bıktım artık uyuyamamaktan

gulsah_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
38
0
36
Bursa
arkadaşlar bebeğim 3 ayını doldurdu ama gaz bitmedi artık gaz değilmiki diye şüpelenmeye başladım.emiyor kaldırıp sırtına vuruyorum gazklıyor vurmaya devam ediyorum bazen bir daha gaklıyor sonra yatırıyorum konuşup gülüşüyoruz 15 dk sonra ağlıyor kaldırıyorum midesinden tutup geziyoruz tekrar gaz çıkarıyor 1 saat sonra bile hala gaz çıkarıyoru.gece saat başı uyanıyor bazen emerken zortluyor günün her saati gaz sıkıntımız olabiliyor.bu durumda olan varmı son 2 haftadır daha çekilmez oldu iyileşeceğini kötüleşiyor bıktım artık

bebekte çok gaz oluyorsa yediklerine dikkat et,gaz yapacak şeyler yeme.gaz damlaları kullanabilirsin bebeğe.4.aydan sonra düzelmiştik biz ilk bebeğimde.inşallah sizinkide geçer 4 aylık olduğunda.

Bıktım deme canım yaa...
Benim kızımda tam 5 ay boyunca ağladı. Seninki saat başı kalkıyormuş benimki hiç uyumadı uyutmadı. Emzirip, gazını çıkarırdım, yatırırdım 5 dakika da bir çığlık çığlığa uyanırdı haydi al başa gazını tekrar çıkar yatır, böyle böyle 6 kere yatır kaldır yaptığımı bilirim, yarım saat uyurdu kalkar tekrar emerdi. Hemde hemen uyumazdı da... 3. ayına kadar hiç susmadan 6-7 saat ağladığı olurdu, sesi kısılırdı...
Neler çektim.
Ama 5. ayından sonra daha doğrusu yuvarlanmaya başladığından sonra hemen kesildi. Ne ilaçlar kullandım anlatamam geçirmedi hiç biri.
Bende bi keresinde bıktım artık dedim. Eşim dediki bıktım dersen Allah alır ama dedi. Allah korusun hemen tövbe ettim çok zor yaşayan bilir. Ama Anneler bıkmamalı... Allah yardımcın olsun...

Bıktım deyınce sandım kı cocuk buyumuste hala uyumuyor
benım kızım 7,5 aylık tam 2 aylıkken basladı uyku uyumaması,gaza gelınce 3. aya kadar sıddetle devam ettı,buyudukce gececek derken senın dedıgın dıgı gecmek yerıne dahada sıddetlendı..takı 7. ayına kadar sabaha kadar senınkı sukret saat bası kalkıyor bızım kucagımızda sabahlardı evın ıcınde geze geze ..gecenın yarısında ben dıger yarısında esım ...oda yetmez gıbı 20 dk lık gunduz uykusu vardı saatlerce sallamanın ardından..

yat kalk sukret..en azından gececk bılıyosun ya gecmeyecek bı hastalıgı ozru olsa..kolay degıl bılıyorum psıkolojım bozulmustu artık uykusuzluktan bunalıma gırdım aylarca uyuyamamamktan..deyınce kımse ye ınandırıcı gelmıyo kaynanam yanıma geldıde 15 gun sabaha karsı gelıp alıyodu benden sutum gıtmesın yogunluktan dıye...ınanamıyodu kızımın halıne..

neyseeeeee kızım tam 7 aylık oldugunda uyumaya basladı..gunduz 20 dk lık uykusu 2, 2,5 saate cıktı bı anda..gecelerı sabaha kadar uyudugunu da gordum ...kı neler yapmadım uyusun dıye ne bıtkıler ıcırmedım ne yaglarla masaj yapmadım ...yok yok cocouk ne yapsın gazı varsa..gunah bıktım deme..bır varlıgını dusun bı yoklugunu...3 4 ay sonra yemelere doyamayacaksın o evladın :)

ben bu konuda kitap yazabilirim sanırım benim kızım 1,5 yaşına kadar yaptı o işi ve bende o kadar hastalık çıktıki
canım sigara içiyosn sigaralı süt çok büyük etken olabilir

gözünde çapaklanma varsa ondan sürekli kalkıyor olabilir

gaz için önce senin emzirmeden önce rezene çayı içmeni önerebilirim

valla ben artık gaz dışında birşey var diye korktm başka doktora gittik tahlil yaptı allaha şükür birşeyi yokmuş sadece gaz fitil verdi spazmo panalgine diye ilk gece sürekli az az kaka yaptı bugun sabah fitili koydum gene ara ara gaz kaka çıkardı akşam fitili koyamadım 2 yarım denedim hep geri çıkardı koyarkende çok ağlıyor birşeyi yanlış mı yapıyorum normalmi ağlaması

gulsah 84 allah kolaylık versin, ilk bebekse daha gazlı oluyorlar, arkadaşlar yazmışlar ama gerçekten önemli yediklerine dikkat et, bebeğin ayakları sıcak olsun, bir de artık 3 ayı geçmiş yere battaniye ser üzerine falan koy, sürekli hareket ettir bebiş rahatlar, emme aralarını uzat. Geçecek geçecek ama o günleri yaşarken hiç geçmiyecek gibi geliyor çok bunaltıyor insanı hele benim gibi uykuya düşkünleri... Bu arada fitil konusunda diyecek hiç bir şeyim yok biz damla veriyorduk, zaten hareket etmeye başlayınca 5. aydan sonra hiç kalmayacak...

valla bu günler geçecekte ben ağlamasına dayanamıyorum yavrumun fitili koyarken çok zorlanıyorum o ağladıkçabirşeyleri yanlışmı yapıyorum benmi yanlış koyuyorum ağlıyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…