Bıktım artık :(((

sabah kahvaltıda taze meyve yesene en güzel çözüm
aç karınla erik kayısı çağla bir yemeyi deneyin bakın
Sabah kabuguyla birlikte yesil elma yemistim ac karna sonra baska gunde sabah ac karna kuru kayisi ve sicak su etki etmiyor surekli yapmaliymisim bunlari ama kabizligimin uzun surmesinden korkuyorum hep karnim sis dolasiyorum

Arkadaslar bir ay oldu kabizlik promlemiyle basim dertte.Bundan 2 ay once her zmankinden daha az yedim zayifkamak icin zayifladimda zayiflar zayiflamaz bu sorun ortaya cikti posali seyler yani salata ceviz tukettim bol su ictim hayir ise yaramiyordu sonra 4 gundur kabizdim gittim nir tane bekunis mushil hapi ictim iyi geldi ama bu hap olmadan tuvalete cikamaz oldum hatta suan bir tane degil 3 4 tane anca oluyor bugun elma sirkesini denedim tek yaptigi sey karnimda sesler cikarmasi kayisiymis akliniza gelebilcek herseyi denedim gunde 20 dk yuruyus yapiyorum hareketsizde degilim

Yarin hint yagina basvurcam o da etki etmzse napcam bilmiyorum benim gini boyle problemi olupta gecmis olan varmi bana cozum onerileriverin lutfen :KK43:((( bu arada zayiflamadan once en uzun 2 gun yapamiyordum buyuk tuvaletimi yani metobolizmamda yavas degil

prebiyotik içeren haplar var eczanede
onlar düzenli kullanımda iyi geliyor

Hurma suyunu denedinmi kabizliga çok iyi geldiğini bir kaç yerden okudum gece yatmadan hurmayi yar yani ikiye böl bir bardak suyun içine at sabah kalktiginda suyunu iç istersen arastir bir hurmami birden fazlami emin degilim....birde prebiotic hap kullanmayi dene derim bagirsak problemelerini düzenlemeye sindirime yardimci olduğunu duymustum
Cok saol tavsiyelerin ve ilgin icin ama ben artik hap felan bagli kalmak istemiyorum alirsamda doktor kontrolunde

gecmis olsun kilo verdikten sonra o sorun bendede baslamisti bana aci cehre diye bir tohum fayda etti aktardan alabilirsin onu ciniyorsun bir bardak suyla yutuyorsun onu kullandigin gun disari cikma valla ciktigin gibi geri donersin affedersin wcden cikamadim ben :)

Onlari hep mi aliyoruz yoksa belirli bir sureden sonra birakinca bagirsaklar duzeliyormu ?

ben 1 ay kadar kullandım
bırakınca eskiye döndü. besin desteği olduğu için bi bağışıklık durumu yok

gerçi ben hep kabızlık yaşıyorum ve kendimi bildim bileli böyle olduğumdan normali buymuş gibi geliyor
en son ne zaman wc ye gittiğimi unuttum 2 gün önce olabilir :)

gecmis olsun kilo verdikten sonra o sorun bendede baslamisti bana aci cehre diye bir tohum fayda etti aktardan alabilirsin onu ciniyorsun bir bardak suyla yutuyorsun onu kullandigin gun disari cikma valla ciktigin gibi geri donersin affedersin wcden cikamadim ben :)
Peki o tohumdan hepmi alcam ne kadar kullanmam gerekiyor iyi geldigini duymustum ama surekli kullanmak istemiyorum

sinameki de kaynatıp içebilirsin o fena yapıyo valla
Sinameki kisa sureli etki yapiyormus zaten bagirsaklarim tembllesmis daha ne kadar tembellesebilirki :KK70: saol ilglendigin icin zayiflamadan onceki zamanlarimda en fazla 2 gun cikamazdim bende simdi boyle oldum artik kabizlik sorunu benle dost olmus bunyem onsuz olmuyor

işte canm bu surede Az yemek ardından mushil kabızlıgını tetiklemiş bagırsaklar tembelleşiyo mıshili bırak biraz sabret hateket arttr
Oyle yapicam mushil almayi birakicam canim biktik artik hep karin agrisi cekmekten bu aralar evden fazla cikamiyrum gunde 20 dk yuruyus yapabiliyorum o kdar suyu da cok icerim ama yemekte su icmem kardesim yemekte su iciyor ve duzenli tuvalete gidiyor acaba ondan olabilirmi bu konu hakkinda bir bilgin var mi acaba?

Activia önerildi mi bilmiyorum ama onuda öneririm gercekten benim kronik kabizlik sorunum var 14 gun boyunca her gun yerseniz duzene giriyor. Benim 14 gun sonunda kısa bir sure sonra eskiye dönüyor ama dedigim gbi bebim kronik kabizligim :KK43: sizde daha etkili olabilir

bana faydasi oldugu gibi annemede faydasi oldu ondada vardi gabizlik problemi rica ederim canim 3 tanesini birden al
3 tane birden agzima atiyim yani peki olur onuda denerim yeterki kuruliyim bunu ne kadar hafta da yapiyim kac gun araliklarla bunyem bunada alisir sonra tepki vermez diye korkuyorum sonra bu olmadan cikabilirmiyim sen oyle olmussun

Activia önerildi mi bilmiyorum ama onuda öneririm gercekten benim kronik kabizlik sorunum var 14 gun boyunca her gun yerseniz duzene giriyor. Benim 14 gun sonunda kısa bir sure sonra eskiye dönüyor ama dedigim gbi bebim kronik kabizligim :KK43: sizde daha etkili olabilir
Ne kadar anneme soylesemde kabullenmiyorum kronik kabixlik 4 gunde bir ilaclarla cikmak ise eger bende de var insanin surekli birseye bagli olmasi iyi degil ben aci cehre tohumunu deniycem sende denedinmi bilmiyorum istersen dene simdi sende benim gibisin uzuldum cok kotu birsey ya :KK43:(

fitil denediz mi? dışkılamayı başlatır ama yine uğraştırır sizi elbette.. bu konuda malesef doktorlarında önerebileceği fazla bir şey yok ilaçtan başka.. onlarda sürekli kullanım gerektiriyor..

3 tane birden agzima atiyim yani peki olur onuda denerim yeterki kuruliyim bunu ne kadar hafta da yapiyim kac gun araliklarla bunyem bunada alisir sonra tepki vermez diye korkuyorum sonra bu olmadan cikabilirmiyim sen oyle olmussun

haftada birkere ucer tane aldim agzimda cinedim bir bardak suyla yuttum :) sonra zaten kendi kendine fark edeceksin zamanla duzeldigini onada ihtiyacin kalmiyacak

Sıcak ballı su içiseniz sabah aç karnına.Benim dogumdan sonra oldu bir hafta sürdü birtek iyi gelen ballı su oldu

X