temizliğimi,yemeğimi , işlerimi yaptım dışarı çıkıp bişeyler alıcaktım kv aradı sana geliyorum dedi(bi işin var mı yada dışarı çıkacak mısın diye sormuyor)gel anne dedim işlerimi erteledim kendi kendime yarın yaparım dedim önemsemedim.neyse geldi biraz oturduk cumartesi günü x abinler çağırıyor(kendi yiğeni)beraber gidicez dedi o anda sinirim bozulduu kendisi ayarlamış eşimede söylemiş banada beraber gitcez baban zaten gelmez diyor sonra eşim geldi işiyle ilgili bi durum için şehir dışına çıkıcam dedi sonra yiğenini aradı durumu anlattı o da cuma gelin dedi kv de sormadan kabul etti cuma günü benimde teyzemin mevlüdü var(eşi öldü) oraya gidicektim
hem eşime hem kvye aşırı sinirlendim mevlüdü falan da söylemedim şimdi gitti eşimde geç gelicek annesinin emrivakileri yüzünden kavga etmeden rahatsızlığımı nasıl anlatmalıyım eşime bıktım ya önceden de konularım vardı hep buna benzer bir iki aydır rahattım bişey söylediği zaman bahane uyduruyordum ama anlamış olcakki başladı yeniden zırt bırt gidilecek yerler bulup bizi de dahil etmesinden sıkıldım diyelim ki cuma günü mevlüde gitmesem ve onlarla gitsem bi daha ki sefere başka bişeyle yeniden gelcek bitmiyor çünkü.bu arada yiğeni çağırmaz falan samimi değiller sonra ortaya çıktı kendi haber vermiş off ya gıcık oldum yine
hem eşime hem kvye aşırı sinirlendim mevlüdü falan da söylemedim şimdi gitti eşimde geç gelicek annesinin emrivakileri yüzünden kavga etmeden rahatsızlığımı nasıl anlatmalıyım eşime bıktım ya önceden de konularım vardı hep buna benzer bir iki aydır rahattım bişey söylediği zaman bahane uyduruyordum ama anlamış olcakki başladı yeniden zırt bırt gidilecek yerler bulup bizi de dahil etmesinden sıkıldım diyelim ki cuma günü mevlüde gitmesem ve onlarla gitsem bi daha ki sefere başka bişeyle yeniden gelcek bitmiyor çünkü.bu arada yiğeni çağırmaz falan samimi değiller sonra ortaya çıktı kendi haber vermiş off ya gıcık oldum yine