Bıktım artık :(((

Canim bnm tembel bagirsa sendromu teshisi konuldu,yaklasik 2 yildir var cozumu ise stressiz yaşam tedavisi yok sadece ilaçlarla gecici çözümler var,duphalac surup kullaniyorum ben ama vucudum bagisiklik kazandi oda birseyr yaramiyor artik.
Ben bir kerr sinameki ictim alerjik bir reaksiyon olustu bende o gunden beri bitki vb. Seylere karsi tereddutluyum o yuzden aci cehre hic kullanmadım. .

Sen son zamanlarda stresfalan yaptiysan oda etkili olmus olabilit cunku bagirsaklarimz en duygusal organinizmis.olusan bir uzuntu stres vb durumlarda hemen kabizlik veya.ishal olarak tepki verirmis
Ooo ben aslinda hep stresli biriyimdir ama bu zayiflama psikolojisi beni cok bozdu zayifladigim gunler artik kilo almamak icin bazi seylerden kendimi kistim sonra cok uzuluyordum onumde herkes cikolatalar abur cuburlar yiyip ben orda depresif haldeydim bunun da kesin etkisi var abur cubur yedigim o eski gunlerde en azindan stres yoktu

eczaneden de probiyotik içerin ilaç alabilrsin

Bir ara 2 gun ust uste aktivia yedim ama cok sabirsixliktan hemen biraktim o da gecici cozummus zaten

bende de aynı sorun vardı yıllarca bu problemleri yaşadım.. yaklaşık 1 hafta hergün kefir içtim, kefir içinde en çok probiyotik bulunan besin.. şu anbi problemim yok, en son da 2ayönce kefir içmişimdir.. geçici çözüm değil yani.. bağırsaktaki kaybettiğin probiyotikleri kazanman lazım

Benim kızım 4 yaşına yaklaştı. 3 senedir aynı problemimiz vardı. Bir doktor bulduk sağolsun alternatif tıp uzmanı.
1 yağ, şurup ve ballı karışım verdi. Elhamdüllilah hiçbir sıkıntımız kalmadı. Gitmediğimiz çocuk cerrahı, araştırma hastanesi kalmamıştı.

eczaneden de probiyotik içerin ilaç alabilrsin

bende de aynı sorun vardı yıllarca bu problemleri yaşadım.. yaklaşık 1 hafta hergün kefir içtim, kefir içinde en çok probiyotik bulunan besin.. şu anbi problemim yok, en son da 2ayönce kefir içmişimdir.. geçici çözüm değil yani.. bağırsaktaki kaybettiğin probiyotikleri kazanman lazım
Hangi kefirden ictin acaba vunku marketlerde birsuru kefir var soyle sut gibi icecek halinde olan yoksa dogal kefir miydi gercekten simdi sende boyle cozum bulmussun denemem gerek o zaman hangi kefir oldugunu soylesen bugun hemen basliyim birde ac karnami iciyim?

Hangi kefirden ictin acaba vunku marketlerde birsuru kefir var soyle sut gibi icecek halinde olan yoksa dogal kefir miydi gercekten simdi sende boyle cozum bulmussun denemem gerek o zaman hangi kefir oldugunu soylesen bugun hemen basliyim birde ac karnami iciyim?

aç tok fark etmez.. ben meyveli olanlardan içtim..

Benim kızım 4 yaşına yaklaştı. 3 senedir aynı problemimiz vardı. Bir doktor bulduk sağolsun alternatif tıp uzmanı.
1 yağ, şurup ve ballı karışım verdi. Elhamdüllilah hiçbir sıkıntımız kalmadı. Gitmediğimiz çocuk cerrahı, araştırma hastanesi kalmamıştı.
Şimdi birde doktorun adini verirmisiniz diye soruyormusum size :KK70: oyle bir haldeyimki artik cabuk bir cozum istiyorum :KK70: Ne kadar kullandi hem zaten o yaslarda kabizlik cok var cevremden biliyorum :)

yazmış çoğu kişi yumuşak tutma yolunu ama şimdi çıkış katılaşmıştır o nedenle midenden gelen yumuşak olsa da çıkış katı olduğu için içerdekiler de bekleyip katılaşır

çıkışı zeytinyağı ile yumuşatın

pamuğa zeytinyağı koyup içeri doğru azıcık ittirin ki içeriye etki etsin

müsilsiz dışarı çıkınca da yumuşatıcı beslenmeye devam

probiyotik kalmamış olaiblir içeride

nescafeye şekerli demişsiniz mesela şekersizini için ya da bir sefer için yani katı diyet yapmayın

yağ koyuyorum demişsiniz de az koyduğunuzu düşündüm ben

bamya, mercimek çorbası vs etki eder genelde

hatta asma yaprağı da etkilidir. çiğ yeseniz daha da etkili zira selüloz içerir ve bağırsaklar sindiremez artık çok olur

yazmış çoğu kişi yumuşak tutma yolunu ama şimdi çıkış katılaşmıştır o nedenle midenden gelen yumuşak olsa da çıkış katı olduğu için içerdekiler de bekleyip katılaşır

çıkışı zeytinyağı ile yumuşatın

pamuğa zeytinyağı koyup içeri doğru azıcık ittirin ki içeriye etki etsin

müsilsiz dışarı çıkınca da yumuşatıcı beslenmeye devam

probiyotik kalmamış olaiblir içeride

nescafeye şekerli demişsiniz mesela şekersizini için ya da bir sefer için yani katı diyet yapmayın

yağ koyuyorum demişsiniz de az koyduğunuzu düşündüm ben

bamya, mercimek çorbası vs etki eder genelde

hatta asma yaprağı da etkilidir. çiğ yeseniz daha da etkili zira selüloz içerir ve bağırsaklar sindiremez artık çok olur
Yemeklerimin hepsi zeytinyagli ve yiyorum arti salatalarda var birde pamuga zeytinyagi koyma fikri cok mantikli geldi bence de icerde birsey engelliyor zaten eskiden gunde bir tane nescafe 3 i bir arada icerdim ama gunde 1 taneden birsey olmaz herhalde probiyotigi kefirli iceceklerden saglicam

Aynen kesinlikle gunde 1 ekmek bitiren ben simdi hic ekmek yemiyorum yesem 1 dilim kepekli ekmek felan ve yemegin yaninda su icmeyi ailemdeki herkes yapiyor bende zararli oldugunu duydugum icin yapmamistim bir sakincasi yoksa bende yaparim o zaman peki bagirsaklarim ne zamana kadar alisir bu duruma
tam süre soyleyemem ama bir ekmekle bir dilim arsasında baya fark var iki üç gün brlki bir hafta sen stresten uzakdur .beynini bu probleme sabitleme daha cabuk düzelir

tam süre soyleyemem ama bir ekmekle bir dilim arsasında baya fark var iki üç gün brlki bir hafta sen stresten uzakdur .beynini bu probleme sabitleme daha cabuk düzelir
Beynimi tek probleme sabitledim o da bu mesele eger bu mseleyi cozemezsem 15 gun karnim sks dolasmak tan korkuyorum

Ama ben eski beslenme duzenime donersem kilo alabilirim gunde 1 beyaz ekmek bitirirdim abur cuburlarla da baya aram iyidi simdi gunde 1 paket cikolatayi gecmiyor eskiden de bagirsaklarimda problem dahi yoktu ee bu sefer kilo alcam :KK70:
uuuuu ben sadece tereyağlı yemeklere ve günde 3 dilim ekmeğe,pilava,makarnaya geri dönüş yapmıştım. Doktora git hemennn :)

Evet canım bi ara kabızlık tan çok çektim bekunis kullaniyordum gelişi güzel ama beni hap çok kötü yapıyordu karnıma bıçaklar saplaniyordu sanki sonra yengem sayesinde bu kure başladım çok lezzetli oluyor zaten ben düzene girene kadar her sabah 2 3 yumuşamış incir yiyordum dışkı yı yumuşattigi için rahat tuvalete cikiyorsun doğal birşey hiç bir şeye zararı yok tavsiye ederim unutma ac karına yiycen kayısı falan hikâye bence neler denedim en iyisi bu geldi bana
Canım bir sorum olcak ben kuru incir aldım suyla beraber 2 gun ıctım hıc bır etkısı olmadı bugunde 2 cay kasıgı hınt yagı ıctım onun bıle etkısı yok sen ne guzel kurtuldun ben yıne bekunıssız cıkamıyorum

Canım bir sorum olcak ben kuru incir aldım suyla beraber 2 gun ıctım hıc bır etkısı olmadı bugunde 2 cay kasıgı hınt yagı ıctım onun bıle etkısı yok sen ne guzel kurtuldun ben yıne bekunıssız cıkamıyorum
Tatlim 2 gün çok az 2 3 hafta yapsaydın ya bekunis çok fena kendini ona alistirmissin kanımca şimdi onsuz çıkamiyorsun, bence hemen bırak onu bak bu incir kurune devam et günde 1 fincan turk kahvesi acayip iyi geliyor ve nesquik tarzı icecekler çok iyi gelebilir canım ben Allaha sukur böyle kurtuldum

Tatlim 2 gün çok az 2 3 hafta yapsaydın ya bekunis çok fena kendini ona alistirmissin kanımca şimdi onsuz çıkamiyorsun, bence hemen bırak onu bak bu incir kurune devam et günde 1 fincan turk kahvesi acayip iyi geliyor ve nesquik tarzı icecekler çok iyi gelebilir canım ben Allaha sukur böyle kurtuldum
turk kahvesını ne zman nasıl içmeliyim peki?bunu daha ne kadar yapmalıyım 3 gun oldu yapalı ve yanında kefır ve actııvıa ya da başladım ama 3 gundur cıkamıyorum 3 gun oldu bekunıs ıcmeyelı korkmaya basladım cunku 10 gun cıkamayan ınsanlar oluyor

X