Bıktım artık :(((

Çömmeyi denedin mi? Bende de kronik kabızlık. Birkaç gün geçince çömme seramonileri ve bağırsaklarda biraz hareket oluyor.

yere otur, bacaklarını uzat
sol bacağını sağ bacağının sağına at ve iki bacağını birbirine bastır
o sırada bedenini de sola çevir
daha sonra tam tersini yap.
oluşan baskı kolaylık sağlayacaktır
umarım anlatabilmişimdir =)

yorumları okuma fırsatım olmadı belki söylenmiştir ama incir, domates ve bol su sende de işe yarayabilir

Canim bnm tembel bagirsa sendromu teshisi konuldu,yaklasik 2 yildir var cozumu ise stressiz yaşam tedavisi yok sadece ilaçlarla gecici çözümler var,duphalac surup kullaniyorum ben ama vucudum bagisiklik kazandi oda birseyr yaramiyor artik.
Ben bir kerr sinameki ictim alerjik bir reaksiyon olustu bende o gunden beri bitki vb. Seylere karsi tereddutluyum o yuzden aci cehre hic kullanmadım. .

Sen son zamanlarda stresfalan yaptiysan oda etkili olmus olabilit cunku bagirsaklarimz en duygusal organinizmis.olusan bir uzuntu stres vb durumlarda hemen kabizlik veya.ishal olarak tepki verirmis

Ilacin adi aybimi blmym ama bi tandgmz vardi oda is yernde otryordu ve bunun icin mushil hap almis basllarda tek yetioms ama dedgnz gb 3 -4 tanede icioms artk bagimlilik yapms. Doktora gidin. Biseyin uzun sure olmasi ii deil belki sindirim sorununz olmstr bagrsaklarda sikinti vardr.
Gecmis olsn cok zor bsey

aynısını yaşadım. eski beslenme düzenime dönünce eskisinden bile daha iyi çalışıyor bağırsaklarım.

bagirsak sorunu ve kilo problemi yasamamami beslenmeme bagliyorum.belki yardimi olur diye yazmak istedim.her sabah kalkinca su icerim ardindan da ac karnina mutlaka 1 tane meyva yerim.evde hangi meyva varsa onu secerim ama bazilari kesinlikle daha cok calistiriyor.elma,kiraz,kayisi ve mangoyu tavsiye ederim.sebzelerden salataligi da unutmadan ekleyeyim.ardindan kahvaltimi yaparim.kahvaltida mutlaka
protein alin.her gun 2 bardak yesil cay icerim.meyvali,ya da probiyotikli yogurt kesinlikle almam onun yerine ben hazirlarim.kuru kayisilari kucuk kucuk dograyin yogurda bitti gitti.mangolu yogurt da harika oluyor.turk kahvesi ictigimde tuvalete zor yetisirim ama herkeste ayni etkiyi yapmiyor,insallah sizde yapar.bol su icmeniz gerektigini biliyorsunuz zaten.birde
gunde 1-2 hurma yemenizi oneririm,benim gibi bir tatli aşığınin bile tatli krizlerini yok denecek
kadar azaltti.gecmis olsun.

ben diyetisyenim . illaki yemekte su içmen gerekmez ama su içmekte calıstırmak acısından faydalı . dedğim gibi insana az bir diyet yapınca bile tuvalet düzeni degisiyor

Gidecegimde korkuyorum biraz birde doktordan ilac alarak donmek var

ben diyetisyenim . illaki yemekte su içmen gerekmez ama su içmekte calıstırmak acısından faydalı . dedğim gibi insana az bir diyet yapınca bile tuvalet düzeni degisiyor
Aynen kesinlikle gunde 1 ekmek bitiren ben simdi hic ekmek yemiyorum yesem 1 dilim kepekli ekmek felan ve yemegin yaninda su icmeyi ailemdeki herkes yapiyor bende zararli oldugunu duydugum icin yapmamistim bir sakincasi yoksa bende yaparim o zaman peki bagirsaklarim ne zamana kadar alisir bu duruma

doktor.

Sabah ac karna ,eyve yemek ilik su icmek inanin bunlari denedim yaptigi tek sey karnimda gaz yapmak oldu bol su iciyorumgunda 2 tane surahi bitiriyorum kocaman oldugunu varsayasak 2litre oluyor turk kahvesi bende ole bir etki yapmadi nescafeyi oneriyorlar ama o da sekerli olunca icemiyorum

Bu hareketi yemekten sonrami yapiyik yoksa gun icinde evet inciri deniycem kuru inciri tavsiye ettiler baya

aynısını yaşadım. eski beslenme düzenime dönünce eskisinden bile daha iyi çalışıyor bağırsaklarım.
Ama ben eski beslenme duzenime donersem kilo alabilirim gunde 1 beyaz ekmek bitirirdim abur cuburlarla da baya aram iyidi simdi gunde 1 paket cikolatayi gecmiyor eskiden de bagirsaklarimda problem dahi yoktu ee bu sefer kilo alcam

Bulduğun çözümler hem geçici,hem de bağırsağı tembelleştiren çözümler.Doktora gidersen en azından sorunun tam olarak ne olduğunu öğrenirsin.Bağırsağı düzelteyim derken mideni bozma.
Yanii ama bazi doktorlar ilac tedavisi veriyor hatta anneme ilac vermisti bir doktor bunu sorunun duzelene kadar kullan hatta gerekirse kalici olarak kullan demisler annemin sonra sorunu ortadan kalkmisti ama o da 7 ay ı bulmustu onlarda ilac tedavisi yapiyor ama ben test icin gidicem

sanırım müshil bağırsaktaki yararlı bakterileri yani probiyotikleri de yok etmiş.. kefir için probiyotik yoğurtyiyin, ama bi kere değil, nerdeyse 1 hafta hergün deyeyin bakalım
bağırsak probiyotik bu kelimeleri googleda aratıp bilimsel yazıları okuyun, beslenme düzeninizi buna göre şekillendirirn
içindeki sinemaki olan çayları içmeyin

Ayni durum bende de var artik 4 tane almak zorunda kaliyorum

Probiyotik yogurt nasil oluyorlar nerde bulabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…