- 24 Haziran 2016
- 109
- 35
- 34
- Konu Sahibi Ledgerlee1
Deniycem balin iyi geldigini soyluyorlar sagol :)Sıcak ballı su içiseniz sabah aç karnına.Benim dogumdan sonra oldu bir hafta sürdü birtek iyi gelen ballı su oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniycem balin iyi geldigini soyluyorlar sagol :)Sıcak ballı su içiseniz sabah aç karnına.Benim dogumdan sonra oldu bir hafta sürdü birtek iyi gelen ballı su oldu
Fitil denemedim ama duphalac mis osmolak mis simdide bekunis artik ilac istemiyorim siz doktora gitimiydiniz doktora gitmeyi dusunuyorum dafitil denediz mi? dışkılamayı başlatır ama yine uğraştırır sizi elbette.. bu konuda malesef doktorlarında önerebileceği fazla bir şey yok ilaçtan başka.. onlarda sürekli kullanım gerektiriyor..
O tohumu cigneyip yutuyormusun sonra hmm simdi tadida kesin kotudur aman iyi gelsin baska birsey istemem yarin hemen gidip alicam aci cehre tohumuydu degilmi aktarlarda bulabilirim herhaldehaftada birkere ucer tane aldim agzimda cinedim bir bardak suyla yuttum :) sonra zaten kendi kendine fark edeceksin zamanla duzeldigini onada ihtiyacin kalmiyacak
İnşallah işinize yarar.Geçmiş olsun.Deniycem balin iyi geldigini soyluyorlar sagol :)
O tohumu cigneyip yutuyormusun sonra hmm simdi tadida kesin kotudur aman iyi gelsin baska birsey istemem yarin hemen gidip alicam aci cehre tohumuydu degilmi aktarlarda bulabilirim herhalde
Cok soru sordum biliyorum ama sakincasi yoksa bir sey daha sorcam sen o cehreyi kullanirken nasil beslendin mesela normalde yemek yerken su icermisim yada nasil seyler yedinhaftada birkere ucer tane aldim agzimda cinedim bir bardak suyla yuttum :) sonra zaten kendi kendine fark edeceksin zamanla duzeldigini onada ihtiyacin kalmiyacak
Cok saol Insallah ..İnşallah işinize yarar.Geçmiş olsun.
Fitil denemedim ama duphalac mis osmolak mis simdide bekunis artik ilac istemiyorim siz doktora gitimiydiniz doktora gitmeyi dusunuyorum da
Cok soru sordum biliyorum ama sakincasi yoksa bir sey daha sorcam sen o cehreyi kullanirken nasil beslendin mesela normalde yemek yerken su icermisim yada nasil seyler yedin
Aynen bende cok su tuketiyorum eskisine gore 2 litreyi buluyor sebzede yerim insallah istedigin kiloya kavusursun aslinda insan hep boyle beslenmeli kendimi alistirdim bu sorunlarda olmasa dhaa guzel olcak cok saol ilgin ve tavsiyelerin icin deniycem bu aci cehreyiben zaten saglikli beslenen biriyim gunde 2 lt belkide daha fazla su tuketen birisiyim sebze meyve herseylerden tuketen birisiyim genel olarak cunku diyet yapiyordum halende yapmaktayim :)
Yok neden midem bulansin bunlar saglik sorunu InşAllah en kisa zamanda kurtulursun ben 1 ay oldu suyu artirrdim sebzede yiyorum nasil hala alismamis anlamis degilim cok saol sanada ilgin icin sende kurtulursun inşallah butun icten dileklerimle ..ben hamileyim bir ara dehşet kabızlık yaşadım anlatmıyım okuyanların midesi bulanmasın.. kısaca donumu toplayıp acilin kapısına dayanmanın sınırına geldiğim anlar oldu.. hiç doktora gitmedim.. mideniz bulanacaksa okumayı burda kesin şöyle yaptım elimle destekledim.. anusu sıkıştırdım çıkıştakileri ezip yumuşatmaya çalıştım.. sizde yağ veya krem sürün öle yapmayı deneyin.. ama asıl olan nedeninini bulabilmek.. diyetten dolayı vücut yeni durumuna alışmaya çalışıyordur belki geçicidir..
Inanabiliyormusun oyle bir haldeyimki sigaraya baslamayi dusundum ama birakinca yine kabiz oluyormussun sen sigara normalde icmiyormusun bende bir tane alip sonra bagimli olmaktan korkuyorumBiliyorum çok kötü örnek ama ben kabız olunca bir sigara içiyorum ve anında çözüm
Evet yogurt yerim tursu hastasiyim markette kefir bulabiliriyorum onu kullanirim tesekkurler :))Kefir için bağırsaklari düzenliyor hemde çok fazla faydası var... bağırsaklar aslında vücudun merkezidir bağırsaklara iyi bakmak gerekir. ..prabiyotik tüketim, Kefir , ev yoğurdu, turşu vs gibi şeyler tüketin
Aynen bende cok su tuketiyorum eskisine gore 2 litreyi buluyor sebzede yerim insallah istedigin kiloya kavusursun aslinda insan hep boyle beslenmeli kendimi alistirdim bu sorunlarda olmasa dhaa guzel olcak cok saol ilgin ve tavsiyelerin icin deniycem bu aci cehreyi
İçiyorum canım ama sadece akşamları bir iki tane, yani gün boyu içmem aramam zaten çocukların yanında asla.Inanabiliyormusun oyle bir haldeyimki sigaraya baslamayi dusundum ama birakinca yine kabiz oluyormussun sen sigara normalde icmiyormusun bende bir tane alip sonra bagimli olmaktan korkuyorum
Aslında kefir mayasi bulabilseniz daha iyi olur kimyasal olmaz yoğurttan daha zengin probiyotik acidan. Avokado da iyi oluyor yani en azından bebekler için öyleydiEvet yogurt yerim tursu hastasiyim markette kefir bulabiliriyorum onu kullanirim tesekkurler :))