Bıktım Artık

Kızlarrr gerçekten yoruldum artık...Takmıyayım diyorum ama yok takıyorum Bu adamın derdi ne yaa...Eşimle yaşadığım yerden bir kız arkadaşım vardı halada görüşürüz.Abiside eşimin arkadaşı.Bugün telde konuştuk bana diyorki geçen eşin abimle dışarı çıktı.Abim niye böyle oldu keşke boşanmasaydınız demiş.Eşimde iyiki boşanıyoruz ikimiz içinde zaman kaybıydı demiş.Devam etseydik ilerde çocuklu ayrılırdık bulamadım bana çok çektirdi yıprattı iyiki böyle oldu demiş.Aslında çok şey demişte kız bana söylemek istemedi bence.Kız bana diyorki bulamadım suçu ne kaynananda ne kayınbabanda bul eğer eşin seni çok isteseydi onlar gelir arayı bulmaya çalışırdı bence suçun en büyüğü istemeyen o kısaca dedi.Anlıyorum bende sevmediğini istemediğini kızlar ama ne gerek var hala konuşmaya.Boşanma davama karşılık bende boşanmak istiyorum diyerek zaten istemediğini belli etti hala neden konuşuyor anlamıyorum..Bende arayıp gel barışalım diye yalvarmadım ki...Bence çok iradeli davrandım 8 aya yakındır 1 kere arama gereksinimi hissetmedim...

Kızlar sabah avukatım daha gün verilmedi demişti...Şimdi baktım duruşma günüm 19/03/2012 saat 09:25...Ekim 12 de davayı açmıştım düşünün araya 5 ay giricek.Neden bukadar uzun yaaaa..Şimdiden stres oldmmmmmmmmmm

Valla canım 6-7 kıza abone olmuş...Hemde kızlar hep yaşadığı yerlerden...Avukat öyle dedi bilmiyorum ki ben tekrar konuşucam bakalım avukatla.Olmazsa ben yine çıktısını alayım...

kızlarrrr avukatım daha gün verilmedi demişti...Akşam e devletten baktım duruşma günüm 19/03/2012 pzartesi saat 09:25...Ekim 12 de davayı açmıştım düşünün araya 5 ay giricek.Neden bukadar uzun yaaaa..Şimdiden stres oldmmmmmmmmmm

canım dün bir arkadaşla konuştum nasılsa mahkeme günü yeterince strese gireceksin neden şimdiden bittin dedi eridimm tükendim çünkü o gün zaten yeterince stresli olacaksın o yüzden lütfen canını sıkma zor biliyorum ama denemek gerek

evet daha yeniydik canım adamın niyeti farklıymış bütün bunlar zincir gibi geldi yeni oturuyor taşlar ailesi beni istemedi hiç o kişi de ailesinin yanına tayin istemeyi düşünüyormuş ee ailesi beni istemiyor nasıl götürsün beni bütün bu olaylar kurmaca gibiymiş beni hiç sevmemiş planlamış ve boşanmayı hemen isteyip kabullenmiş. ARkadaşıma söylemiş memlekete gideceğim zaten ailemin değerini anladım, çok çektim , hayatı zindan etti, anlaşamıyorduk ,şimdi çok mutluyum o yokken demiş. Süper bir oyuncuymuş bunu anladım ama neden benm canımı yaktı bunu anlamıyorum.Ve insanlara yalan yanlış şeyler anlatmasından bıktım artık.

Canım hakların neyse al asla vazgeçme.Madem ailesini çok seviyormuş neden senin günahına girmiş.Arkadaşınada bilerek söylemiştir sana söyler diye.4 aydamı hayatı zindan olmuş...insan zaten evliliğe 1-2 senede anca alışıyor.Benimkide canım düşün 7 ay geçmiş ya aradan hala aracılara gelip karalıyor beni...Canım biz burada denk gelemiyoruz seninle.Sana özelden mesaj atayım msn adresimi ekle ordan yazışalım...

eşim diyosun hala bu adama "malum şahıs" diye hitap et bundan sonra

bizi istemeyeni bir kökten yok sayarız dimi

eşim diyosun hala bu adama "malum şahıs" diye hitap et bundan sonra

bizi istemeyeni bir kökten yok sayarız dimi

Haklısın artık o sıfattan çıktı...Aynen canım sevmiyorsa, istemiyorsa yapacak bişey yok...

kızlar eşim de bana tazminat davası açmış hem de 150.000 tl lik. ben onu evden atmadım ablası aldı kendi götürdü diye yazmış cevap dilekçeme, bir de ballos çok kıskançtı anlaşamıyorduk, kız kardeşlerimin boyunu kıskanıyordu falan yazmış. annesi ablama o... dediğini inkar etmiş ballos bana o.. çocuğu dedi yazmış bu adam neden bu kadar kötüleşti. annesiyle kızkardeşini de şahit göstermiş. babasını neden şahit göstermemiş bilmiyorum. babası imam ya belki yalan söylemek istememiştir. avukata sordum babasını ben şahit gösterebilir miyim dedim. dedi ki şahitler en başta bildiriliyordu sonradan olmaz dedi. bana dua edin ne olur.

canım msn gelsene işin yoksa ben ordayım daha rahat olur

Pesss gerçekten...Babasını şahit göstersen nolur canım senin istediğin şahitliği kabul edicekmi sanıyorsun.Herhalde herşeyi inkar edicek karalayacak seni.İyi konuşmasını beklemek yanlış olur şu aşamada.Sen nekadarlık dava açmıştın? Elinde sağlam delillerin varsa korkma canım.Onun delilleri ne acaba yazmışlarmı cevap dilekçelerine.Allah yardımcımız olsun ...üzülme nolurrr tatlım...Şu aşamada hertülü iftiraya hazırlıklı ol...

balloscum elin sağlamsa eğer korkma..

ne kadar etmiş bile olsan bir küfürün bedeli 150000 tl değil.saçma sapan gerekçeleri var karşı tarafın.elle tutulur iddialar kanıtlar yok.ceza hukukçusu hocam bile dedi küfür davalarını sallamıyor bile hakimler.

medeni hukukta hakimin takdir yetkisi geniş.ailesini şahit gösterdiğine göre hakim kumpas olabileceğini göze alacaktır.senelerin kurdu oluyorlar artık.önlerine ne davalar ne adamlar geliyor.gözünden anlıyorlar kimin ne mal olduğunu.

kaldı ki senin onu kaldıracak durumun yok neyinle vercen?makul bi istek değil hakim davayı reddedebilir.

yine de hukuk köşesinde avukat arkadaşlara danış bi derim..

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle merhabalar...Bazen canım tak ediyor herşey yaşamak dahi istemiyorum...Dünakşam evde pc başındaydım kızkardeşim işim var geçeyim dedi bende tamam arkadaşla yazışıyorum cıkıcam dedim kızkardeşimde aman ya hergün yazdığın insanlar kapa çık dedi olurmu suratınamı kapatayım dedim...Kızkardeşimde 28 yaşında.Çalışmıyor oda.Ordan babam devreye girdi hemen bana 24 saat pc başındasın işin yokmu senin diye bağırdı..Halbuki kızlar ben 24 saat pc başında değilim ev işlerinede yardım ediyoum arada ders çalışıyorum kpss için.Bende babama ne bu ya dedim herkes üstüme geliyor zaten zor günler geçirdim çalışmıyorum evde sıkılıyorum birkaç arkadaşla yazışmışım çokmu dedim...Ben birtek göze batıyorum dedim.Anlayışlı olun neler geçirdim dedim.Kızkardeşimde bana her seferinde evlenip ayrıldığını bize koz olarak kullanma dedi...Bunu koz olarak kullanıp kimsenin sana bir söz söylemesine müsade etmiyorsun dedi.Halbuki öyle değil kızlar ben elimden geldiğince hiçbirşeylerine karışmıyorum ev hali yeri geliyor tartışmada oluyor hep uzaktan seyrediyorum.Kızkardeşim dönüp bana iyi bir kız olsaydın şuan burda olmazdın zaten dedi Okadar ağladım kiii hayatta birtek eşime beddua ediyordum Allah ona mutluluk yüzü göstermesin diye dünde kardeşime attim sendebenim düştüğüm duruma düşte yaşadıklarımı hisset dedim.Bana diyorki hala sen artık mutlu olucağınımı sanıyorsun bitti artık işin yaşında kaç otur oturduğun yerde Babamda bir yandan...Bende aldım çantamı arkadaşıma gittim.Dün geceyi arkadaşımda geçirdim.Sürekli annem aradı ağladı kalbime indiriceksin dedi zaten kalp hastası sabah eve geldim...Kızlar eşimdende dayak yemiştim ben konumdan bilirsiniz dünakşam keşke onu çekseydimde gelmeseydim dediğim an oldu inanın. Ben nezaman mutlu olucam çokkkk merak ediyorum

Canım sana hak verdim okuyunca . Kızkardeşinin yaptığı ne kadar acımasızca. Ama onu da hoş gör senin yaşadıklarını ancak duyuyor görmediği için ne kadar üzüldüğünü bilemiyor bence. Kendi yaşasa ancak anlar senin durumunu. Babana gelince inan babalar hep öyle. Yani evlattır kıyamıyorlar ama lafa gelince eleştirirler laf ta söylerler ama bu demek değildir ki seni sevmiyor. Aslında canlarından çok severler. Bu durum geçici bunu sakın unutma. Geleceğini de asla erteleme derslerine çok çalışmalısın KPSS yi kazanınca nasıl bir özgüvenin olucak kimbilir. Sen hep içinde gelecek güzel günlerin hayalini kur mesela kendi paranı kazandığında neler yapıcaksın? Kendine neler alıcaksın. Mesela adak adayabilirsin bu hedefe ulaşman için seni motive eder. Sonra düzenli spor yapabilirsin kız kardeşinle. Düzenli yürüyüşe çıkabilirsin. Olmadı videolardan izleyebilirsin. Kendine daha çok bakarsın bakımlı ol herzaman mesela evde bile kendine saygın öyle gelişecek ki ama dediğim gibi KPSS olayını ciddiye al canım kendi paranı kazanırsan bambaşka olur her şey. Kendine iyi bak canım ben hep yazılarını takip ediyorum ve senin mutlu olmanı istiyorum.

Son düzenleme:

Canım desteğin için sonsuz teşekkürler...İyiki varsınız...Dünakşam kendimi zor frenledim az daha 8 aydır aramayan eşimi arayıp bu hallere düşmeme sen sebep oldun diyecektim ama onu sevindirmek istemedim.Ama dilerim Allahımdan benim gözyaşlarımın acısı ondan çıkar ve gün yüzü görmez...

Lütfen sakin ol, sakın öfke ile arayıp ekmeğine yağ sürme onun. Haklısın üzülmekte kırılmakta ama baba da olsa kardeş de olsa insanlar bu durumda empatiden yoksun oluyor yada biz çok hassas oluyoruz. Kendine yönel, biliyorum kırgınsın ama şu an imkanlar bu kadar, sabret. Kpss ye ağırlık ver, yürüyüş yap, mufağa gir, yemek yap. Kafanı ne dağıtacaksa onu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…