cok afedersiniz bir hodukten bu durumda sizi aramasini hic beklemeyin...
arasa da umrunuzda olmasin cunku bu adam tek celsede bosanilmasi gereken adamlardan...
3 yil ceksen 4. yil illallah edersin, omur gecmez...
o yuzden kendinizi yipratmayin, bosanmak emin olun en iyisi sizin icin...
adam gibi adamlar cikar karsisiniza insallah...
siddet var, altin muhabbeti olunca hirsiz demeler var, psikolojik siddet var, var da var...
gidin acin bosanma davanizi bu adami hayatinizdan cikarin...bu sekilde ancak mutsuz olursunuz ve boyle bir evlilikle zaman kaybedersiniz
slm canım ne yaptın nasılsın
Canım ben davayı açtım.Oda boşanmayı kabul etti ilk celse 19 mart...
Canım iyiyim umarım sende iyisindir.Evdeyim ders çalışıyorum ara ara :) Şu mahkemeler bitse daha iyi olucağım bitmediği sürece bu gelgitler bitmeyecek biliyorum..
en iyisini yapmissiniz, guzel omrunuze yazik...
eminim Allah sizi daha iyi insanlarla karsilastirir bundan sonra...
guclulugunuz icin de sizi ayrica tebrik ederim...
allah kolaylık versin inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
Pesss gerçekten...Babasını şahit göstersen nolur canım senin istediğin şahitliği kabul edicekmi sanıyorsun.Herhalde herşeyi inkar edicek karalayacak seni.İyi konuşmasını beklemek yanlış olur şu aşamada.Sen nekadarlık dava açmıştın? Elinde sağlam delillerin varsa korkma canım.Onun delilleri ne acaba yazmışlarmı cevap dilekçelerine.Allah yardımcımız olsun ...üzülme nolurrr tatlım...Şu aşamada hertülü iftiraya hazırlıklı ol...
canım ben küfür falan etmedim kiballoscum elin sağlamsa eğer korkma..
ne kadar etmiş bile olsan bir küfürün bedeli 150000 tl değil.saçma sapan gerekçeleri var karşı tarafın.elle tutulur iddialar kanıtlar yok.ceza hukukçusu hocam bile dedi küfür davalarını sallamıyor bile hakimler.
medeni hukukta hakimin takdir yetkisi geniş.ailesini şahit gösterdiğine göre hakim kumpas olabileceğini göze alacaktır.senelerin kurdu oluyorlar artık.önlerine ne davalar ne adamlar geliyor.gözünden anlıyorlar kimin ne mal olduğunu.
kaldı ki senin onu kaldıracak durumun yok neyinle vercen?makul bi istek değil hakim davayı reddedebilir.
yine de hukuk köşesinde avukat arkadaşlara danış bi derim..
Kızlar öncelikle merhabalar...Bazen canım tak ediyor herşey yaşamak dahi istemiyorum...Dünakşam evde pc başındaydım kızkardeşim işim var geçeyim dedi bende tamam arkadaşla yazışıyorum cıkıcam dedim kızkardeşimde aman ya hergün yazdığın insanlar kapa çık dedi olurmu suratınamı kapatayım dedim...Kızkardeşimde 28 yaşında.Çalışmıyor oda.Ordan babam devreye girdi hemen bana 24 saat pc başındasın işin yokmu senin diye bağırdı..Halbuki kızlar ben 24 saat pc başında değilim ev işlerinede yardım ediyoum arada ders çalışıyorum kpss için.Bende babama ne bu ya dedim herkes üstüme geliyor zaten zor günler geçirdim çalışmıyorum evde sıkılıyorum birkaç arkadaşla yazışmışım çokmu dedim...Ben birtek göze batıyorum dedim.Anlayışlı olun neler geçirdim dedim.Kızkardeşimde bana her seferinde evlenip ayrıldığını bize koz olarak kullanma dedi...Bunu koz olarak kullanıp kimsenin sana bir söz söylemesine müsade etmiyorsun dedi.Halbuki öyle değil kızlar ben elimden geldiğince hiçbirşeylerine karışmıyorum ev hali yeri geliyor tartışmada oluyor hep uzaktan seyrediyorum.Kızkardeşim dönüp bana iyi bir kız olsaydın şuan burda olmazdın zaten dediOkadar ağladım kiii hayatta birtek eşime beddua ediyordum Allah ona mutluluk yüzü göstermesin diye dünde kardeşime attim sendebenim düştüğüm duruma düşte yaşadıklarımı hisset dedim.Bana diyorki hala sen artık mutlu olucağınımı sanıyorsun bitti artık işin yaşında kaç otur oturduğun yerde Babamda bir yandan...Bende aldım çantamı arkadaşıma gittim.Dün geceyi arkadaşımda geçirdim.Sürekli annem aradı ağladı kalbime indiriceksin dedi zaten kalp hastası sabah eve geldim...Kızlar eşimdende dayak yemiştim ben konumdan bilirsiniz dünakşam keşke onu çekseydimde gelmeseydim dediğim an oldu inanın. Ben nezaman mutlu olucam çokkkk merak ediyorum
aminonlar mı karar vereceklermiş delillerin değiştirilip değiştirilmeyeceğine...
paçaları tutuştu baksana....
inşallah konu komşudan hayır görürsünde yüzün güler...
onlar mı karar vereceklermiş delillerin değiştirilip değiştirilmeyeceğine...
paçaları tutuştu baksana....
inşallah konu komşudan hayır görürsünde yüzün güler...
eşimin annesi bi keresinde bana demişti ki "oğlum bana şişko diye şaka yapardı sarılırdı senden sonra hiç bunları yapmıyor siz boşanın" ben de bunuu avukata söyledim o da dilekçeme yazmış ona ne cevap verseler beğenirsiniz. benim annem şişko değil mahkemede göreceksiniz nitekim bunu hakaret olarak kabul ediyoruz. o lafı ben demedim ki annesi demişti oğlum bana şişko derdi şaka yapardı senden sonra bunları yapmaz oldu diye
senin başka delillerin yok mu..aldığın eşyaların faturası falan.hiç polisle kapılarına dayanmadın mı?
babasından hala hayır mı bekliyorsun.kalbi mühürlü gittiğimde yerinden doğrulmaya bile tenezzül etmedi diyen sendin.yoksa yalancı şahitlik çok büyük günah engel olurdu onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?