- Konu Sahibi derinvedeniz
-
eşiniz ne diyor bu duruma bi çare bulmanız lazım
canım ne ev satacaksın, ne boşanacaksın,ne de ailene bahsedeceksin...
kadının ağzının payını verip, tavrını koyacaksın..
bayramdan bayrama görüşelim, böylesi daha makbul dersin,kapatırsın kapını..
Elti yüzünden düzen huzur bozmaya değer mi..
sen böyle yaparsan kadın emellerine ulaşmış oluyor..
eşinde ne tuhaf :bbo:senin namusuna dil uzatıyor kadın ne yapabilirim mi diyor
canım bence eşin gidip yengesine hesap sormalı ilişkinizide kesmeli onlarla
evini satma boşanmaya da kalkma
böyle insanlar için değmez ama eşin sana söylenenlerin hesabını sormalıaklinialirimsmile
bundan sonra da hiç konuşmayın muhatap olmayın o kadınla
eşimi ben engelledim ya...çünkü bu defa benim canımı sıktıklarını anlayacaklar dahada sevinecekler diye..birşey oldumu birde hemen herşeyi eşine yetiştiriyorsun diyorlaralsanaalsanasmile herşeyi söyleyicekler bana ben susucam...laflarını veriyorum etrafa laf ediyorlar yok huysuz gelin cadı filan diye..ben uğraşamıyorum artık ve ne yapacağımıda şaşırdım.
Eşinizi neden engelliyorsunuz ki?
Sizin namusunuza dil uzatıldığı zaman tabii ki üzüleceksiniz ve eşinizle paylaşacaksınız..
Kime neymiş?
Yok eşine herşeyi yetiştirmek,huysuz gelin vs. bence etraftan çok etkileniyorsunuz..
Tutmayın eşinizi,gitsin hesabını sorsun!!!!
Tüm iletişimi de kesin!!!!!
keske o sana oyle dediginde, yenge senide falanca yerde biriyle gormusler deseydin...boylelerini ayni silahla vurucaksin...onlar ne hanimliktan ne terbiyeden anlarlar..
Allah yardımcın olsun kaynanalar bitti yengelermi çıktı şimdideeyvahedigeldismile
bu kadının yaptıklarını ancak burda anlatabiliyorum..kimseye dedikodu çıkacak diye söyleyemiyorum içimi bir arkdaşıma bile dökemiyorum...birisiyle dertleşsem eşimde kızar niye anlatıyorsun diye...artık tek istediğim allah versin cezalarını ben onlarla uğraşsamda beni alt ederler çünkü onların kalbi gibi pis değil benim kalbim... onların aklına her türlü fitna fesatlık gelir ama ben o kadar kötü düşünemiyorum...sadece görüşmeyceğim tek çözüm benim için bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?