• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu karıncalardan

gonca_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
121
0
46
İzmir
arkadslar ewi karıncalar istila etti ne yaptısam kaçırtamadım baska neler yapabılırım fikrnz var mı :50:

bi ilaç var adını unuttum öğrenir yazarım buraya mükemmel bişi tesiri çok uzun sürüyor hiçbir zararıda yok ama hertürlü haşereye mükemmel ben fatmalardan inan onunla kurtuldum adım atamıolar artık attıkları anda orda hemen ölüolar:46:

havalar ısındı ya bende aynı dertten muzdaribim her yıl aynı şey oluyo...bolca tuz döküyorum çıktığı yerlere sanki biraz azalıyolar....

raid in karınca için yemi var..

3 gün sonra hiç görmeyeceksiniz karınca..

karincalarin gectigi yerlere tuz dok oda ise yariyor die biliyorum tabi yuva delikleri varsa oraninda icine dok...:44:

köpükler var sıktıktan uzun bir süre sonra da etkili olanlardan ondan dene canım.
tuzda işe yarıyor eski evimde ikisini birden kullanarak karıncaları yenmiştim ben :1: hiç aralık bırakmadan dök yollarına geçiçek kesimlerinede köpükten sıkıver.

ah ahh kizlar bende ayni dertten muzzdaribim,iki gun mutfagimi toparlamadan yattim,hemen gelmisler.
Birkac haftadir ugrasiyorum ama bana misin demiyorlar.Kafile halinda geliyorlar,temizleyip ilacliyorum,kolumda,hatta yuzumde bile buldum gecen gun.

az öncede söledim bir ilaç var manyak bişey inanın çok mutlu olcaksınız aylarca gelmiyor haşereye ait hiçbirşey yarın yazıcam ismini buraya :42:

az öncede söledim bir ilaç var manyak bişey inanın çok mutlu olcaksınız aylarca gelmiyor haşereye ait hiçbirşey yarın yazıcam ismini buraya :42:

herhalde ilac sirketinin sahibesisiniz bu kadar israrla ovdugunuze gore:60::60::60::60:tabi saka yapmak istedim alinmayin lutfen:9:

.......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ayni yazi 10 kere cikti :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bimde satılan karınca tebeşiri var..bende neler neler denedim bundan 2 sene öncesi kurtulamadım sinirimden ağlıyordum resmen..
tesadüf bim de gördüm denedim oradaki görevliyede sordum ve gerçekten sonuç inanılmaz...

bnmde mutfağımda acayip vardı.
tezgahta hiç bişey bırakamıyordum,bi gün oturdum uzun süre takip ettmm ve yuvalarını buldum,snra eşime o yuvasını kapattırdım, mutfakta hiç bişey kalmadı.
bide yerrleri hergün siliceksiniz, hiç bir kırıntı fln kalmıcak

Bunun çaresi limon kızlar.
Bizim de karınca sorunumuz vardı.
Annem karıncaların gezdiği yerlere kabuğuyla limon parçaları bıraktı.
Bu limon kabukları çürüyene kadar da değiştirmiyordu, çöpe atmıyordu.
Karıncalar kesildi evden.
Uzun zamandır da limon filan da koymuyoruz.
Karıncalar limon kokusu sevmezmiş.

yuvasını bulursan sabun tıka şekerm ben öyle yapıyorm.ortalıkta görürsem öldürmeye kıyamıyorum yazık acıyorm vala ama napim.en iyisi bna göre yuvasını tıkamak

Back
X