Bıktım Artık

Canım ben davayı açtım.Oda boşanmayı kabul etti ilk celse 19 mart...

en iyisini yapmissiniz, guzel omrunuze yazik...
eminim Allah sizi daha iyi insanlarla karsilastirir bundan sonra...
guclulugunuz icin de sizi ayrica tebrik ederim...

Sağol canımcığım iyi dileklerin için.Sizlerde iyi ki varsınız destekçimsiniz.Güçlü duruyorsam inanın sayenizde.Bilmiyorum daha iradeli kadınlarda vardır eminim ama 8 aydır bende 1 kere bile hırsıma öfkeme yenilip aramadım.Aramamda.Bakalım mahkemede neler yaşanıcak...

bulamadım kardeşim merhaba..durumunu hocaya sordum.

dosyayı görmeden kesin birşey diyemem dedi.ama avukata sunduğu doktor raporu hazine gibi birşey onun için dedi.

sen her ihtimale karşı o kızlara olan aboneliğinin çıktısını al...

davanın uzaması her iki tarafın inadına bağlı diyor.yıl bile sürebilir dedi..şimdi onlarda iddia var seninse elin kuvvetli.

bu seni öne geçirecek haliyle...

canım bugün avukata gittim. bana yazdıkları cevap dilekçesini gördüm. beni evden attıklarını inkar etmişler hakaret ettiklerini inkar etmişler. bi de üstüne ben boşanmak istemiiyorum diye ona yalvardım o kabul etmedi gitti demiş benim delil olarak sunduğum mailleri de bunlar değiştirilebilir diye kabul etmemişler. ben ilk günden beri onu boşanmakla tehdit ediyormuşum. o da istemiyormuş

canım ben küfür falan etmedim ki bana yaptıkları şeyleri sanki ben onlara yapmışım gibi yazmışlar.

bulamadım çok üzüldüm canım ama oluyor böyle şeyler eminim kardeşin de pişman olmuştur dediklerinden. inşallah çok mutlu olacaksın üzülme. bir gün biz de buraya mutluluğumuzu yazacağız. dualarım seninle.

en çok zoruma giden de ben ondan ayrılmak istemiyordum, o beni istemedi demesi. benim maillerde hepsi yazıyordu beni evden attığı hakaretler ettiği falan. onu da kabul etmemişler bunlar değiştirilebilir deliller demişler işte benim evsahibim komşu falan şahit onların ifadelerine bakacaklarmış. Allah büyük. ama çok zoruma gidiyor. ablam geçen gün diğer ablama derken duydum telefonda ballosu bir kaşık suda boğmak istiyor kocası diye ben onu çok seviyordum neden kıydı bana. neden evlendi sevmediyse , yapamayacaksa

onlar mı karar vereceklermiş delillerin değiştirilip değiştirilmeyeceğine...

paçaları tutuştu baksana....

inşallah konu komşudan hayır görürsünde yüzün güler...

amin inşallah canım. keşke babasını ben şahit olarak sunabilseydim. o zaman adam yalan söyleyemezdi din adamı sonuçta çok üzülüyorum . ballos istedi boşanmayı ben boşanmak istemiyodum yazmış adam ya.

eşimin annesi bi keresinde bana demişti ki "oğlum bana şişko diye şaka yapardı sarılırdı senden sonra hiç bunları yapmıyor siz boşanın" ben de bunuu avukata söyledim o da dilekçeme yazmış ona ne cevap verseler beğenirsiniz. benim annem şişko değil mahkemede göreceksiniz nitekim bunu hakaret olarak kabul ediyoruz. o lafı ben demedim ki annesi demişti oğlum bana şişko derdi şaka yapardı senden sonra bunları yapmaz oldu diye

senin başka delillerin yok mu..aldığın eşyaların faturası falan.hiç polisle kapılarına dayanmadın mı?

babasından hala hayır mı bekliyorsun.kalbi mühürlü gittiğimde yerinden doğrulmaya bile tenezzül etmedi diyen sendin.yoksa yalancı şahitlik çok büyük günah engel olurdu onlara

evet engel olurdu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…