Bıktım bu karıncalardan

havalar ısındı ya bende aynı dertten muzdaribim her yıl aynı şey oluyo...bolca tuz döküyorum çıktığı yerlere sanki biraz azalıyolar....

tuz limon hep yaptım banamasın demıolar heralde pencere kasasının ıcınde yuvaları var ordan cıkıolar pencerıyı sökturcekler bna

Konu içeriği nedeniyle "Evim Güzel Evim" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

az öncede söledim bir ilaç var manyak bişey inanın çok mutlu olcaksınız aylarca gelmiyor haşereye ait hiçbirşey yarın yazıcam ismini buraya

cnm ya bende aynı dertten muzdaribim dün gece mutfağı ilaçladım detanla sonra sabahın 9 undan akşamın 5 ine kadar mutfağı temizledim herşeyi tıkandım ama biraz önce bir baktım 2-3 tane daha çıldırdım ya benim canım çıktı onların canı çıkmadı... vereceğin ilacın adını merakla bekliyorum..

bir şey yazayım da gülün accık :)) benim mutfağımı da istila etti bu yaramazlar, hele bir gün akşam yapıp masaya koyduğum bir kalıp kekin strecini delip keki görünmeyecek kadar sardıklarını görünce kafaları yemiştim. ben de limondan kahveye, detandan raide her yolu denedim ve baş edemedim. en sonu zirai ilaç bayiine gittim. abla kesin çözüm dediler ve bir toz verdiler bana. ben de yuvalarının tam girişine döktüm. ertesi gün baktım, yoklar. öbür gün yine yok... oleeey dedim sevinçten havalara uçtum zafer benimdir dedim... veeee bir sonraki gün keratalar döktüğüm ilacın tam tersi yönünden önce duvara tırmanıp ardından ilaçsız boş bir yerden zemine inen bir kuyruk oluşturmamışlar mı :)) böylesi bir azme alkış lütfen

benim evimdede var üstelik 6 kattayım nasıl geliolar bilmiorum özellikle kapı eşiklerindeler sıra halinde
pazardan atom die bir toz aldım eşiklere döktüm hemen öldüler
ama çok zararlıymış diye birdaha kullanamdım oğlum var 19 aylık
süpürürp siliorum hemen ama korktum yinede
karınca tebeşiri aldım bimden oda hemen işe yaradı ama oğlum yüzünden onuda kullanamıorum şimdi
birde oğlumun karıncaları görüp ayyşşşş (ay şirin şey demeye çalışıo) die sevdiğini duyunca kıyamadaım
zaten 1 ay sonra giderler
geçen bir misafirim geldi çok nazar olan evde karınca olurmuş
karıncalarda kendince ibadet ederlermiş dokunma berekettir dedi
bende bıraktım kendi hallerine
ama kullanmak isteyen olursa karınca tebeşiri ve atom süper çözüm

bide domates salkımı deneyin kızlar şu an bizim banyo kapısının arkasında var gören gülüyo ama olsun bi haftadır karınca yok evde

karıncaların geçtiği yerlere salatalık kabuğu koyun. bu kadar basit kurtulduğunuza şaşıracaksınız!

canım raıd karınca yemi gerçekten işe yarıyor hem çocuklarada zararı yok ama hemen sonuç beklemeyeceksin geçtiği yollara koyuyorsun ancak 10 gün sonra azalmaya başlıyorlar ve hemen hemen 20 gün sonra bir bakıyorsun hiçbiri yok ama 1 karınca yemi 3 aylık daha sonrasında bu periodu 3 kez tekrarlayacaksınki tamamen kurtulacaksın. ben kullandım memnunum tavsiye ederim.

biz ölmelerini istemediğimizden kahve serpmiştik karıncaların gezdiği köşelere. kahve kokusuna gelmediler. bildiğin türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…