- 24 Haziran 2016
- 109
- 35
- 34
-
- Konu Sahibi Ledgerlee1
Bende kac gundur bu problem yuzunden kahve icemiyorum kotu gelir dedikleri icin umarim iyi gelir ..müshil hapı değil ama toz halinde bir ilaç almıştım, sonra dukan gruplarında gördüm sabah aç karnına sade türk kahvesi içerek metabolizmayı hızlandırdıklarını ve barsaklarını çalıştırdıklarını yazıyorlardı, bikaç gün sonra cidden işe yaramaya başladı, en azından bikaç gün denemeye değer, işe yaramazsa bırakırsın.
İnşallah düzelirsinDeniycem o zaman cunku gercekten herseyi denedim eskisi gibi dikkatli yemiyorum yani az yemiyorum normal yemek yiyorum yine olmuyor her sabah bundan yersem etki eder insallah( bekunisten biktim artik
Cok sagol canim kac gundur bundan dolyi moralim bozuk psikoljiyide kotu etkiliyor insallahhİnşallah düzelirsin
Ne kadar sure tanimaliyim kabizligim 10 gunu bulursa cok kotu olurum22 yıldır kabız biri olarak yetiştim size. Şimdi bu form çayları müshil ilacı gibi şeyler bağırsakları bağımlı yapıyor ve bağırsakların içinde ki o kaygan yapıyı bozuyormus. Doktorumun tavsiyesi ile her gün ılık su içerek ve bunlardan uzak durarak 1 haftada problemimi çözdüm. Sabahtan akşama kadar olan beslenme süresince yediklerime çok dikkat ettim. Ama size bende en ise yarayan yaz kış beni kurtaran formülü söyleyeyim kavun üstüne su. Ne zaman buz gibi kavun üstüne ılık su içsem tembel bağırsaklarım hemen çalışıyor. Vücudunuza biraz süre tanımanız gerekecek. Umarım en kısa zamanda düzelir sorununuz
Kavun bulabilirsem deniycem tesekkurler :) Birde sakincasi yoksa bir soru sorcam bu formulu uygular uygulamaz etki ediyor mu hemen bagirsaklara22 yıldır kabız biri olarak yetiştim size. Şimdi bu form çayları müshil ilacı gibi şeyler bağırsakları bağımlı yapıyor ve bağırsakların içinde ki o kaygan yapıyı bozuyormus. Doktorumun tavsiyesi ile her gün ılık su içerek ve bunlardan uzak durarak 1 haftada problemimi çözdüm. Sabahtan akşama kadar olan beslenme süresince yediklerime çok dikkat ettim. Ama size bende en ise yarayan yaz kış beni kurtaran formülü söyleyeyim kavun üstüne su. Ne zaman buz gibi kavun üstüne ılık su içsem tembel bağırsaklarım hemen çalışıyor. Vücudunuza biraz süre tanımanız gerekecek. Umarım en kısa zamanda düzelir sorununuz
Diyet yaparken kesmistim simdi her slatami bol zeytinyagli ve az tuz katarak yiyorum zaten yemeklerde zeytinyagli xeytinyagiyla alakasi olmadigini dusunuyorum ve 1 ay oldu boyle besleneliBir de diyet yaparken yağı da mi tamamen kestiniz? Bu da bağırsak kayganligini azaltır. Salatanizi bol sızma zeytinyağı ile tuketin.
Az once turk kahvesi ictim bilemiyorum o nescafe gibi icecekler sekerli olduklarindan uzak duruyorumben ne zaman nescafe içsem işe yarıyor ama, onu da bir deneyin isterseniz.
geçmiş olsun :)
sabah kahvaltıda taze meyve yesene en güzel çözümArkadaslar bir ay oldu kabizlik promlemiyle basim dertte.Bundan 2 ay once her zmankinden daha az yedim zayifkamak icin zayifladimda zayiflar zayiflamaz bu sorun ortaya cikti posali seyler yani salata ceviz tukettim bol su ictim hayir ise yaramiyordu sonra 4 gundur kabizdim gittim nir tane bekunis mushil hapi ictim iyi geldi ama bu hap olmadan tuvalete cikamaz oldum hatta suan bir tane degil 3 4 tane anca oluyor bugun elma sirkesini denedim tek yaptigi sey karnimda sesler cikarmasi kayisiymis akliniza gelebilcek herseyi denedim gunde 20 dk yuruyus yapiyorum hareketsizde degilim
Yarin hint yagina basvurcam o da etki etmzse napcam bilmiyorum benim gini boyle problemi olupta gecmis olan varmi bana cozum onerileriverin lutfen((( bu arada zayiflamadan once en uzun 2 gun yapamiyordum buyuk tuvaletimi yani metobolizmamda yavas degil
cok az yediysen dogal olarak tuvalete gitme zamanın cok genişliyor. vede bagırsaklarda yavaslamıstır ama mushil aldıgın zaman vucut kendi kendine yapma mekanizmasını bozuyor. bol su iç posalı ye . patates pirinç muz uzak dur.Arkadaslar bir ay oldu kabizlik promlemiyle basim dertte.Bundan 2 ay once her zmankinden daha az yedim zayifkamak icin zayifladimda zayiflar zayiflamaz bu sorun ortaya cikti posali seyler yani salata ceviz tukettim bol su ictim hayir ise yaramiyordu sonra 4 gundur kabizdim gittim nir tane bekunis mushil hapi ictim iyi geldi ama bu hap olmadan tuvalete cikamaz oldum hatta suan bir tane degil 3 4 tane anca oluyor bugun elma sirkesini denedim tek yaptigi sey karnimda sesler cikarmasi kayisiymis akliniza gelebilcek herseyi denedim gunde 20 dk yuruyus yapiyorum hareketsizde degilim
Yarin hint yagina basvurcam o da etki etmzse napcam bilmiyorum benim gini boyle problemi olupta gecmis olan varmi bana cozum onerileriverin lutfen((( bu arada zayiflamadan once en uzun 2 gun yapamiyordum buyuk tuvaletimi yani metobolizmamda yavas degil
Şu marketlede satilan mi evde varda korkuyorum icmeye dogal kefirde bulamadimKefir icmenizi öneririm
Ama son 1 aydir nerdeyse normal besleniyorum zaten pirinc sevmiyorum onun yerine bulgur tuketiyorum musili birakicamcok az yediysen dogal olarak tuvalete gitme zamanın cok genişliyor. vede bagırsaklarda yavaslamıstır ama mushil aldıgın zaman vucut kendi kendine yapma mekanizmasını bozuyor. bol su iç posalı ye . patates pirinç muz uzak dur.