Bıktım bu insanlardan!

Allah bizlere sabır onlara vicadan versin

sen ne diyosun be zihniyete bak hizaya gell

sen böyle bi şey yazınca farkettim ya doğru ya yanlış yazmışım ben daha cahilim o zaman

Aynı dertten bende muzdaribim!
Neymiş, babam ne yaparsa kardeşime danışır ev alsa, araba alsa ne alsa.
Bıktın inanın ya okutulmadım başarılıydım,
kurstan da alındım bitirince orada da tahsilime devam edemedim
neymiş efendim baba mesleğine yardım edeceğim
kardeşim ise dersaneler göndeerildi, okutuldu ohhhh laf yok beyimizie
bir asabiydiki zamanında arkadaşlar hep annem ergenlik döneminde derdi
gerçi şu anda düzeldi ama benim psikoljim bozuldu
Bende konu açacaktım
Geçen gün neymiş babam kardeşim için halı alacakmış
Pc deki bulunan yerde halı yokmuş ayağı üşür bu ne şimdi biz onunda kızı değilmiydik hep lafta
Ben annemöe dedim üvey evlatmıyım diye am ayok üzüldü ama benm hayatımı bitirdiler
Okuyamadım hep agresif davrandım hıncımı kardeşimden çıkarttım oda bana karşı hep üstünlüğüyle ezmeya kalttı
Çok şükür ki eşim çok iyi yoksa ben napardım

Son düzenleme:

Arkadaşım sadece yorummu yazmak istedin. Ne alaka farzetki 15 yaşında olsun ne değişir.
Sonuçta ayırmcılık duygusu her yaşta aynıdır,
Ama siz konuyu tam anlayamamışsınız galiba

Birde anne veya babanın değer vermesi şımarıklık olurmuş çocukta
ne alaka yok gezersin yok gece dışarı çıkarsın serbest olursun!!!
Tam aksine kişi özgüveni yerşnde olması için ane ve babanın desteği ve sevgisi şart

Son düzenleme:
canım bnde aılemın ben ve kardesım arasında ayrım yaptıgını dusunuyorum ama senın anlattıgın kadarda deıl bzımkı yanı bn tepkımı koyuyorum sana sunu soyleyebılırım sakın aılen sana karsı boyle dıye umudu baskasında arama cunku yagmurdan kacan doluya yakalanıyo aynı hatayı bn yaptım sımdı cok pısmanım ve yıne kotude olsa hergun kavga da etsek aılemın yanındayım

canım sanki beni anlattn bu kadar uyar. Ben deçok basarlydm ama okutlmadm. Beyimiz dersanelere gönderildi.ne isterse oldu. Hiç bi konuda fkrm sorulmaz. Kızım ya ne anlarım ben! En bastnden babam sürekli araba değstrr iş icabı. Hep birick oğluna danısır. Ben kızım ne anlarm! Annem de ayrı zaten. Ya ing. Kursuna gitcem derm kendni astın iyice der. Git iğne oyası dantel öğren der. Ya sevmyrm öyle seyler. Hayata bakısımz bu kadar farklı. İstedğm kursa da giderm gtsem ama o öyle dynce istah falan kalmıyoki insanda. İnsanı zorla hırcın.asabi yapıyolar. Sonra da yok doktora git,yok pskloğa git. Ama gideceğm dr.un parsını ödemekten bile aciz.

yok canım umudu baskasında aramyorum. Babamdan bile hayr görmezken kime güvenebilirmki?

Aynen ama işte gel görki aile yapacak bir şey yok!!!
Ama annemede dedim eğer çocularım olurda ister kız olsun
isterse de erkek hiç ayrım yapmayacağım hep adil olmaya çalışacağım
hep onaları seveceğim
ideallerinin arkalarında durup destek olacağım

Son düzenleme:
yok canım umudu baskasında aramyorum. Babamdan bile hayr görmezken kime güvenebilirmki?

aynen hayatta kendınden baska kımseye guven mıceksın calısıp ayaklarının uzerınde durabılıyosan varsın yoksa ınsan cok acı cekıyo bn aılemden kactım oyle pıs bı ınsana dustum kı anlatamam calısmazdı hıcbı ıstedgmı yapamazdm alamazdım aılesıde benım aılemden cok cok kotuydu yıne kendı aıleme sukredıyorum ve calısıyorum sımdı o benım pesımden kosuyo

cnm sn aılenden kurtulmak ıcın mı evlendın

Ben de sayelernde feminst oldum . Annemle zaten konusmak mümkün değil. Farklı bi dünyada o. Onun için "kız kısmısı" temzlk yapar,yemek yapar,elişi yapar!

Ben de sayelernde feminst oldum . Annemle zaten konusmak mümkün değil. Farklı bi dünyada o. Onun için "kız kısmısı" temzlk yapar,yemek yapar,elişi yapar!

evet benım annemde ole bde babamı dolduruyo dun aksam gece yarısına kadar sacmalık dınledım ama yne kendı bıldıgım gbı konustum hıc dınlemedım onları bn ıstemıyosam nıe temızlık yapayımkı sureklı kı yaptıklarımıda begenmıyo daha cok sınır oluyorm...

İşte elimizden geldiğince yetiştireceğiz kendimizi, ben dışarıdan okuyorum şimdi
bana diyorlarki sen yaparsın okursun, bende dedimki bunu niye zamanında sizinle yapamadım
yok ama eşim dstekya ohhh olsun ben hayatın içinde dimdik ayaklarla ne istediğimi bilerek daha da okuyacğım

Yok anlamıyorlar
ne kadar özeniyorum baba kız arasında güzel ilişki yaşayanlara bil bilseniz
hep özlemim var
ama yeri geliyor ki babamı görmek bile istemiyorum
hep kendi haklı hep dediği doğru hep yönetmek istiyor :5
9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…