şuan 17 yaşında 1.60 boy 81 kiloyum yazdan bu yana bi anda 13 kilo aldım geçen sene okullar kapanmadan önce 75 kiloydum çörek otu tarçın ve bal kürü 9lu bitki çayı zencefil tarcın kırmızı biber zerdeçal tozlarını yoğurda katıp karıştırıp yedim 1 haftada 5 kilo vermiştim ama şimdi ygs stresi falan derken şiştim sonra form terapiye gittim lanet olsun 1 ayda sadece 1 kilo verebildim boşa para döktüm bırakınca o kadar şiştim ki pantolonlarıma sığamıyorum mide ameliyatı olucam yazın kitle endeksime göre obezim çünkü 28 mayısta mezuniyet var bana yardımcı olun lütfen :18:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bıktım artık :(
- Konu Sahibi BuusBuus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şuan 17 yaşında 1.60 boy 81 kiloyum yazdan bu yana bi anda 13 kilo aldım geçen sene okullar kapanmadan önce 75 kiloydum çörek otu tarçın ve bal kürü 9lu bitki çayı zencefil tarcın kırmızı biber zerdeçal tozlarını yoğurda katıp karıştırıp yedim 1 haftada 5 kilo vermiştim ama şimdi ygs stresi falan derken şiştim sonra form terapiye gittim lanet olsun 1 ayda sadece 1 kilo verebildim boşa para döktüm bırakınca o kadar şiştim ki pantolonlarıma sığamıyorum mide ameliyatı olucam yazın kitle endeksime göre obezim çünkü 28 mayısta mezuniyet var bana yardımcı olun lütfen :18:
bence mide ameliyatı olucak kadar kilon yok.adamın biri geçen gün tv programına katıldı 3 yılda 203 kilo vermiş.onlar verdiyse sen hayli verirsin.bende yeni doğum yaptım 1 ay yediklerime dikkat ettim kalori hesabı yaptm tatlı ve ekmek aşırı tüketmedim.ama kaçamak yaptım 5 kilo verdim.isteyince olur.hemen ameliyatı seçme bence
- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- 373
şuan 17 yaşında 1.60 boy 81 kiloyum yazdan bu yana bi anda 13 kilo aldım geçen sene okullar kapanmadan önce 75 kiloydum çörek otu tarçın ve bal kürü 9lu bitki çayı zencefil tarcın kırmızı biber zerdeçal tozlarını yoğurda katıp karıştırıp yedim 1 haftada 5 kilo vermiştim ama şimdi ygs stresi falan derken şiştim sonra form terapiye gittim lanet olsun 1 ayda sadece 1 kilo verebildim boşa para döktüm bırakınca o kadar şiştim ki pantolonlarıma sığamıyorum mide ameliyatı olucam yazın kitle endeksime göre obezim çünkü 28 mayısta mezuniyet var bana yardımcı olun lütfen :18:
Ekmeği kes bol su tüket her gün düzenli ve tempolu 1 saat yürü 😗😗
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
malum ben lys ye hazırlanıyorum ders ağırlıklı olunca hayatım spor yapmaya vakit kalmıyo elma sirkesine başlıcam da sürekli midem kalkıyo bilmiyorum birde anti depresana başladım o da kilo aldırıyo diye kullanmıyorum artı kalbimde sıkıntı var mitral kapak hastasıyım sürekli deposilin iğnesi oluyorum şişman olmak da kalbin hasta olmasına neden olabiliyormus 3. sınıftan beri böyleyim kitle endeksim 35e çıkıyo yani artık obezin üst seviyesii şifa hastanesinde doktor bi yıl diyet yap dedi ben hayatta bi yıl diyet yapamam zaten yapsam şimdi böyle olmam. cidden artık sınavı bi köşeye bıraktım kilo vermeyi dert edindim nappcam bilmiyorum ameliyatta kesin kararlıyım ama kilo versem fena olmaz tabi bu kalori hesabı ne tür birşey
malum ben lys ye hazırlanıyorum ders ağırlıklı olunca hayatım spor yapmaya vakit kalmıyo elma sirkesine başlıcam da sürekli midem kalkıyo bilmiyorum birde anti depresana başladım o da kilo aldırıyo diye kullanmıyorum artı kalbimde sıkıntı var mitral kapak hastasıyım sürekli deposilin iğnesi oluyorum şişman olmak da kalbin hasta olmasına neden olabiliyormus 3. sınıftan beri böyleyim kitle endeksim 35e çıkıyo yani artık obezin üst seviyesii şifa hastanesinde doktor bi yıl diyet yap dedi ben hayatta bi yıl diyet yapamam zaten yapsam şimdi böyle olmam. cidden artık sınavı bi köşeye bıraktım kilo vermeyi dert edindim nappcam bilmiyorum ameliyatta kesin kararlıyım ama kilo versem fena olmaz tabi bu kalori hesabı ne tür birşey
hadi ya bende mitral kapak hastasıyım. alman gereken kaloriyi hesapla..mesela benm 2.500 almam lazım.zayıflamak için 2.500 yerine 1200 kalori falan aldım.nette yiyeceklerin kalorilerine bakıp hesap yapabilirsin.her 5 kilo verdiğinde kendine ödül ver.sevdiğin ama yiyemedğin yiyeceği ye:)
45 dakika kürleri hazirlamaya ugrasacagina bence o süreyi yürüyerek degerlendirmen daha saglikli.. tempolu yürüyüs cok fark ediyor. ayrica, zerdecal zencefil yogurt vs ile hazirlanan karisimi sadece hftda 2 kere yatmadan 2 3 saat önce almamiz gerekiyormus, fazlasi kalbe zarar verebiliyormus.. zaten kalpten yana sorun yasadigin icin özellikle uyarmak istedim.. abur cubur yerine salatalik, elma yada kavrulmamis badem, beyaz leblebi gibi seyler olsun cantanda.. salatalik nerdeyse kalorisiz.. badem 10 tane falan yiyeceksin.. ye ve bekle bir kac dakika sonra tok hissediyorsun.. beyaz leblebiyi arkadasim denemisti, cok kilo verdi.. aciktikca yedi.. dukan diyeti cok guzel kilo verdiriyor ve hic ac kalmiyorsun.. birde en buyuk tavsiyem tarcinli süt.. aksamlari yatmadan önce bir bardak süte bir cay kasigi tarcin ekle ve ic.. bölgesel yaglanmalarda cok faydaliymis.. ayrica kan sekerini ayarladigi icin aclik hissini engelliyormus.. sabah evden cikmadanda ic bir bardak mesela.. ameliyat son caren olsun.. yasin kücük, metabolizman bile bizlerden cok daha hizli.. kolaya kactigimiz sürece kalici bir cözüme hic birimiz ulasamayiz..