Hayır tekrar arayıp kv diyor ki polisler aramamıl diyor sanki biz uydurduk sonuçta noyu verdim arayım diyeSakin olun böyle bişeyin uydurması mı olur aramış söylemişsiniz üzerinize düşeni yapmışsınız gerisi onlara kalmış.
Çok haklısınız gerçekten.. Sadece hani arayıp öyle bir şey yok demesi sanki eşim ve ben uyduruyorumNiye ısrarla kv görümce elti kayın kurcalıyorsunuz? Neden? Polise kvnin telini verseydiniz onlar arasaydı. Neden olay çıkartmak için yer arıyorsunuzHer konumuz aynı, eş ailesiyle ilgili üfürükten teyyare dertler.
Eşimi aradılar ona ulaşamamışlar eşim nksunu buldular demekki sistemden ve zaten kaynım alavereci güvenilmez biri ailesinde farkında toz kondurmaz kaç kere düştü karakollaraAy keşke demeseymişsiniz belli ki kaynınızın sakladığı bişey var kv den. Siz niye uydurasınız böyle bişeyi saçmalamışlar yani. Bide polis sizi nerden bulmuş onu anlamadım bu işleri bilmiyorum o yüzden merak ettim
Gerçekten öyle bir şey yok demesi sinirime gitti eşim zaten gece çalışıyor ve polis bizzat ardı yani bana biri ulaşsın diyeYine gereksiz dram yaratmışsınız kendinize
Elti-kayın-kayınvalide üçlüsünden beslendiğinizi düşünüyorum
E yoksa tamam deyin geçinGerçekten öyle bir şey yok demesi sinirime gitti eşim zaten gece çalışıyor ve polis bizzat ardı yani bana biri ulaşsın diye
Ya önemsediğim için değil banane ne hali varsa görsün arayıp polis yok demiş ve bunlarda aramamış diyor ona sinir oldum biz uyduruyoruz sankiSanki kaynının karısı sensin he. Kadın şimdi Allah bilir ne hallerde, senin kadar dövünmüyordur. Safi gürültüsün.
E bu karakolun bir adresi var, değil mi? Verin, bi gidip baksınlar.Ya önemsediğim için değil banane ne hali varsa görsün arayıp polis yok demiş ve bunlarda aramamış diyor ona sinir oldum biz uyduruyoruz sanki
Gerçekten öyle bir şey yok demesi sinirime gitti eşim zaten gece çalışıyor ve polis bizzat ardı yani bana biri ulaşsın diye
Bi münakaşa olmayınca aralarında böyle eline bi çubuk alıp dürtesi geliyorAramayın o zaman, bulaşmayın? Kardeş kocanızın kardeşi zaten kendi arasın. KVyi madem sevmiyorsunuz, niye bulaşıp boşuna başınıza dert açıyorsunuz? Kendi oğluyla halletsin siz karışmayın
Bi münakaşa olmayınca aralarında böyle eline bi çubuk alıp dürtesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?