• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık eşimin yengesinden ne yapacağım

derinvedeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
43
0
86
39
Diğer
iyi geceler herkese

çok doluyum nereden başlayacağımı bilemiyorum..kafama o kadar takmamaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum..eşimin ailesinin soğukluğundan beni bir yabancı gibi görmesinden bıktım.zaten bana yakın oturan yengesigilin yaptıklarını söylediklerini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez.evlerimiz karşılıklı birde..akşamları evde olmasam hemen nereye gittiğmi sorar..bana çok geziyosun der..o hariç herkeste evden çıkmadığımı söyler..bir keresinde diyorki insan gezmeye giderken hadi yenge der diyor...zaten o yüzden gittiğim yer ona dert oluyor.görüştüğüm kişileri beğenmez yok öyle böyle der..herkesle uzaklaşıcam bir onunla konuşacağım gezeceğim.birde titizlik taslar her gelişinde evimin yatak odasına kadar girer..kaç defa laf çarpıttım hem sen kızarsınya yinede bi bakıvereyim diyor artık ne varsa...neyse asıl dünkü olayı anlatayım..bunun kızıda var 20 yaşında..dün küçük oğlu geldi ablam hasta dedi annemde temizlik yapıyor derin gelsinde börekleri sarıversin dedi..bende temizlik yapıyorum oğlanı uyuttum gelemem dedim..neyse bugün görüştük yengem diyorki zaten kıza söyldim gelmez dedim diyor..kızıda insan işini bırakır yine gelir ben olsam gelirdim diyor..eşimin babaanesi yasin yapar oraya yardım için bile gelmezler bana söylediklerine bakarmısınız..hanımefendi temizlik yapıyor diye ben kendi işimi bırakıp yiyeceği böreği sarmaya gidicem..bugün kayınvalideme anlattım hiç cevap bile vermiyor sende haklısın demiyor bana ya:olmaz:bir keresinde eşime demişki karına erkeklik yap heryere gönderme dermiş..eşimde ben zaten onun gittiği yeri biliyorum demiş...senin bilmedğin yerlere gidiyor demiş..sonra eşimde neresi diye sormuş şaka yaptım demiş...bu kadın birde 40 yaşında ya..bunuda söyledim kayınvalidemlere yine tepki yok..bıktım artık ya..kayınvalidegilin soğukluğundan bana destek olamyışalrındanda bıktım..gitsin kızsın kavga etsin demiyorum ama yengesinin huyunu biliyor en azından beni yatıştırmaya çalışsın..bugün eşimede söyledim seninle evlendiğimden bu yana duymadığım kalmadı çirkinde dediler tembelde dediler herşeyi yuttum..zaten ailenin soğukluğu bir ayrı dedim..haklısın dedi başka birşey yok:umursamaz:ama benim ailem seni el üstünde tutuyor tartışsak bile seni haklı buluyolar dedemden en küçük kuzenime kadar hepsi hoşgeldine geliyor ayağına dedim..ama senin ailen beni hala yabancı gibi görüyor dedim..ne yapayım diyor sen böyle üzülünce bende üzülüyorum canını sıkma diyor...ama artık nefes alamıyorum ya kendimi iyice kötü hissediyoum

Son düzenleme:
eğer maddi durumunuz elveriyorsa evinizi değiştirin derim
herkes dış kapının mandalı olsun
nasılsa eşiniz de sizi destekliyor zaten önemli olan da bu
siz uygun bir dille ama asla sinirli bir şekilde değil de biraz üzgün bir tavırla anlatın eşinize
bu şekilde daha mutlu olacağınızı ve yeni bir hayata başlamanız gerektiğini
Allah yardımcınız olsun...

Belki şuanki sinirinizi yatıştıracak bir cevap olmayacak ama eğer eşiniz ile huzurunuz yerinde ise bırakın diğerlerini...Bırakın derken üzmeyin kendinizi ama cevabınızı verin.Kimsenin dengesizliğinin altında kalmayın ama altta kalmayacağım diye çizginizide bozmayın.

malesef böyle dengesiz insanlar var, negüzelki esiniz size destek cikiyo ve hakli buluyo gerisini bosverin , kimse kimseye mecbur deyil, bayramdan bayrama gider görürsünüz, ayrica yerinizde olsam yengenisin karsisindan tasinirdim ilk olarak.

iyi geceler herkese

çok doluyum nereden başlayacağımı bilemiyorum..kafama o kadar takmamaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum..eşimin ailesinin soğukluğundan beni bir yabancı gibi görmesinden bıktım.zaten bana yakın oturan yengesigilin yaptıklarını söylediklerini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez.evlerimiz karşılıklı birde..akşamları evde olmasam hemen nereye gittiğmi sorar..bana çok geziyosun der..o hariç herkeste evden çıkmadığımı söyler..bir keresinde diyorki insan gezmeye giderken hadi yenge der diyor...zaten o yüzden gittiğim yer ona dert oluyor.görüştüğüm kişileri beğenmez yok öyle böyle der..herkesle uzaklaşıcam bir onunla konuşacağım gezeceğim.birde titizlik taslar her gelişinde evimin yatak odasına kadar girer..kaç defa laf çarpıttım hem sen kızarsınya yinede bi bakıvereyim diyor artık ne varsa...neyse asıl dünkü olayı anlatayım..bunun kızıda var 20 yaşında..dün küçük oğlu geldi ablam hasta dedi annemde temizlik yapıyor derin gelsinde börekleri sarıversin dedi..bende temizlik yapıyorum oğlanı uyuttum gelemem dedim..neyse bugün görüştük yengem diyorki zaten kıza söyldim gelmez dedim diyor..kızıda insan işini bırakır yine gelir ben olsam gelirdim diyor..eşimin babaanesi yasin yapar oraya yardım için bile gelmezler bana söylediklerine bakarmısınız..hanımefendi temizlik yapıyor diye ben kendi işimi bırakıp yiyeceği böreği sarmaya gidicem..bugün kayınvalideme anlattım hiç cevap bile vermiyor sende haklısın demiyor bana ya:olmaz:bir keresinde eşime demişki karına erkeklik yap heryere gönderme dermiş..eşimde ben zaten onun gittiği yeri biliyorum demiş...senin bilmedğin yerlere gidiyor demiş..sonra eşimde neresi diye sormuş şaka yaptım demiş...bu kadın birde 40 yaşında ya..bunuda söyledim kayınvalidemlere yine tepki yok..bıktım artık ya..kayınvalidegilin soğukluğundan bana destek olamyışalrındanda bıktım..gitsin kızsın kavga etsin demiyorum ama yengesinin huyunu biliyor en azından beni yatıştırmaya çalışsın..bugün eşimede söyledim seninle evlendiğimden bu yana duymadığım kalmadı çirkinde dediler tembelde dediler herşeyi yuttum..zaten ailenin soğukluğu bir ayrı dedim..haklısın dedi başka birşey yok:umursamaz:ama benim ailem seni el üstünde tutuyor tartışsak bile seni haklı buluyolar dedemden en küçük kuzenime kadar hepsi hoşgeldine geliyor ayağına dedim..ama senin ailen beni hala yabancı gibi görüyor dedim..ne yapayım diyor sen böyle üzülünce bende üzülüyorum canını sıkma diyor...ama artık nefes alamıyorum ya kendimi iyice kötü hissediyoum

Seviyesi ve kapasitesi belli açıkçası. Evet sinir bozucu ama eşin de arkandaysa salla gitsin be bacım, kendi kendine takılsın. Kayınvalideni de takma, önemli olan senin eşinle kurduğun aile. Keşke onlarla da iyi olsaydınız ama herkesle de olmuyor işte, sen eşinle huzurlu ol yeter.

eğer maddi durumunuz elveriyorsa evinizi değiştirin derim
herkes dış kapının mandalı olsun
nasılsa eşiniz de sizi destekliyor zaten önemli olan da bu
siz uygun bir dille ama asla sinirli bir şekilde değil de biraz üzgün bir tavırla anlatın eşinize
bu şekilde daha mutlu olacağınızı ve yeni bir hayata başlamanız gerektiğini
Allah yardımcınız olsun...

yengesinin huyunu ailecek biliyorlar..bazen eve gelmek istemiyorum ya onların yüzünden kendi evimden soğudum artık..bana gelip gideni dahi atkip ediyorlar...inşallah maddi durumumuz düzelince en güzeli yeni bir ev alıpp taşınmak

cnm bence eşinin ailesini takma boşver sen eşinle iyi geçinmeye bak

çok şey söylemişler sende çok bunalmışlar bence sen takınca daha çok yapıcaklar boşver takma sen kendi mutluluğuna huzuruna bak cnm

Benim eşime, bir akrabası --karına erkeklik yap senin bilmediğin yerlere gidiyor diyecek ben sessiz kalacağım. çıkarım o söyleyenin karşısına söyleyeceğimi söylerim bir daha da muhatap olmam. hatta ağzını burnunu bile dağıtırım da, elimemi yazık değil, bin ton ağırlığında dilim varken.

Bu şekilde konuşan insanlarla muhatap olunmaz, baksanıza söylediği lafa. --karşımda ki erkek yaptığım şaka nereye gider sonucu ne olur -- diye düşünmez mi bir insan?

bu arada 16 yıl benim şuanda oturduğum evde oturmuşlar..eşim evlenceği için çıkmak zorunda kaldılar kendi evleri yokmuş kayınpederim 16 yıl kira parası bile almamış..ilk evlendiğim yıl gelirdi ah eski evim derdi..eşime hani evlenmeyi düşünmüyodunya derdi..bana şakayla karışık senin yüzünden evimizden olduk derdi..köyde evleri var onunla bu evi takas edelim evlenince köydeki eve otursunlar demiş..tabi ben onu kabul etmedim..hanımefendi kendi köyde oturmayacakta ben oturacakmışım bu genç yaşımda..biz evlendikten sonra yine kayınpederimin sayesinde karşıdaki evi aldılar keşke almaz olsalardı

Benim eşime, bir akrabası --karına erkeklik yap senin bilmediğin yerlere gidiyor diyecek ben sessiz kalacağım. çıkarım o söyleyenin karşısına söyleyeceğimi söylerim bir daha da muhatap olmam. hatta ağzını burnunu bile dağıtırım da, elimemi yazık değil, bin ton ağırlığında dilim varken.

Bu şekilde konuşan insanlarla muhatap olunmaz, baksanıza söylediği lafa. --karşımda ki erkek yaptığım şaka nereye gider sonucu ne olur -- diye düşünmez mi bir insan?

başka bir erkek olsaydı kesinlikle karısıyla boşanma haddine gelirdi ama eşimle çok aramızı açmaya çalıştığı için umursamamış bile..bana bir keresinde diyorki senin eşin kadına kıza çok dikkatli bakıyor göz çapkınlığı var diyor...ben eşimi tanımasam inanacağım..ilgisizdir sorumsuzdur ama o konuda kesinlikle hiç şüphem olmaz..

başka bir erkek olsaydı kesinlikle karısıyla boşanma haddine gelirdi ama eşimle çok aramızı açmaya çalıştığı için umursamamış bile..bana bir keresinde diyorki senin eşin kadına kıza çok dikkatli bakıyor göz çapkınlığı var diyor...ben eşimi tanımasam inanacağım..ilgisizdir sorumsuzdur ama o konuda kesinlikle hiç şüphem olmaz..

bence bu kadının kocasıyla bir problemi var, sizin de aranız bozulsun, kavga edin falan istiyor hehalde. kızı da aynı kendi gibi herhalde. Boş ver umursama soğuk davran, nedenini sorduğunda da eşine yaptığı şakayı hatırlatıver.

bence bu kadının kocasıyla bir problemi var, sizin de aranız bozulsun, kavga edin falan istiyor hehalde. kızı da aynı kendi gibi herhalde. Boş ver umursama soğuk davran, nedenini sorduğunda da eşine yaptığı şakayı hatırlatıver.

evt ya eşi artık kendini içkiye vermiş eve bile gelmek istemiyor adamcağız...işten gelince hemen üstünü başını silkeler amcamın eve bile sokmaz üzerin tozlu diye..ayyy daha neler neler ya anlatmakla bitmez bana yaptıkları söyledikleri...hep takmamazlıktan geliyorum ama benimde sabrım taştı bir kersinde kızdım bir bayram evine bile gitmedim ama yine ben suçlu oldum

allah yardımcın olsun aynı dert bende de var.bizde alt üst oturuyoruz neler çektiğimi anlatsam seninkine şükredersin.

seviyesiz haddini bilmeyen bir insan yengeniz.hasedinden çatlayacak..
oturduğu evden çıktığı için düşman bilmiş seni...
allahtan eşin nasıl bir insan olduğunu biliyor..
ona kızdığını belli etme tınlamıyormuş gibi davran.
sen sinirlendikçe daha çok üstüne geliyor..

saçma sapan konusan boş konuşan insanlardan nefret ediyorum resmen..
laf olsun torba dolsun misali konusuyor..
ama evli insanlara helede kocaya böyle konusulmaz cahıl kadın :!!!

hiç gitme oraya o zaman konuşma sadece meraba de geç samimi olmamaya çalış eşin senin yanında sana bişey demedikten sonra istediğini yapabilirsin bence ne terbiyesiz kadınmış ya

böyle bir akraba bendede vardı canım o da karşımda oturuyordu.arkamdan çok laf etti eminim kimi kulağıma geldi kimi gelmedi ama kadının huyu bu herkese lakap takar lafını bilmez.akrabada herkes huyunu biliyorduakannehir
ben ne mi yaptım hiç muhatap olmadım.eşimsiz evine bile gitmedim tabii o da gelmedi.
senin de yapacağın bu uzak dur bana soğuklar diyorsun böyleleriyle samimi olup ne yapacaksın ki.sen soğuk dur uzak dur canım:umursamaz:
ve en iyiside bir an önce o evden çık canım.yapabiliyorsan en köklü çözüm bu bencea.s

Back