymustum..ama diyorum ya arik öyle biktim ki sanki hayal gibi düzelmesi:43:

IPL için modern ağda yöntemi diyorlar, yani kesin çözüm değil, bırakınca tüyler yine uzuyor. bence gerçek bir lazer epilasyona veya iğneli epilasyona git canım. 1-2 sene seanslar sürüyor bildiğim kadarıyla. sonra ömür boyu rahat edersin. yurt dışında vardır elbet lazer epilasyon veya iğneli epilasyon yapan yerler.

Back