• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu Annemden artık !!!!

laloz3300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
128
51
98
Kızlar ben biraz kiloluyum kilolu dediğimde boyum 1.66 kilom 70 kilo o kadar fazlam yok ama yinede balık etliyim bide basen bölgem var biraz ve annem durmadan kilo ver kiloların iğrenç duruyor seninle çarşıya çıkmaya utanıyorum diyip duruyor. Benim kilolarım onu rahatsız esiyormuş. Kalçam kocamanmış iğrenç duruyormuş benim kilolarım gibi kimsede yokmuş tüm arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış. Allah aşkına bende memnun değilim kilolarımdan ve artık herkesin çok kilolusun demesinden bıktımmm bana nolur ayani Allah rızası için böyle hem hızlı kilo versiren hemde tıkır tıkır aksatmadan yapabilecegim bişeyler söyleyin yani artık bıktım yardım edin..... En Büyük KK:110:ben artık ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlarımda kilo vermem gerektiğini söylüyor 50 kilo iken birden kilo aldım ve veremiyorum .. psikolojim bozuldu artık ... :(

Kilonuzu verince nolucak? Annenizin sonraki adami zengin koca arayisi mi olucak size? Sagliginiz icin endiselenir anlarim. Ona neymis sizin baseninizden.

Once bir rahatsizliginiz var mi onu ogrenin. Detayli bir kan testi yaptirin. Bence asiri bir kilonuz yok. Ama birden almaniz sorun olabilir.

Kesin cozum diyetisyen ve spor tabiki. Yuzme cok iyi gelir. Ve tabiki irade. Sizi motive eden sey annenizin terbiyesizligi degil, kendinizi dusunmeniz olsun. Saglik bir kere elden giderse, hep birilerine muhtac yasarsiniz.

Kilonuzu verince nolucak? Annenizin sonraki adami zengin koca arayisi mi olucak size? Sagliginiz icin endiselenir anlarim. Ona neymis sizin baseninizden.

Once bir rahatsizliginiz var mi onu ogrenin. Detayli bir kan testi yaptirin. Bence asiri bir kilonuz yok. Ama birden almaniz sorun olabilir.

Kesin cozum diyetisyen ve spor tabiki. Yuzme cok iyi gelir. Ve tabiki irade. Sizi motive eden sey annenizin terbiyesizligi degil, kendinizi dusunmeniz olsun. Saglik bir kere elden giderse, hep birilerine muhtac yasarsiniz.
Sağlık problemlerimde çıktı tabiiki hızlımkilo aldıgım için demir eksikliği tiroidler az çalışıyor kilo vermem lazım. Hem sonra yürürken merdiven çıkınca tıkanıyorum eskisi gibi zinde değilim çabuk yoruluyorum gittim diyetisyene ama uyamıyorum diyetisyende mezabolizma yaşım 27 çıktı henüz 21 yasındayım oysaki bilmiyorum yardım edin ya offffff nasıl kilo veririm ben yaaa

Canım annem bence güzelce söylemiş sonra sen geam veremeyince ağır konuşmuş bence. Evet incecik olmana gerek yol fakat sağlık açısından ve kendine saygından vermelisin. Bu özgüven kaybı demek , bu ön yargı demek, .. gibi dediğim gibi manken gibi olmana gerek yok ama kendini sev ve kilonu ver. İnan dünyan değişir

Canım annem bence güzelce söylemiş sonra sen gram veremeyince ağır konuşmuş bence. Evet incecik olmana gerek yol fakat sağlık açısından ve kendine saygından vermelisin. Bu özgüven kaybı demek , bu ön yargı demek, .. gibi dediğim gibi manken gibi olmana gerek yok ama kendini sev ve kilonu ver. İnan dünyan değişir
Tamamda güzel bir üslupla söylesede bende heveslensem keşke ..

Canım annem bence güzelce söylemiş sonra sen geam veremeyince ağır konuşmuş bence. Evet incecik olmana gerek yol fakat sağlık açısından ve kendine saygından vermelisin. Bu özgüven kaybı demek , bu ön yargı demek, .. gibi dediğim gibi manken gibi olmana gerek yok ama kendini sev ve kilonu ver. İnan dünyan değişir
Çok cahilsiniz.

Bazı insanların vücut tipi çok orantısızdır ve altığı beş kilo bile aşırı şekilde göze batar...yani 166 boya 70 fazla ama vücut oransızsa extra fazla görünüyor demekki...benim annem de abimi uyarır hep...bence senin iyiliğini düşünüyor

Mecbur olacak , siz önce spor'a başlayın zaten kilolar verildikçe kendinizi beğenip diyete de girersiniz.
Ya işte ben spora gidemiyorum bulundugum yer köy gibi spor salonu yok şu anda okulum açılınca gidicem ve daha 2 ay var neredeyse o zamana kadar sırf siyetle 7-8 kilo verebilirmiyim dacaba

Nasıl haklı bulabildiniz bu üslubu? Ülkenin büyük bir bölümü ciddi eğitimden geçmeli.
Anlatamıyorum sanırım üslubu değil konuyu haklı buluyorum diyorum ki kilo vermem konusunda annem haklı fakat aöyleyiş tarzı üslubu yanlış allah aşkına mesajları dikkatli okuyun yaaaaaaaa 50 kere açıklama yapıyorum zaten dertliyim bide tökez olacaksınız yazmayın lütfne ..

Ya işte ben spora gidemiyorum bulundugum yer köy gibi spor salonu yok şu anda okulum açılınca gidicem ve daha 2 ay var neredeyse o zamana kadar sırf siyetle 7-8 kilo verebilirmiyim dacaba
Ben de koydeyim, bulduğum yerde bir cafe bile yok. Açıyorum internetten bakarak spor yapıyorum. Ayrıca bir de bebeğim var. İsteyince yapılır. Sağlığınızı etkileyecek şekilde diyet yapmayın. Karatay diyetini deneyen ve ac kalmadan sağlıklı şekilde kilo verenler var. İsterseniz bir bakın. Sırf diyetle kilo vermeye çalışmayın yanında spor da yapın.

Ben de koydeyim, bulduğum yerde bir cafe bile yok. Açıyorum internetten bakarak spor yapıyorum. Ayrıca bir de bebeğim var. İsteyince yapılır. Sağlığınızı etkileyecek şekilde diyet yapmayın. Karatay diyetini deneyen ve ac kalmadan sağlıklı şekilde kilo verenler var. İsterseniz bir bakın. Sırf diyetle kilo vermeye çalışmayın yanında spor da yapın.
Aslında doğru lesli diye bişey var onu yapabilirim diye düşünüyorum ..

Back