bıktım artık uyuyamamaktan

gulsah_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
38
0
36
Bursa
arkadaşlar bebeğim 3 ayını doldurdu ama gaz bitmedi artık gaz değilmiki diye şüpelenmeye başladım.emiyor kaldırıp sırtına vuruyorum gazklıyor vurmaya devam ediyorum bazen bir daha gaklıyor sonra yatırıyorum konuşup gülüşüyoruz 15 dk sonra ağlıyor kaldırıyorum midesinden tutup geziyoruz tekrar gaz çıkarıyor 1 saat sonra bile hala gaz çıkarıyoru.gece saat başı uyanıyor bazen emerken zortluyor günün her saati gaz sıkıntımız olabiliyor.bu durumda olan varmı son 2 haftadır daha çekilmez oldu iyileşeceğini kötüleşiyor bıktım artık

Uff okurken bile uzuldum cok. Ben de ikinci bebegimde sikintili iki ay gecirmistim gaz yuzunden. Uykusuzluk cok kotu. Ikiniz icin de.

Aslinda 3 aya kadar gaz problemi olmasi cok da anormal degil. Ama yine de doktoruna danissan cok iyi olur. Baska bir problem yoksa ve sadece gaz sikayetiniz varsa, bitkisel gaz giderici damlalardan denemeni oneririm. Biz iki farkli urun denemistik. Ama sadece dogal olanlari tercih et lutfen. Hic marka bilmiyorum. Biz yurtdisindaydik o donemlerde, buradaki damlalari bilmiyorum. Eczaneler yardimci olur herhalde. Ya da internetten bir arastir gaz giderici damla diye.

Bazen bebeklerde anne sutune alerji olabiliyor. Aslinda daha dogrusu annenin yedigi birseye alerjik oluyor. Ornegin eger sen cok sut iciyorsan, bu bebegi etkileyebiliyor. Sut ve sut urunleri supheli yani. Yogurt hic problem degil. Onun disinda hazir gida yiyorsan falan, acili yiyorsan falan bebegi rahatsiz edecek seyler. Brokoli gibi bazi sebzeler de bebege gaz yapabilir. Doktor sana daha iyi bir liste verebilir.

Kolay gelsin. Zor donemler. Ama geciyor mutlaka. En zor donemi atlatmissin ama.

Ben zinco gaz damlasi kullandim baska damlalar da var icerikleri ayni hep bitkisel yaglar var rezene yagi kimyon yagi falan var bir de baybay damla kullaniyorum hem gaz hem de uyku icin icinde melisa papatya falan var.. Sen kendin de rezene kimyon anason papatya melisa caylarini karistirip icebilirsin hem gaz icin hem de anne sutunu de artiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…