keşke içmesede parasına kıyamasa.. biizm rızkımız içki masasında kumar masasında yiyor borç yapıyor bize ödetmeye çalışıyor dün borcu için kredi çekmedim diye hayırsız kötü evlat oldummm ne hakaretler yedim beterin beteri var yanii
Allah bizlere sabır onlara vicadan versin
kıskançlık yada özenti başlamış sende yani öyle düşünüyorum..sıkıntını sürekli erkek kardeşine bağlamışsın çünkü..sürekli konuyu ailenin erkek kardeşine olan düşkünlüğüyle anlatmışsın..ailen seni düşünmeseydi eğer inan şuan çok serbest biri olur çıkardın..umursanmazdın..geceleri istediğin yerde konaklardın tam düşlediğin şeyler yani..bak kendin bile demişsin ama bişey olur diye salmıyorlar diye..yaşın 15 falan galiba yani bakmadım başka yorumlara ama konunu anlatman düşüncelerin falan küçük olduğunu belli ediyor..herşey üstüne gelmesin bu kadar..kendini boşa böyle şeyler için sıkma canım..inan ailen seni düşünüyor bu belli sen bile diyorsunda büyüttüğün için farkında değilsin..nefret etmen için bunlar geçerli neden değil..sorun yok ortada çünkü..herşey gezme tozmalarda parada kartta curtta saklı değil..bırak erkek kardeşine o tür şeyler yapılsın..iyi anlaş kardeşinle güzel düşün herşey düzene girer.seni mutsuz eden bencil düşüncelerin..sadece güzel düşün..
sen böyle bi şey yazınca farkettim ya doğru ya yanlış yazmışım ben daha cahilim o zamanKonu dışı olacak da dayanamadım.
Kusura bakmayın da millete cahil cahil deyip de "CAHİL" kelimesini CAİL diye yazıyorsunuz. Çok güldüm ya.
Konu sahibi arkadaşa da sabırlar diliyorum. Erkeğin üstün tutulup kızın geri plana atılması konusunda yapılacak bir şey yok gibi görünüyor. Ama bir anne nasıl kızını parası olduğu halde masraf olur diye özel psikologa göndermez aklım almadı. Hadi onun istediği koşulları sağlayamıyorum bari psikologa gitsin de rahatlasın kızım diye düşünmesi gerekirdi. Bu şekilde ifade etseniz siz de nasıl olur? Zor durumda kaldığınızı, bunaldığınızı falan söyleseniz. Bir de biraz gözlerini açsalar, dünyanın nasıl bir yer olduğunun farkına varıp kadınların nasıl yaşadığını görseler. Ancak alıp karşınıza bir sürü ifade kullanıp kendinizi anlatmaya çalışacaksınız. Hatta bunları anlatırken büyük ihtimalle ağlarsınız, ben olsam kendimi tutamazdım. Çok zor bir durum çünkü. Sizi kaybetmekten korkmuyorlar mı hiç, bu nasıl bir zihniyettir anlamadım. Oofff!!!
kıskançlık yada özenti başlamış sende yani öyle düşünüyorum..sıkıntını sürekli erkek kardeşine bağlamışsın çünkü..sürekli konuyu ailenin erkek kardeşine olan düşkünlüğüyle anlatmışsın..ailen seni düşünmeseydi eğer inan şuan çok serbest biri olur çıkardın..umursanmazdın..geceleri istediğin yerde konaklardın tam düşlediğin şeyler yani..bak kendin bile demişsin ama bişey olur diye salmıyorlar diye..yaşın 15 falan galiba yani bakmadım başka yorumlara ama konunu anlatman düşüncelerin falan küçük olduğunu belli ediyor..herşey üstüne gelmesin bu kadar..kendini boşa böyle şeyler için sıkma canım..inan ailen seni düşünüyor bu belli sen bile diyorsunda büyüttüğün için farkında değilsin..nefret etmen için bunlar geçerli neden değil..sorun yok ortada çünkü..herşey gezme tozmalarda parada kartta curtta saklı değil..bırak erkek kardeşine o tür şeyler yapılsın..iyi anlaş kardeşinle güzel düşün herşey düzene girer.seni mutsuz eden bencil düşüncelerin..sadece güzel düşün..
Aynı dertten bende muzdaribim!
Neymiş babam ne yaparsa kardeşime danışır ev alsa, araba alsa ne alsa.
Bıktın inanın ya okutulmadım başarılıydım,
kurstan da alındım bitirince orada da tahsilime devam edemedim
neymiş efendim baba mesleğine yardım edeceğim
kardeşim ise dersaneler göndeerildi, okutuldu ohhhh laf yok beyimizie
bir asabiydiki zamanında arkadaşlar hep annem ergenlik döneminde derdi
gerçi şu anda düzeldi ama benim psikoljim bozuldu
Bende konu açacaktım
Geçen gün neymiş babam kardeşim için halı alacakmış
Pc deki bulunan yerde halı yokmuş bu ne şimdi
Ben annemöe dedim üvey evlatmıyım diye am ayok üzüldü ama benm hayatımı bitirdiler
Okuyamadım hep agresif davrandım hıncımı kardeşimden çıkarttım oda bana karşı hep üstünlüğüyle ezmeya kalttı
Çok şükür ki eşim çok iyi yoksa ben napardım
canım bnde aılemın ben ve kardesım arasında ayrım yaptıgını dusunuyorum ama senın anlattıgın kadarda deıl bzımkı yanı bn tepkımı koyuyorum sana sunu soyleyebılırım sakın aılen sana karsı boyle dıye umudu baskasında arama cunku yagmurdan kacan doluya yakalanıyo aynı hatayı bn yaptım sımdı cok pısmanım ve yıne kotude olsa hergun kavga da etsek aılemın yanındayım
yok canım umudu baskasında aramyorum. Babamdan bile hayr görmezken kime güvenebilirmki?
Aynen ama işte gel göki aile yapacak bir şey yok!!!
Ama annemede dedim eğer çocularım olursda ister kız olsun
istersede erkek hiç ayrım yapmyacağım hep adil olmaya çalışacağım
hep onaları seveceğim
ideallerinin arkalarında durup destek olacğım
cnm sn aılenden kurtulmak ıcın mı evlendın
Ben de sayelernde feminst oldum . Annemle zaten konusmak mümkün değil. Farklı bi dünyada o. Onun için "kız kısmısı" temzlk yapar,yemek yapar,elişi yapar!
Hayır sevdiğim için beni çok sevdiği için evlendim.
Zaten öyle bir hata yapsaydım mutsuz olabilirdim.
Ben de sayelernde feminst oldum . Annemle zaten konusmak mümkün değil. Farklı bi dünyada o. Onun için "kız kısmısı" temzlk yapar,yemek yapar,elişi yapar!
mutlu olmana sevındım cunku ınsan bazı seylerı bı kere yasamalı bnce bn mutlu olamadım daha kotu bı bunalım ıcıne gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?