- Konu Sahibi zeynep346161
-
amin iyi dileklerin için tesekkur edeimmm . bende öyle yapaacagım mecbur esımın uzulmesını ıstemıyorummmmyapılacak şey istanbulda doğum yapmak. eşinde üzülmesin. boşver biraz bazı şeyleri görmemezlikten gel. kulaklarını tıka. umarım çocuğun sağlıkla doğar onunla tesselli olursun.
gelebilir inşallahhhhh... kesin konusamıyor haliyle izin alma durumu vs var .benim zoruma gıden sey eşimin aılesı yuzunden hayatımda hıc unutamıcam bı anda aılemın yanımda olamamasııdoğumu istenbulda yapsan en azından annen falan gelemez mi yanına?
gelebilir inşallahhhhh... kesin konusamıyor haliyle izin alma durumu vs var .benim zoruma gıden sey eşimin aılesı yuzunden hayatımda hıc unutamıcam bı anda aılemın yanımda olamamasıı
çok teskuur ederım ne guzel anlatmıssın Allah razı olsunnn . benımde içim burkuluyor haliyle ama eşim uzulmesın dıye susmak onun dedıgını yapmak zorunda kalıyorum . sorun almamaları değil, yada bıze destek olmamaları değil . Hayatımız da sahıp oldugumuz maddı manevı ne varsa kendılerını ortak goruyorlar buna sinir oluyorummm ..güzelim öncelikle Allah kucağına sağsalim almak nasip etsin...Çok tebrik ederim eşinide senide ,bu kadar güzel bir yuva kurmuşsunuz..meslek sahibi güzel insanlarsınız belli..sakın ola takma,yapmazsa yapmasınlar....Düğünündekileri siz yaptınız,bebeğinize daha zevkle yaparsınız...kimseden birşey bekleme....senin kocan başında ,bak ailende destek..varsın kimse 5 kuruş vermesin buna üzülme ..ha doğum olayına gelince annenler gelebilirse eğer bence ist.da yap doğumunu...eşinin dediği gibi onun keyfi kaçar ,mahçup olur...ama annenler gelemezse git ki onlarıda boynu bükük bırakma...
evet haklısın ... hayalim hep annem babam ablm ve sevdıgım kım varsa onlarla helalleşio doğuma gırmek . bebegımı kucagıma aldıgımda annemın gozune bakmak .. bıde sonrası gelıyor gozume kaynanamın tutumundan dolayı asılacak suratlar . gel bızde kal dıyecek bende halıyle babamın evınde kalmak ısteyecegım falan fılannn ..canım Allah sabır versin öncelikle
böyle zorla iyilik yapıp yaptığı iyiliği başa kakan insanlardan yaka silkmiş bir insanım açıkçası, az çok halini tahmin edebiliyorum.
eşin bile doğumu istanbulda yapmanı istemiş yani anladıgım kadarıyla eşin bile ailesinden dert yanar durumda
eşin istanbulda yapmanı istediyse bence istanbulda yap doğumunu, hem aileler meselesi yönünden hemde sizin rahatınız için
istanbul trabzon yakın mesafe değil, bebişin ailenin yanında olsun isterken daha cok yorulursunuz gibi geldi bana
eşin izin alacak, sen hamile halinle trabzona gideceksin, bebişin eşyaları gidecek sizin eşyalarınız of of of
bide geri dönüşü var tabi bunun. minicik yavrunla bir sürü esyanızla yollara düşeceksiniz tekrar.
bence eğer mümkünse annenin istanbula gelmesi daha kolayınıza olur, hemde eşinin ailesi yönünden sorun cıkmaz
lohusa halinle bide can sıkıcı seylerle ugrasmazsın
Allahım bebişinizi sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşallah
sa ol bıtanem Allah razı olsunnn ..Ne kadar şanslısın ! Ailesine karşı seni koruyan sahiiplenen bir eşin var... Bence üzülmemelisin..
Sa ol canım benım .. haklısın en iyisi takmamakHayırlısı olsun...Sen eşini seviyorsun,o da seni seviyor ve destekliyor.
Bence ailesinden birşey bekleme.Şimdiye kadar yapmamışlar,şimdiden sonra da varsın yapmasınlar.
Siz omuz omuza verip yuvanızı kurmuşsunuz.Bundan sonra da azıcık aşım kaygısız başım :)
ılk defa esıme bıle anlatamadıklarımı yazıyorum ınanın rahatlamaya basladımkesinlikle haklısın...hem yalnız başına olmaz öyle herkes doğumunda annesini yanında ister.....
Ayy ne guzel anlatmıssın valla . Allah uzun ömür versın güldrdün benieşine de üzüldüm valla sen gelinsin bi cırpıda atarsın da eşin atamaz ailesini(yanlıs anlama sen zaten öle bişey dememişsin ama aklıma geldi) kendini de hem sana hem senin ailesine karsı mahcup hissediyor demekki biz alalım da parasını isteriz demiş.eşinin dediğini yap ist.da doğumunu yaparsın senin ailende gelir zaten yanına yardımcı olurlar.hem bir tek siz değilsiniz öyle düğün yapan artık ne olduysa devir tersine döndü erkek aileleri bişey yapmıyor hep kız tarafı yapıyor sanki kızı zorla veriyor yada damat alıyor gelin alır gibisizde yine altınları almıslar ben ne deyip aglayım biz 5 kurus görmedik yazık bütün herşeyi eşim yaptı.ama takmamak lazım heralde.saglıkla kucagına al yawrunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?