bıktım artık eşimin yengesinden ne yapacağım

arkadaşlar lütfen bir akıl verin ya şuanda artık ne düşüneceğimi şaşırdım söyledikleri o kadar zoruma gidiyorki ama ben birşey yapamıyorum

Karaktersiz bir insan belli ki hem sana laf sokacak hem de ondan baska görüstügün insan olmayacak.Valla laf arasında carpıtmak yerine ciddi bir sekilde konussan gerci cahil insan ne kadar anlar onu bilemiyorum..

canım ne ev satacaksın, ne boşanacaksın,ne de ailene bahsedeceksin...
kadının ağzının payını verip, tavrını koyacaksın..
bayramdan bayrama görüşelim, böylesi daha makbul dersin,kapatırsın kapını..
Elti yüzünden düzen huzur bozmaya değer mi..
sen böyle yaparsan kadın emellerine ulaşmış oluyor..

eşinde ne tuhaf :bbo:senin namusuna dil uzatıyor kadın ne yapabilirim mi diyor
canım bence eşin gidip yengesine hesap sormalı ilişkinizide kesmeli onlarla
evini satma boşanmaya da kalkma
böyle insanlar için değmez ama eşin sana söylenenlerin hesabını sormalıaklinialirimsmile
bundan sonra da hiç konuşmayın muhatap olmayın o kadınla

Aynen katılıyorum.vereliniortak

Yapacak şey belli,mesafeni koyup ailenin 3 kişilik olduğunu belli edecek ona bir duvar öreceksin.
ani manevralarla söylediklerini anında yapıştıracaksın.
Ama bencede kurulu düzenini bozma derim.

eşimi ben engelledim ya...çünkü bu defa benim canımı sıktıklarını anlayacaklar dahada sevinecekler diye..birşey oldumu birde hemen herşeyi eşine yetiştiriyorsun diyorlaralsanaalsanasmile herşeyi söyleyicekler bana ben susucam...laflarını veriyorum etrafa laf ediyorlar yok huysuz gelin cadı filan diye..ben uğraşamıyorum artık ve ne yapacağımıda şaşırdım.

Eşinizi neden engelliyorsunuz ki?
Sizin namusunuza dil uzatıldığı zaman tabii ki üzüleceksiniz ve eşinizle paylaşacaksınız..
Kime neymiş?
Yok eşine herşeyi yetiştirmek,huysuz gelin vs. bence etraftan çok etkileniyorsunuz..
Tutmayın eşinizi,gitsin hesabını sorsun!!!!
Tüm iletişimi de kesin!!!!!

bazen diyorum kaç yaşında kadın nerdeyse benimle yaşıt kızı var acaba benimle dertleri ne ya_? ana kız uğraşıyorlar benle.....ama birgün bana yaptıklarını biliyorumki çekecekler onunda var bir kızı şimdi baba evinde rahatı yerindede bana herşeyi söylüyorlar...tek dileğim birgün bana yaşattıklarınıda kendileri çeksin

çözüm güzelce bir tartış içindeki stres gider rahatlarsın sonra otur demli çay iç müzik aç oyna

arkadaşa katılıyorum.
sana edilen laf basit bir söz değil ki.kadın işi namusuna laf atmaya kadar getirmiş
bırak gerekirse tartışsın eşin ipleri koparın.böylesi çok daha iyi
hiç işiniz olmasın.gitme gelme konuşma görüşme canım

keske o sana oyle dediginde, yenge senide falanca yerde biriyle gormusler deseydin...boylelerini ayni silahla vurucaksin...onlar ne hanimliktan ne terbiyeden anlarlar..

keske o sana oyle dediginde, yenge senide falanca yerde biriyle gormusler deseydin...boylelerini ayni silahla vurucaksin...onlar ne hanimliktan ne terbiyeden anlarlar..

keşke kendisi gibi olabilsem...keşke iftira atmayı bir insanı karalamayı bu kadar basit görebilsemde söylesem

Allah yardımcın olsun kaynanalar bitti yengelermi çıktı şimdideeyvahedigeldismile

bu kadından çektiğimi kimseden çekmedim zaten

bu kadının yaptıklarını ancak burda anlatabiliyorum..kimseye dedikodu çıkacak diye söyleyemiyorum içimi bir arkdaşıma bile dökemiyorum...birisiyle dertleşsem eşimde kızar niye anlatıyorsun diye...artık tek istediğim allah versin cezalarını ben onlarla uğraşsamda beni alt ederler çünkü onların kalbi gibi pis değil benim kalbim... onların aklına her türlü fitna fesatlık gelir ama ben o kadar kötü düşünemiyorum...sadece görüşmeyceğim tek çözüm benim için bu...

en güzeli bu canım görüşme konuşma.hiç yoklarmış gibi davranyerimseniben
canını sıkma bile.a.s

ben olsam soyle derdim "benimle ugrasmayi kes buyugumsujn diye sustum ama senin yaptigini o...u kadinlar yapmaz.. namusuma dil uzatmaktan seni men ederim bu terbiyesizlige son veriyorsan ver yoksa kulahlari degisiriz" der kapidan cikardim ay ben dayanamam elimin tersiyle birde yapistirirdim..
kac yasinda bu terbiyesiz kadin?

Neden açık açık söylemiyorsun
O sana istediğini söylüyor sende söyle
Bu tavırların yüzünden seninle görüşmek istemiyorum de
Annem değilsin kocam değilsin neden sana hesap vereyim ki de
Herkes kendi işine baksın de
Namusuna dil uzatmış ötesi varmı
Hem kocanı niye tutuyorsun ki bırak gidip ağzının payını versin
Hem o yengenin kocası dayı amca her kimse o ne diyor bu işe
Haberi yoksa ona da azcık üsturublu biçimde duyur
Karısının ipini kısa tutsun

haklısınız arkadaşlar...ama anlatamam bu kadını ya ana kız bunlara insan bile denemez...az önce eşim geldi konuştuk...aklıma geldikçe ağlıyorum zaten sinirimden söyledikleri ima ettikleri şey yenilir yutulur cinsten değil...eşimde şimdi konuşmaya gitti az sonra ya telefonum çalar yada kapıma dayanırlar...çünkü onlar hem suçludur hem güçlü...ama bu sefer ağzıma geleni söylicem tüm ilişkiler bitsin artık...

bu arada dün akşam kayınpederimle konuştuk ne söylediğiklerini anlatmadımda canımı çok sıktıklarını dile getirdim..iyi bir yer bulalım evinizi satın bende desteklicem dedi..bir yer varmış bugün akşama eşim konuşmaya gidelim diyor...inşallah olurda burdan kurtulurum..evimde huzurum kalmadı bunların yüzünden..benim komşumda çok çekmiş bazen bana anlatırda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…